Şimdi Ara

34kdan 1.9kya çektim soruları alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
34
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle tebrik ederim.Ben de 24 ten kalıcam dersanenin gereği yok diye düşünüyorum ama her hafta düzenli dersane denemesi olayını nasıl hallettiniz?
  • matematik e nasıl çalıştınız
  • Hocam seni severim fem simetri iyiydi bana göre illaki test kitabi istiyorsan Fizikte

arada evet sayısal sorular oluyordu ama sayisal çözmeden sozel de pek cozemezsin

ben 12 2 yaptım ama dikkatsizlikten gitti

matın iyiydi galiba sen bilirsin ne yapacağını (hocalara geldik cok iyi trigoda kok bulma olsun vb.)

kimya kimya adasiyla hallet hocam

fiz sozellerde ertan reyiz alternatif akim modern fiz kepler ve adam konunun mantığını anlatiyo ya su konulardan cok test çözmedim sadece dinleyerek hallettim neredeyse

sayisallarda umut Öncül dinle dinamik icin fln

biyoda da fundamentals kesinlikle ben hep ozet kisminii dinledim onun oyle bi serisi var genelde soru çözdüm biyoda soru çözmek önemli bence

yardimci olur belki sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun çok iyi yapmışsınız

• Dostum dil bilgisi için önerdiğin soru bankası var mı?

Bide sosyale nasıl çalıştın?

• quote:

Orijinalden alıntı: iknowBUTterfly

Hocam seni severim fem simetri iyiydi bana göre illaki test kitabi istiyorsan Fizikte

arada evet sayısal sorular oluyordu ama sayisal çözmeden sozel de pek cozemezsin

ben 12 2 yaptım ama dikkatsizlikten gitti

matın iyiydi galiba sen bilirsin ne yapacağını (hocalara geldik cok iyi trigoda kok bulma olsun vb.)

kimya kimya adasiyla hallet hocam

fiz sozellerde ertan reyiz alternatif akim modern fiz kepler ve adam konunun mantığını anlatiyo ya su konulardan cok test çözmedim sadece dinleyerek hallettim neredeyse

sayisallarda umut Öncül dinle dinamik icin fln

biyoda da fundamentals kesinlikle ben hep ozet kisminii dinledim onun oyle bi serisi var genelde soru çözdüm biyoda soru çözmek önemli bence

yardimci olur belki sana

eski kullanıcı adından hatırlıyorum seni hocam çok tesekkurler (: işte fizik türkçe baya batınca bana 2.mezun senesinin yolu göründü...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• birgaripfonksiyon B kullanıcısına yanıt
    tamam o iş sende

• Hocam tavsiye konunu bekliyorum neler yaptın, hangi kitaplar, küçük tipler filan bekliyorum, tebrikler btw
  • 11 e geçen birisi olarak bu yaz tyt mat geo yu sağlam bitrmeyi düşünüyorum 11 de 11 i saülam bitirip ek olarak tyt mat fen yapmayı düşünüyorum sen ne önerirsin hedef ilk bin?tavsiyelerini alabilirim.

• Diploma notumuz virgülüne kadar aynı vay bee

• quote:

Orijinalden alıntı: YKSCİ TAYFA

evde deneme nası çözdün?
    Masada çözdüm bildiğin ekstra bi çaba sarfetmedim.Yana telefondan kronometre açıp çözüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: animallover.

öncelikle tebrik ederim.Ben de 24 ten kalıcam dersanenin gereği yok diye düşünüyorum ama her hafta düzenli dersane denemesi olayını nasıl hallettiniz?
    Mart-Nisana kadar hiç dershane denemesine gitmedim Türkiye geneli denemeler hariç.Mayıs gibi eski okulum seri denemeler yapıyordu müdür yardımcısı sağolsun çağırmıştı beni sınava kadar orda bi 25-30 deneme çözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: --hartmann

matematik e nasıl çalıştınız
    Youtube kanallarından ve behzat rasuliden konuyu dinleyip soru bankasından çözdüm.Ayt için karekök lys,apotemi fasikülleri hariç kitap kullanmadım bunlar bittikten sonra sadece deneme çözdüm.Tyt mat içinde ağırlıklı olarak deneme çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summertimesadnes

Bu mesaj silindi.
    Tyt mat için 345-acil ve apotemi problemler kesin çözülmeli
    Ayt mat için Karekök lys-apotemi fasikülleri kesin çözülmeli
    Geo için karekök lys-acil geo kesin çözülmeli
    Fizikte pek kaynak kullanmadım ama kesin çözülmeli diyebileceğim nihat bilgin tyt-ayt sb var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Hocam tavsiye konunu bekliyorum neler yaptın, hangi kitaplar, küçük tipler filan bekliyorum, tebrikler btw
    Teşekkürler hocam tercih döneminden sonra detaylı bi konu açmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UtkuBoyy

11 e geçen birisi olarak bu yaz tyt mat geo yu sağlam bitrmeyi düşünüyorum 11 de 11 i saülam bitirip ek olarak tyt mat fen yapmayı düşünüyorum sen ne önerirsin hedef ilk bin?tavsiyelerini alabilirim.
    Mat-geo-fiziği erken ve sağlam bitiren adamın derdi tasası olmaz.Tüm fenle uğraşmak yerine fiziği halletsen yeter.Biyo ve kimya sene içinde çok rahat halledilebilecek dersler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzuryum

Diploma notumuz virgülüne kadar aynı vay bee
    Keşke bi 94-65 ortalamamız olsaydı da orda eşit olsaydı hocamCanımı çok yaktı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebecogi

Helal olsun çok iyi yapmışsınız
    Çok teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.