Şimdi Ara

35.000-40.000tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kasa tipinin adını blmiyorum. yol tutuşa gelice şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım ama bu arabayla çok da hız yapmadım doğrusu çünkü yüksek hızda hem motor sesi çok oluyo hemde araba ben bu hızın arabası degilim diyo walla :) ama şöyle bişey var kasası belki hafif oldugundan gayet seri bir araba gaza baasıca hemen tepki alıyorsun ve vites geçişleri toyotadan daha iyi bence bizde toyotada var onla karşılaştırıyorum. Ama bir direksiyonu var sanki kamyon kullanıyosun baya agır direksiyon
  • cagri37 kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam 2000 kasalar daha iyi diye duymustum usa yapimi oldugu icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    yalnız şöyle 2004 model diger arabalarla karşılaştırdıgında fort bence daha iyi ayrıca uzun yolda konforlu bir araç sonuçta 12 yıllık bi araç benim bahsettigim :)
  • Sübap değişimi 1000 lira civarı oluyor sanırım cruze'da. Fiyatına göre en iyi alternatif hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze gerçekten güzel bir araç o fiyat civarlarına bende tavsiye ederim lpg ilede yakıt ekonomisi sağlamış olursunuz.
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim araştıracam abakalım inşallah temiz ve uygun fiyatlı bir araba bulabilirim.
  • O fiyatta en mantıklı araç düşük km'li cruze.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitsubishi lancerlar nasıl 2010 1.5 otomatikleri var,lpg de takılıyor kullanan yada bilgisi olan var mı acaba ?
  • Bende bu fiyatlarda konfor ve rahatlık bakımından araştırdım biraz, forumdan arkadaşlar bmw e39 önerdiler araştırdım hoşumada gitti, bi bakın isterseniz.
    Birde Mercedes C, E serileri var tabi.

94 Model Mercedes E200'e binmiş biri olarak bu araçtaki rahatlığı ve konforu ne 2010 model titanium focusta, ne fiestada ne clioda ne corollada gördüm.
    Bi araç bu kadarmı sessiz olur. Bmw e39'a ise hiç binmedim ancak binenler mercedesten bile iyi olduğunu söylüyorlar, denemek lazım.

Mesela;
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-5.20i-m-paket-induvidual-ozel-renk-tertemiz-takas-olur-297024599/detay/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.