Şimdi Ara

35.000 TL bütçe ile öğrenci aracı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aveo dizel hb lt donanımlı alabilirsin o parayla rahatlıkla veya üzerine 1 1.5 daha koyabilirsen dizel sedan lt alabilirsin ls'de iyi bir seçenek ama bir kaç bin tl için lt almanı öneririm pazarlık yaparken park sensörü vs'de ekletirsin mis gibi araba olur. youtube'den chevrolet sonic diye aratırsan birçok sonuca ulaşabilirsin. Start stop teknolojisi sayesinde şehir için tüketimi oldukça düşük ve yoğun trafikte gerçekten çok faydalı bir sistem. Bagajı da 500 küsür litre
  • 2.0 dizel otomatik 407 isini gorur dostum 2006-2007 model bulursun. Hem gider hem az yakar. Hem genistir seklide hostur. Bende aracimi degistirecegim ama 407 den kopamayacagim gibi birde maddiyat on planda suan icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gakkuş Mandalina

quote:

Orijinalden alıntı: dobra_5

siroccodan, c180 amgden inmeyen zengin çocukları rahatsız etmedi de bu mu rahatsız etti varsa ailesinde para isteyen istediğine biner

C180 alacak durumumuz var fakat, aileme çokta yük olmak istemiyorum sadece getir götür yapsın yeterli

yakışır kardeşime ama tabi aileyede fazla yüklenmemk lazım dediğim gibi git bi dizel aveo hb lere bak hatta alabiliyorsan dizel ltz al çünkü dizel ltz ler 6 ileri vites ve 95 beygirken ls ve lt donanım dizeller 5 ileri vites 75 beygir tabi diğer donanım farkları da cabası

• bana kalırsa alacaksan alman arabası al çünkü alman arabaları saglamdır kolay kolay parça istemez bozulmaz çabuk araban dökülmez 2.si alman arabaları güçlüdür kolay kolay yolda kalmassın 3.sü gösterişlidirler yakıta gelirse o da genelde iidir bana kalırsa wolkswogen polo opel corsa bmw116 gibi arabalara bak
  • I. Dünya Savaşı'ndan beri kurtulamadık şu Alman hayranlığından
  • yıl olmuş 2012 hala alman arabası japon arabası ayrımı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

yıl olmuş 2012 hala alman arabası japon arabası ayrımı var...

Tabiki olucak adam bilincli tuketiciyse 35 milyari en iyi secenege yatirmali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel astra 1.3 cdti al.Tam genc arabası şekil olarak.Motoru belki biraz bayar ama az yakar.2010-2011 modelleri serinin dış görünüş anlamında en güzelleri.Bu arada h kasadan bahsediyorum,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni İbiza,tasarımını çok beğeniyorum.
    Madem öğrencisin,gençsin;linea da,aveo da ne buluyorsun anlamadım açıkçası.
    Yeni İbiza;
    1.4lt 85 hp > Style 32.800
    1.2lt TSI 105 hp DSG > Reference 35.900
    1.2 tsi fazla yakmaz,dsg ile de zevkli olur.Hem vergisi düşük,1.6tdi manuele 38.5 vermeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordmustanggt2005 -- 26 Temmuz 2012; 0:33:19 >
  • 2012 model lacivert chevrolet cruze 32.5 tan veriyorum
  • Corsa diyorum hatta 0 larinda suan kampanya var yanilmiyorsam. Gayet rahat, ic hacmi genis ve donanimli bir arac (enjoy paket)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.