Şimdi Ara

35.000 tl civarı aile aracı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FİAT LİNEA Benzinli baz modeli Şu an kampanyada devamlı reklam veriyorlar.. 27.500 Lira... Gidin 0 km tertemiz araba satın alıp ailece yıllarca güle güle kullanın...Bir çok ödeme kolaylıkları var..Bagajı 500 Liitre..
  • Fıat Lınea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimi lineaya güzel diyo kimi ise yerden yere vuruyo neden böyle linea çözemedim
  • Ben 2010 1.3 astra h 3 classic esentia + konfor paket aracımı 36.000 Tl aldım 60.000 km ile...

Öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NafirKeyh -- 18 Şubat 2013; 1:33:27 >
  • Aile aracı almak istiyorsanız BMW-MERCEDES-AUDİ-HONDA vs. türü araçlara yönelin.Güvenlik açısından ailenizi koruyabilecek türler bunlardır.
    Aile yapısına önem veren kişilerin bütçeleri kurtarıyorsa bu araçlara yönelmelerini şiddetle tavsiye ederim.
  • ford fiest a
  • quote:

Orijinalden alıntı: magne

kimi lineaya güzel diyo kimi ise yerden yere vuruyo neden böyle linea çözemedim

5 aydır Linea Lounge kullanıyorum, ilk aracım 206 sedandı. Millete bakarsan herkes bir şey söyler. Önemli olan senin cebin.. 44550 ye aldım, parasını hak eden Türkiye şartlarına uygun bir araç... Haa imkanım olsa ben de 5,20d ye binmek isterim o ayrı.. Bagajı geniş aile aracı arıyorsan git test sürüşü yap, araştır... Opel ben de düşünmüştüm, 1,3 motor olması ve kasa değiştirmesini bekleyemedim(fiyatıda bayağı yükseldi). Benzinli model de de lpg falan uğraşaksın, bagaj da küçülecek. Ford C max baktım temiz güvenilir bir şey bulamadım (sıfırı çok para... :()
  • 301, c elize, linea arasında hangisi içinize sinerse onu almalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: magne

2. eldede rahat gidebilecek bi araba arıyorum

cımbızladık.
    ne demiş kardeşimiz?
    2. elde rahat getsin demiş.
    clioyla ne işimiz var?
    yok.
    301le?
    onunla da yok.
    2. elde ne rahat gider?
    opel toyota ford vw honda.
    Yani?
    burada röno falan roka salatası.
    O kalın yazdığım yerlerden araç seçiniz.

2.elde clio rahat gitmez mi dedin benmi yanlış okudum. 2. eli en iyi satılan ve iyi kullanımda en az zarar edilen araçlardan birisi renault clio dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: embayo

2.elde clio rahat gitmez mi dedin benmi yanlış okudum. 2. eli en iyi satılan ve iyi kullanımda en az zarar edilen araçlardan birisi renault clio dur

doğru okumuşsun,fakat clionun hemen gidip en az zarar ettiği muhabbetin kökten yanlış.
  • az km'li 2. el dizel c segmenti. varsın boş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Fiat linea 1.3 mjet.Tipik aile araci.Hem vergisi de dusuk,turkiyede yurutme masrafi en az olan arac diyebiliriz.
    Genislik istiyorum derseniz linea...

+1
    1 ay önce 2012 model spot, dizel 1.3 linealar 31.500 TL idi. Hala varmı bilmiyorum. O paraya, bence çok iyiydi...
  • quote:

quote:

doğru okumuşsun,fakat clionun hemen gidip en az zarar ettiği muhabbetin kökten yanlış.

1.5 sene önce 57000 tl ye aldığımız toyota corolla 2011 model comfort extra mm + 2000 tl lik aksesuar paketli aracımızı şimdi satışa çıkarsak 49000 tl ye ya satarız ya satamayız. araç daha 20000 km de.
    57000- 49000 = 8000 tl zarar ve daha 1.5 senelik araç

2009 yılında 22500 tl ye alınmış renault symbol 1.4 expression benzinli araç 14000 km de 24000 tl piyasası 23000 tl ye satsan havada kapılır.

Söylediklerimde bi yanlışlık varmı yokmu git bi araştır sor soruştur abilerine amcalarına sor. Sende bir örnek verde vatandaş bilgilensin.

Hem toyota hem symbol kullanıcısı olarak yazıyorum bu söylediklerimi.

• quote:

olaya o açıdan bakarsan herkesin aracı zarar eder.
    sen düşük bütçeyle konuşmuşsun.
    örneğin 14e aldığımız c3ü 17ye sattık,ama 3 ayda zorla sattık(boyasız kazasız daha 40binde)
    Galericilik mevzuatı güden bir kullanıcının clioyla falan işi olmaz anlayacağın.
    Daha çok elini öpene satmakla ilgilenir o tarz arkadaşlarımız.
  • quote:

olaya o açıdan bakarsan herkesin aracı zarar eder.sen düşük bütçeyle konuşmuşsun. örneğin 14e aldığımız c3ü 17ye sattık,ama 3 ayda zorla sattık(boyasız kazasız daha 40binde) Galericilik mevzuatı güden bir kullanıcının clioyla falan işi olmaz anlayacağın. Daha çok elini öpene satmakla ilgilenir o tarz arkadaşlarımız.

Dünyada arabaları yatırım aracı olarak gören bir tek biz varız herhalde...
  • quote:

quote:

olaya o açıdan bakarsan herkesin aracı zarar eder.
    sen düşük bütçeyle konuşmuşsun.
    örneğin 14e aldığımız c3ü 17ye sattık,ama 3 ayda zorla sattık(boyasız kazasız daha 40binde)
    Galericilik mevzuatı güden bir kullanıcının clioyla falan işi olmaz anlayacağın.
    Daha çok elini öpene satmakla ilgilenir o tarz arkadaşlarımız.

Citroen zaten piyasası olmayan bir araç citroen i binmek için alacaksın.

Herkesin aracı zarar eder diyorsun açıklamasını yaptım zarar etmemiş clio. Peynir ekmek gibi satılıyor renault.

Sen renault geç satılır zarar eder demişsin mesajında üstüne basa basa ben sana açık ve net olarak açıkladım.

Şimdi bana 23000 e hatasız 20000 km 2009-2011 arası 20000 km civarı symbol bul alırım çünkü 24000 e 1 hafta içerisinde satarım.

Galericilik mevzuatına güden kişinin clio yla işi olmaz lafına cevap olmuştur söylediklerim. Bi arkadaşımızın galerisinde 15 gün önce tam 11 tane renault araba vardı cumartesi uğradım 8 tanesi gitmiş yenileri gelmiş.

Bunları renault manyağı olduğum için söylemiyorum. 5 ay binmek için aldık ihtiyaçtan değer kaybetmeyeceğini bildiğimiz için ve rahat satabileceğimiz için aldık çünkü binici değilim. Binici olsam gider seat alırdım

Sana piyasayı bir araştır öyle bilgi ver derim

• quote:

neyse olmadık şeyler için birbirimizi yemeyelim yarın öbürgün arkadaş ne alır görürüz hep beraber
  • Skoda Rapid diyorum ben.
    Ambition 1.2 75 HP 35.990TL
    İndirimle biraz daha düşerler.
  • quote:

quote:

neyse olmadık şeyler için birbirimizi yemeyelim yarın öbürgün arkadaş ne alır görürüz hep beraber

Haklısın kardeşim. Herkesin kesesine göre zevkine göre alacağı araç vardır.
  • bizde seninle aynı konumdayız . yaklaşık 5 kişi aynı şartlarda araç almayı düşünüyoruz 35-50.000 e kadar olan bütün araçlara baktık. biz sıfır ve dizel bakıyoruz. 40.000 den sonrası bütçeyi baya zorluyor. gönlümüzdeki araç ford c max trend 1.6 tdci ancak 53-54.000 civarında fiyat verdiler bugün. bütçeyi baya zorluyor. c-elyeseye bakıp test sürüşü yaptık. araç kasa olarak çok güzel geniş ferah bagaj geniş. iç mekan kalitesi düşük tabi. ancak bu fiyata da ancak bunlar alınabiliyor. bi citroen özel servisinde tanıdık vardı onu telden arayıp sorduk. kaliteli bir araç değil dedi. ikinci elde sıkıntı yaşayacağımızı söyledi. biz zaten alıp uzun zaman kullanmayı düşünüyoruz. ikinci elde her aracın müşterisi vardır. ama 1 günde satılır ama 1 ayda arabaya fazla para bağlama taraftarı değilim. sonuçta kapalı bir garajımız yok. bizde bir reno bayii ne gittik. aklımıza daha önce forumda gördüğüm dacia lodgy geldi. tanıtım amaçlı 100 adet gelmiş ve hepsi satılmış. 1.5 dci 90 bg. en full model 37.000 tl olarak satılmış. araç senic platformunda üretilen aynı sınıf bir araç. mart ayı başlarında gelecek miş. onu beklemeye karar verdik. eğer fiyatına göre hoşumuza giderse almayı düşünüyoruz. araç tam bir aile aracı. belki fikir olur diye paylaşmak istedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.