Benim arabanın ederi nedir? Sadece meraktan soruyorum.
Temiz aldığınla kullanılacak nitelikte 2009 Dream Otomatik Galaksi grisi renk 35 bin km
Dreama ekstra olarak -Orjinal deri koltuk. -Orjinal kapı nikalajları. -Cam çıtaları nikalaj -Park sensörü. -Cam rüzgarlıkları. -Brc lpg (Garanti devam ediyor.)
Bunların dışında - Derin çizikten dolayı sağ ön ve arka kapı sacı (kapı değil sadece sacı) değişti. Kazandan değil sadece derin çizikten yetkili serviste değişti.
makyajli kasa mi vsa var mi
Makyajlı kasa dğeil. Vsa yok.
34e gider sanirim o da deri ve lpg hatrina
Demek onlarda olmasa bedava verilecek :D
makyajlı otomatık vsa lı boyasız 2010dreamı 34.750e 1ayda zor sattılar
bana getirseydi en az 36,5 bine rahat okuturdum... :)
benım aracı kaca okuturuz :D
quote:
Orijinalden alıntı: av.ak
quote:
Orijinalden alıntı: mrfj
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Temiz aldığınla kullanılacak nitelikte 2009 Dream Otomatik Galaksi grisi renk 35 bin km
Dreama ekstra olarak -Orjinal deri koltuk. -Orjinal kapı nikalajları. -Cam çıtaları nikalaj -Park sensörü. -Cam rüzgarlıkları. -Brc lpg (Garanti devam ediyor.)
Bunların dışında - Derin çizikten dolayı sağ ön ve arka kapı sacı (kapı değil sadece sacı) değişti. Kazandan değil sadece derin çizikten yetkili serviste değişti.
Senin arabada anladığım kadarı ile deri koltuk, döşeme ve lpg yok. Yani para etmez :)
Şaka bi tarafa temizse aldığın fiyattan 500-750 tl fazlaya gider.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Senin arabada anladığım kadarı ile deri koltuk, döşeme ve lpg yok. Yani para etmez :)
Şaka bi tarafa temizse aldığın fiyattan 500-750 tl fazlaya gider.
içi baya baya temiz. dısında da gocuk falan yok 50bın bakımına gırıcek sımdı ıste. 37e almıstım. bakım ve trafık sıgortası parası cıksın yeter
arkadaslar sormak istedigim bi soru var. yardımcı olursanız cok sevinicem. burda da konustugumuz gibi honda arac arıyordum ve buldum. fakat buldugum aracın oldugu yerde honda bayii si yok. en yakın bayii 155km. aracın ekspertizini renault bayiisinde yaptırabilirmiyim. yanii honda servisinin yerini tutarmı bu ekspertiz??
cevap verecek yokmu ?
Usta 2007 elegance otomatik olan aracımızı satmayı düşünüyoruz.2009da ilk sahibinden 68.bin km'de almıştık.şuan 101binde hiç kazası değişeni yok sadece ön çamurlukta boya varmış(yeni öğrendim babamdan) Araçta yaptıgımız km'lerin neredeyse tamamı uzun yol.Şehiriçinde kullanmıyoruz (babamla minibüste beraber çalıştığımız için aracı kullanmaya gerek duymuyoruz)fiyat 33bin diyoruz.İstanbul kartaldayım.Eğer yakınsanız ve uygun gelirse aracı gösterebilirim.
Millet fiyatları uçurmuş. Öyle bir piyasa yok arkadaşlar.
2012 model 5000 km.de ki FD6 kasa füme renk Elegance otm. aracımı 43.000 TL ye sattım. Araçta nokta büyüklüğünde çizik, en ufak hata dahi yoktu. Buradan yola çıkarak siz biçin işte araçların değerlerini.
quote:
Orijinalden alıntı: katrasa
arkadaslar sormak istedigim bi soru var. yardımcı olursanız cok sevinicem. burda da konustugumuz gibi honda arac arıyordum ve buldum. fakat buldugum aracın oldugu yerde honda bayii si yok. en yakın bayii 155km. aracın ekspertizini renault bayiisinde yaptırabilirmiyim. yanii honda servisinin yerini tutarmı bu ekspertiz??
bence ustada biter iş. yani usta gerçek usta olduktan sonra ha honda da baktırmışsın ha de renoda. ben kendi adıma söyleyim sıkıntı lacağını düşünmüyorum. zaten honda dada gözle kontrol yapılıyor. ve kayıtlarına bakılıyor. her bölüm kendi bakıyor. yani motorcu motora, kaportacı kaportaya, boyacı boyaya. ben olsam varsa araç test merkezi yoksa da renoya giderdim... ama tabi karar senin. için nasıl rahat ederse.
quote:
quote:
bence ustada biter iş. yani usta gerçek usta olduktan sonra ha honda da baktırmışsın ha de renoda. ben kendi adıma söyleyim sıkıntı lacağını düşünmüyorum. zaten honda dada gözle kontrol yapılıyor. ve kayıtlarına bakılıyor. her bölüm kendi bakıyor. yani motorcu motora, kaportacı kaportaya, boyacı boyaya. ben olsam varsa araç test merkezi yoksa da renoya giderdim... ama tabi karar senin. için nasıl rahat ederse.
biraz gec olmus cvp(: bugun aracı eksper yaptırdım. servise goturduk. beni iceri almak istemedi servis muduru. kavga gurultu girdim aracın yanında durdum. iyikide durmusum. arac sahibi herkesi tanıyor orda. sadece eli yağlı ustalara selam vermedi desem yeridir. neyse 4 tane usta hemen basladı incelemeye. ne var ne yok anlattılar bana. motor ustasıylada test surusu yaptık. usta bu arabadan uzak dur kardesim dedi. ben rapora kotu bise yazmıyorum ama sana soylediklerimden bisiler anla dedi(:
boylece seceneklerden biri eksildi(:
quote:
quote:
quote:
biraz gec olmus cvp(: bugun aracı eksper yaptırdım. servise goturduk. beni iceri almak istemedi servis muduru. kavga gurultu girdim aracın yanında durdum. iyikide durmusum. arac sahibi herkesi tanıyor orda. sadece eli yağlı ustalara selam vermedi desem yeridir. neyse 4 tane usta hemen basladı incelemeye. ne var ne yok anlattılar bana. motor ustasıylada test surusu yaptık. usta bu arabadan uzak dur kardesim dedi. ben rapora kotu bise yazmıyorum ama sana soylediklerimden bisiler anla dedi(:
boylece seceneklerden biri eksildi(:
ikinci el espertiz hizmetinde asıl satıcnın girmemesi gerekiyorki ustalar açık açık herşeyi rahatça söylesin. müdür çok ayıp etmiş. neyse sonuç kötü olmasında zamanla istediğin gibi bişeyde çıkar umarım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme