Şimdi Ara

35,000TL'ye kadar hangi otomobil alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
24.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: warrior sako

35000 ytlye full bir opel corsa alinir

Opel Corsa benim beklentilerimi karşılayan bir otomobilmidir? Sanırım benim ilk yazdıklarımı okumuşsunuzudur?
    Otomobili incelemedim ama iç hacim konusunda endişelerim var.

Bir de, Corsa'da sadece 1.2 motorlarda easytronic şanzuman varmış. 1.2 motor 4 adet yapılı insan ve biraz bagaj ile uzun yolda ve yokuşlarda biraz zorlanır gibi geliyor bana. Ve dediğim gibi özellikle arka koltukta oturanlar açısından rahat bir araba olduğu konusunda ciddi şüphelerim var.

Edit: Pardon, birde 1.4 motorlar için otomatik şanzuman seçeneği varmış onu görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasriAlper -- 24 Eylül 2007; 22:53:47 >
  • hellweapon arakdaşımıza da tavsiye ettim ve uzun uzun yazdım ilgilenirsen bi bak istersen...

sıkı bir pazarlıkla ve diğer olanaklarla belki alabilirsin bu aracı... ama sıkı pazarlık lazım fiyatı 43-44 binlerde çünkü ille 0 demişsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_17765061/tm.htm

edit : 2. el düşünülmüyormuş görmemiştim kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infsphinx -- 24 Eylül 2007; 22:45:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

35000 ytlye full bir opel corsa alinir

Bir inceleyeyim dedim ve önem verdiğim özelliklere göre bir hesap yaptım.
    Olay şöyle oldu;
    Opel, Yeni Corsa 5 Kapı, 1.4i Twinport, Cosmo ..................................... 32,491 TL
    Otomatik Şanzıman ............................................................................... 2,620 TL
    ESP Paketi (ESP, IDS, Yokuşta kalkış desteği, Lastik patlaması göstergesi) ...... 1,276 TL
    Teknik Paket (Yol bilgisayarı, Park sensörü, Cruise control) ........................... 1,122 TL
    Metalik Renk .......................................................................................... 617 TL
    TOPLAM = 38,126 TL

Peugeot 307 Premium'a göre fiyatı yüksek değilmi? Yani, fiyat böyle olunca hangisi alınır?

• quote:

Orjinalden alıntı: infsphinx

hellweapon arakdaşımıza da tavsiye ettim ve uzun uzun yazdım ilgilenirsen bi bak istersen...

sıkı bir pazarlıkla ve diğer olanaklarla belki alabilirsin bu aracı... ama sıkı pazarlık lazım fiyatı 43-44 binlerde çünkü ille 0 demişsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_17765061/tm.htm

edit : 2. el düşünülmüyormuş görmemiştim kusura bakmayın...

Aman aman arkadaşım. Ben ikinci el otomobilden çok çektim. Bu güne kadar iki tane ve ucuza ikinci el oto aldım ama tamirciler ile akraba olduk. Anlaşılan benim o konuda şansım yok, aman ikinci el oto benden uzak olsun. Yine de önerine teşekkür ederim.

• CIVIC Sedan ELEGANCE (VSA'lı)Otomatik Vites 42.820.- YTL.bence tam sizin aradığınız gibi bir otomobil.pazarlıkla 40000ytlye alınabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord

CIVIC Sedan ELEGANCE (VSA'lı)Otomatik Vites 42.820.- YTL.bence tam sizin aradığınız gibi bir otomobil.pazarlıkla 40000ytlye alınabilir diye düşünüyorum.

Honda bayisi ile otomatik vitesin yokuşta kaydırmasından konuşurken bana nedense "Dream" modelini önerdi. Dediğiniz gibi 40,000 TL'ye yazdığınız modeli veriyorlar ama benim borçlanmam gerekiyor. Bunu pek istemiyorum. Bir de yazdığınız model sanıyorum yokuşta kaydırıyor ki bana honda bayisi önermedi.

Birde hemen kolaycılık yapıp ilk adımda 40,000 TL'ye çıkmayı ve borçlanmayı arzu etmediğim için acaba 35,000 TL'ye adam bir otomobil bulabilirmiyim dedim ve araştırmaya başladım. Bu sırada bu foruma rastladım. Belki arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Çünkü piyasada neler olduğunu ve nasıl birşey olduklarını çok iyi bilmiyorum.

Şimdi 35,000 TL'ye adam gibi birşey bulmakta zorlanıyorum. Elbette 40,000 TL'ye çıkarsam alternatifler çoğalıyor. Bu seferde seçmek zorlaşacak sanıyorum. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: BasriAlper

quote:

CIVIC Sedan ELEGANCE (VSA'lı)Otomatik Vites 42.820.- YTL.bence tam sizin aradığınız gibi bir otomobil.pazarlıkla 40000ytlye alınabilir diye düşünüyorum.

Honda bayisi ile otomatik vitesin yokuşta kaydırmasından konuşurken bana nedense "Dream" modelini önerdi. Dediğiniz gibi 40,000 TL'ye yazdığınız modeli veriyorlar ama benim borçlanmam gerekiyor. Bunu pek istemiyorum. Bir de yazdığınız model sanıyorum yokuşta kaydırıyor ki bana honda bayisi önermedi.

Birde hemen kolaycılık yapıp ilk adımda 40,000 TL'ye çıkmayı ve borçlanmayı arzu etmediğim için acaba 35,000 TL'ye adam bir otomobil bulabilirmiyim dedim ve araştırmaya başladım. Bu sırada bu foruma rastladım. Belki arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Çünkü piyasada neler olduğunu ve nasıl birşey olduklarını çok iyi bilmiyorum.

Şimdi 35,000 TL'ye adam gibi birşey bulmakta zorlanıyorum. Elbette 40,000 TL'ye çıkarsam alternatifler çoğalıyor. Bu seferde seçmek zorlaşacak sanıyorum. :)

40 bine M3 ü rahat alırsın işte... ben her Allah ın günü 40-45 derecelik yokuşlardan çıkıyorum bu aletle daha bir kere kaydırmadı... diğer araçlar çatır çatır patiye düşerken benim ki maşallah tık diye çıkıo bayırları... evim ve iş yerim çok bayırlı yerlerde de ...

civic veya M3 düşün bence...

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

HOCAM SİZİN İSTEDİĞİNİZ AYARDA TEK BİR ARAÇ VAR!

SKODA ROOMSTER 1.6 105 HP 16 VALVE TİPTRONİK COMFORT LİSTE FİYATI 36BİN YTL

Sevgili arkadaşım sana cevap yazmayı unutmuşum. Skoda roomster'i gördüm. Ama tipi bana biraz ticari araçları andırdı, pek beğenmedim. Birde zaten "Skoda Roomster Scout" önerdiler, onunda fiyatı düşündüğümün üzerindeydi.
  • quote:

40 bine M3 ü rahat alırsın işte... ben her Allah ın günü 40-45 derecelik yokuşlardan çıkıyorum bu aletle daha bir kere kaydırmadı... diğer araçlar çatır çatır patiye düşerken benim ki maşallah tık diye çıkıo bayırları... evim ve iş yerim çok bayırlı yerlerde de ...

Senede ortalama 6 kere benim uzun yolculuğum oluyor. Önümüzdeki yıl fazla da olabilir. Yolda başıma birşey gelse acaba servisi veya yedek parçası konusunda bir sorun çıkarmı? Yani servisi ne derece yaygındır? Birde benim yukarıda yazdıklarıma uygun bir modeli varmıdır?

• Mazda'ya da baktım şimdi. Mazda 3 Sedan Dynamic teknik özellikleri ve donanımı ile beklentilerimi karşılar gibi duruyor. Ama fiyatı 42,850 YL.
    Yani yine 40,000 TL civarında bir fiyattan bahsediyoruz. Keşke sizlere 40,000 TL'ya borçlanarak çıkabilirim demeseydim. :)
    Aslında bu otomobillerin fiyatları 5,000 TL fazla anlaşılan. Firmalar 5,000 TL indirim yapsalar ne güzel olur. :)
    Yılbaşına doğru otomobil firmaları indirim yaparlar mı? Ne dersiniz?

Ben şeytana uymayıp 35,000 TL'ye kadar bir otomobil arayayım arkadaşlar. Yoksa 5,000 TL verip 40,000 TL'ye çıkınca şeytan hadi borçlanmışken bir 5,000 TL daha borçlan VW filan al filan diyor ama ben şimdilik şeytana uymak niyetinde değilim. :) Bu yazdıklarım şaka elbette. Yanlış anlamayın. Ama 40,000 TL'ye çıkınca alternatifler ciddi artıyor farkındayım. Yine de tavsiye ve önerilerinize teşekkür ederim. Ben 35,000 TL konusunda biraz ısrarcı olayım bakalım.

• quote:

quote:

Senede ortalama 6 kere benim uzun yolculuğum oluyor. Önümüzdeki yıl fazla da olabilir. Yolda başıma birşey gelse acaba servisi veya yedek parçası konusunda bir sorun çıkarmı? Yani servisi ne derece yaygındır? Birde benim yukarıda yazdıklarıma uygun bir modeli varmıdır?

bu japonlar geldikten sonra servis konusunda çok ciddi bir atılım yapacaklar ilk el atacakları konu bu... yannız şu var bilmediğimiz bişi var sanırım... bütün arabalarla yolda kalırsınız veya bir sorun yaşarsınız fakat M3 le isteseniz de yaşayamazsınız genlerinde yok o türlü bir olay...

200 aracın katıldığı test sonuçlarını koyuyorum buraya... araç seçerken mutlaka dikkate alınız... çünkü TR de en önemli şey sorun yapmamasıdır yoksa altınızdaki dünyanın en iyi aracı olsa bir sorun çıakrmaya başladı mı başınız yok yere çok ciddi ağrır arabadan soğursunuz iyice...

işte test sonuçları...

35,000TL'ye kadar hangi otomobil alınır?

• Hocam çocuklarınızın boyundan bahsetmişsiniz. Ben hala Mpv tarzı araçlarda ısrar ediyorum...Çünkü bu tarz araçların içi ferah olur yüksek olur

Renault Modus 1.6 otomatik.

Mitsubishi Colt 1.3 otomatik

Nissan Note.

Bunların biri isteklerinize cevap verecektir eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 24 Eylül 2007; 23:53:38 >
  • quote:

Hocam çocuklarınızın boyundan bahsetmişsiniz. Ben hala Mpv tarzı araçlarda ısrar ediyorum...Çünkü bu tarz araçların içi ferah olur yüksek olur

Renault Modus 1.6 otomatik. Bu aracı incelediniz mi?

benim boyum 1.94... eşşenk kadarım yani...

çok rahatlıkla sığıyom bu araca... ne kafam değiyyo bir yere ne bacaklarım ne dizlerim... yayıla yayıla gidiom ohhh...

• alper bey bi arkadaşımında dediği gibi 40000civarın bana sorarsanız en iyi secenek honda civic elegance dir bu arabayı kullanan dostlarım var arabada akıllı eğim sistemi var kesinlikle rampalarda geri kaymaz otomatik viteslerde zaten bu özellik vardır araba kendini ileri otomatik iter,eğer bir honda civic elegance sahibi olursanız hem cok lüks,hem güvenilir,hem güçlü,hem sağlam hemde 6yıl tam garantili bir araca sahip olursunuz.

not:honda civic kullanıcısı değilim fakat alamayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent14

alper bey bi arkadaşımında dediği gibi 40000civarın bana sorarsanız en iyi secenek honda civic elegance dir bu arabayı kullanan dostlarım var arabada akıllı eğim sistemi var kesinlikle rampalarda geri kaymaz otomatik viteslerde zaten bu özellik vardır araba kendini ileri otomatik iter,eğer bir honda civic elegance sahibi olursanız hem cok lüks,hem güvenilir,hem güçlü,hem sağlam hemde 6yıl tam garantili bir araca sahip olursunuz.

not:honda civic kullanıcısı değilim fakat alamayı düşünüyorum

çok da iyi edersin... şimdiden hayırlı olsun... çok iyi bir seçim bence...
  • quote:

quote:

Hocam çocuklarınızın boyundan bahsetmişsiniz. Ben hala Mpv tarzı araçlarda ısrar ediyorum...Çünkü bu tarz araçların içi ferah olur yüksek olur

çok rahatlıkla sığıyom bu araca... ne kafam değiyyo bir yere ne bacaklarım ne dizlerim... yayıla yayıla gidiom ohhh...

Doğrudur. Ama Mazda 3 de arkadaşın bütçesini aşıyor. Bütçesine uygun bişeyler önermeye çalışıyorum ben de

Minimum Fiyat Maximum Performans

• quote:

quote:

quote:

Doğrudur. Ama Mazda 3 de arkadaşın bütçesini aşıyor. Bütçesine uygun bişeyler önermeye çalışıyorum ben de

Minimum Fiyat Maximum Performans

tabiki en dorusunu yapıosun ben sana bişi demedim zaten... sadece olayı söledim...

• quote:

bu japonlar geldikten sonra servis konusunda çok ciddi bir atılım yapacaklar ilk el atacakları konu bu... yannız şu var bilmediğimiz bişi var sanırım... bütün arabalarla yolda kalırsınız veya bir sorun yaşarsınız fakat M3 le isteseniz de yaşayamazsınız genlerinde yok o türlü bir olay...

200 aracın katıldığı test sonuçlarını koyuyorum buraya... araç seçerken mutlaka dikkate alınız... çünkü TR de en önemli şey sorun yapmamasıdır yoksa altınızdaki dünyanın en iyi aracı olsa bir sorun çıakrmaya başladı mı başınız yok yere çok ciddi ağrır arabadan soğursunuz iyice...

işte test sonuçları...

Sevgili arkadaşım sakın yazdıklarımı kişisel olarak üstüne alınma.
    Ama ben bu tip testlere ve yarışmalara filan pek inanmam. Hayatımda hiç onlara değer vererek bir seçim yapmadım ve paramı harcamadım.
    Ben etrafımda kullanmış ve denemiş insanlara sorup, onların başlarından geçenleri öğrenip birde kendi gözümle görüp, imkan oluyorsa almadan önce kullanarak tercih yapan biriyim.
    Bu tip testler ve yarışmaların arkasında neler döndüğünü, mesleğimi söylemeyeyim ama :) biraz bunların içine girip çıkmış biri olarak biliyor ve tahmin edebiliyorum. Ben Oscar'lı veya bol ödüllü filmlere de gitmiyorum. Nedense, gittiğim oscar'lı veya bol ödüllü filmler bana hitap etmedi ve çok sıkıldım. :)
    Unutmayın medya geçimini reklam ile sağlar. Neyse uzatmayalım....
    Arabanın sorun çıkarmaması önemli elbette ama benim sorun çıkarmamam daha önemli. Yani akıl sağlığı açısından demek istedim, şartları fazla zorlamayalım değilmi. :) Şu anki piyasa şartlarına ve mevcut beklentilerime göre bir tercih yaparsam ben daha sağlam olacağım. :)
    İlginize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasriAlper -- 25 Eylül 2007; 0:06:11 >

• quote:

quote:

işte test sonuçları...

Sevgili arkadaşım sakın yazdıklarımı kişisel olarak üstüne alınma.
    Ama ben bu tip testlere ve yarışmalara filan pek inanmam. Hayatımda hiç onlara değer vererek bir seçim yapmadım ve paramı harcamadım.
    Ben etrafımda kullanmış ve denemiş insanlara sorup, onların başlarından geçenleri öğrenip birde kendi gözümle görüp, imkan oluyorsa almadan önce kullanarak tercih yapan biriyim.
    Bu tip testler ve yarışmaların arkasında neler döndüğünü, mesleğimi söylemeyeyim ama :) biraz bunların içine girip çıkmış biri olarak biliyor ve tahmin edebiliyorum. Ben Oscar'lı veya bol ödüllü filmlere de gitmiyorum. Nedense, gittiğim oscar'lı veya bol ödüllü filmler bana hitap etmedi ve çok sıkıldım. :)
    Unutmayın medya geçimini reklam ile sağlar. Neyse uzatmayalım....
    Arabanın sorun çıkarmaması önemli elbette ama benim sorun çıkarmamam daha önemli. Yani akıl sağlığı açısından demek istedim, şartları fazla zorlamayalım değilmi. :) Şu anki piyasa şartlarına ve mevcut beklentilerime göre bir tercih yaparsam ben daha sağlam olacağım. :)
    İlginize teşekkür ederim.

peki o zaman M3 ü istediğiniz herhangi birine bir sorun bakalım ne diyecek sorunsuzluk hakkında...

istediğinizi tercih etmekte sonsuz özgürsünüz tabi biz sadece EMİN OLUN sadece size yardım etmek istiyoruz ... sölediklerimin ne derece doğru oldunu zaten mazda yı bilen arakdaşlarınıza veya çevrenizdekilere sorunca anlıayacaksınız...

burası forum burada sadece mazda kullananlara değil diğer tüm markaları kullananlara istediğiniz kadar soru soracaksınız buranın amacı da bu zaten ... ben de aracımı buraya sorup almıştım... tüm markanın kullanıcıları emin olun sizi yanlış yönlendirmeyeceklerdir...

ama şu bold yaptığım yazı çok doğru önce sağlık

• quote:

quote:

honda civic eleganc otomatik modelini acaba hangi bayi 40000e bıraktı bilgiverebilrmisiniz?? bende araştırıyorumda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.