Şimdi Ara

35 bin tl civarı oyuncu laptopu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35 bin tl civarında çok fazla ısınma sorunu olmayan uzun süre götürecek bir oyuncu bilgisayarı arıyorum. lütfen şunu al ram ekle gibi önerilerle gelmeyin çünkü o işleri anlamıyorum. alıp herhangi bir işlem yapmadan kullanabileceğim bir laptop istiyorum.

• 35 bine 4060 olur.

laptop.com.tr
    HP Victus 15-FB2010NT A05NJEA AMD Ryzen 5-8645HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6 inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop
    https://www.laptop.com.tr/urun/437237/hp-victus-15-fb2010nt-a05njea-amd-ryzen-5-8645hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4060-8gb-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/?ref=akakce&v=1.91.3
  • Bütçe kısıtlı olduğu için 1-2 ürün önerebilirim.

Alternatif tercih

trendyol.com
    ASUS Tuf Gaming A15 Fa507nu-lp053 Amd Ryzen 7 7735hs 8 Gb 512 Gb Ssd Rtx 4050 144 Hz Freedos 15.6" F Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-a15-fa507nu-lp053-amd-ryzen-7-7735hs-8-gb-512-gb-ssd-rtx-4050-144-hz-freedos-15-6-f-p-654338236

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Çok ısınıyor diyorlar. Ben 7 aydır araştırıyorum hangi dizüstünü alsam diye oradan biliyorum. Ondan dolayı arkadaşla önermem.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Gpu 75 watt; çift fanlı. Çok sorun olmaz. Msı' ın bazı modelleri gibi tek fanlı olsa; o zaman sıkıntı olabilir.

O olmazsa 16 lık kasa Gpu 120 watt.

Yukarıda arkadaş Asus'a ait bir model önermiş onu 35 bin civarına alabiliyorsa hiç kaçırmasın derim. Ha tek sıkıntısı 8gb Ram onuda ileride yükseltebilir. O modeli neden öneriyorum çünkü o modelde gpu 140 watt diye biliyorum ve bu önemli bir ayrıntı. Ciddi fps farkı oluşabildiği söyleniyor. Örneğin 6-7 ay önce yayınlanmış bir video izledim. O videoda en yüksek watt değerine sahip 1060 ekran kartı ile onun yarı watt değerine sahip 3050 karşılaştırmışlar. Videoda söylenene göre 1060 ekran kartı daha iyi fps değeri vermiş. Sırf daha yüksek watt değerine sahip olduğu için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Watt değeri önemli; ama Tuff'lar biraz sesli.95-120 watt 4060 daha mantıklı olur gibi. 4050 için 33 biraz yüksek gibi. Tabii tercih alacak arkadaşa ait.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben tuff yada rog stirx alacağım. Hatta bugün alırım diyordum çünkü Hb de 7- 13 Ekim arası indirim kampanyası başladı ama sepete attıklarımda indirim yok. Gecen hafta bir modeli 39 bine düşmüştü 9 bin liram eksik diye almamıştım. Bir yakınım alsaydın destek olurduk dedi. Gece kampanyası bitmişti. Fiyatı önce 45 çıktı sonra 52 bin TL oldu. Bugün 45 bine düşmüş. Gecen de bir tuff modelini de teknosa mağazasında 34 bine gördüm ama kapalı kutusu yok dediler. Teşhir miş. Kapalı kutu buluruz dediler ama o fiyata bulamayacaklarını düşündüğüm için almadım.

Fiyatlar değişken; devamlı takip etmek gerekli. Teşhir ürünlerinde de garanti var, cihaz temizse arada 10 bin fark varsa değerlendirilebilir gibi.

Garanti var ama bir çok insanın elinin değdiği cihazı almak istemiyorum. Aslında Asus konusunda kararsızımda çünkü 2017 de aldığım Rog serisinin klavyesinde durduk yere A harfi yerinden çıkmıştı ve yerine yeri yerleştiremedim. Tuşun arka tarafında 4 pin var. Plastik ve seffaf renkte. 2 tanesi kırılmış. Asus servisini aradığımda garantiye girmez dedi. Aldığım yere götürdüm başka pc den çıkma tuş taktılar. İstanbula gidip Asus servise götürsem onlar tuş temin edip takmak yerine komple klavye değiştirip 285 TL alıyorlarmış. Tabi o zamanın parasıyla. Tuşu temin etmek yerine komple klavye kısmını değiştirmeleri komik çünkü klavye gövdesinde sıkıntı yok. Tuşun yerinde de sıkıntı yok. Tuşun sadece harf yazılı olan plastik kısmı çıktı. Zamanla 2 tuş daha çıktı. Hatta birini iki taraflı bantla yerine tutturdum. Ama şimdi yeni pc alırsam klavyesiyle değil xbox kolla oyunları oynayacağım.

Çamaşır mak. kömürü bitmişti; servis kömürü değiştiremiyoruz; komple motorla değiştirmişti. Tuhaf işler. 

Klavye yuvası zarar gördüyse o biraz sıkıntı; mecbur komple değişim oluyor. Kendin alıp taksan orjinal kalitesinde olmayabiliyor klavye; servise götürsen o da bonuslu oluyor.

Kol da olur; ekstra klavye de.

Benim ilgimi şu cihazlar çekiyor; biraz fiyatlar yüksek ama. Konsol niyetine, ekstra normal pc kullanımıda var.

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Minisforum Neptune HX99G Ryzen9 6900HX & RX6600M 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, Win 11 Pro, 8K@60Hz USB4, WiFi6 BT5.2, Mini PC - Mini PC - Bilgisayar | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/mini-bilgisayar/minisforum-neptune-hx99g-ryzen9-6900hx-3-3-ghz-16-gb-ram-ddr5-1-tb-m-2-ssd-bt-4k-hdmi-60hz-mini-pc.html

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Minisforum AtomMan G7 Ti SE Intel İ7 14650HX, 64GB DDR5, 2TB M2 SSD, RTX 4070 8GB, M.2 2280 PCIe 4.0 SSD ×2, WiFi7, BT5.4, Mini PC - Mini PC - Bilgisayar | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/mini-bilgisayar/minisforum-atomman-g7-ti-se-intel-i7-14650hx-64gb-ddr5-2tb-m2-ssd-rtx-4070-8gb-m-2-2280-pcie-4-0-ssd-2-wifi7-bt5-4-mini-pc.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.