Şimdi Ara

35 bin tl ye kadar arac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 bin pesin gerisi kredi 35 bine kadar bi 2007 model ustu arac alacagim piyasa oyle berbat olmus ki sahine 20 bin yazani gördüm. 3 yil once 13 bine sattigim toyota corolla 22 olmus . seat leon ,ford fiesta fiat punto , pejo 308 yada ww jetta arasinda kaldim leon ve jetta bu fiyata temiz bulunamıyor malesef piyasada hasarsiz arac yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O meblağlara en uygun punto temizi bulursan alın kaçırmayın

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Punto evo dusunuyorum ama aklim leonda kaldi ww grubu olmasi ve gorunus itibariyle hosuma gidiyor .

• Bu rakamları duyunxa aklımda dirak 407 canlanıyor. Bu fiyatlara rakipsiz

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Fransiz aracindan cekiniyorum acikcasi hem satarken sikinti olabilir hemde krediyle alacağım icin zaten masrafim cok olacak arti masraf cikarsin istemiyorum. Bide zor bela bi arac alacagim konforlu birsey istiyorum acikcasi donanimi bol.

• İlan No: 479419062

Bütcenin biraz üstünde ama değerlendirirsen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    araç temiz görünüyor ama polo yerine bu paraya bi kac yıl düşürüp golf alınabilir bence. seçeneklerim arasında golf vardı polo bana cazip gelmiyor golfünde temizi benim bütçeme uymuyor .
  • 1.3 mjet Punto alın. Yakıtı üzmez, ikinci elde kolay değer kaybetmez, sorun çıkarmaz.
  • Şuan bende bu fiyatlara araba bakıyorum, en iyisi punto gibi geldi bana. Çünkü 2012 modeller bulunabiliyor. Hem ikinci eli sağlam. Full puntolar var start stoplu.

Eğer derseniz sedan lazım işte o zaman corolla derim. 2006-2007 corollalar var. Diğer markalara göre en sorunsuz olan corolla. Sonuçta eski araba alıyorsunuz.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    corolla görünüşü hoşuma gitmiyor daha sport arac seviyorum sedan tipi jetta bi tek hoşuma gidiyor ama punto da kalite olarak leona yanaşamıyor bence. ama tabi o bütçeylede hep ağır hasar kayıtlı bulunuyor.
  • keops09 K kullanıcısına yanıt
    neden punto hocam bu paralara corsa ve fiesta da bulunuyor

ben de punto araştırıyorum fakat devamlı elektronik arıza çıkardığı söyleniyor kararsız kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu fiyata alabileceğiniz en konforlu ve donanımlı araçlardan birisi 407 zaten. Uzun bir süre önce 2.0 dizelini kullanmıştım fiyatına göre güzel araç. Elektrikli ve ısıtmalı deri koltuk vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 10 Eylül 2017; 22:41:22 >
    Hocam tavsiye ettiğim arabalar sadece bir yerden bi yere gitmek için ve fazla yüz göz olmamak için verilecek tavsiyeler. Ama beğenilecek bir araba almak için bence biraz daha birikim yapmalısınız. Yinede karar sizin. Kimileri var uğraşmayı seviyorlar. Leon jetta gibi araçlar varsa alın derim. Punto ve corolladan daha iyidir tabiki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.