Şimdi Ara

35 bin tlye kadar hangi araci almaliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam astra almayı düşünürsen bende en çok tutulan kasa var bende sanırım h kasa diye geçiyor seninkinin 2 üst kasası olması gerekiyor. 2006 model. daha 110bin km civarında kesinlikle orjinal km. doktor bayan kullanmıştı. bir arkadaşımın doktor halası kullanmıştı ilk elden bende geçen yıl aldım 1 yıldır kullanıyorum. bu ara bir iş kurma planım var nasipse o yüzden aracımı 24, 25 bin tl civarına satmayı düşünebilirim. astra düşünürsen mesaj at veya 0532 7367104 ara görüşelim. aracımın ilanı olmadıgı için ilan linki veremiyorum. rengi siyah, hasar kaydı var bir kaç parça boya bir iki parçada değişen var illaki ama 2006 model hiç hatası olmayan arabalarada zaten nerdeyse sıfırından pahalı fiyat istiyorlar:) neyse şaka bi yana ilan denk gelince bi yazıyım dedim düşünürsen görüşebiliriz. arac 1.3 Dizel (mazotu sadece kokluyor 20 kuruş civarında yakıtı var normal kullanımda) ve 6 ileri vites. (uzun yolda otobanda 100 km üzerinde sanki 1.3 dizel değil 2.0 cc bir araba varmışcasına rahat gidiyorsunuz 6. vitesle) ve dedigim gibi 110küsür binde orjinal km. kış oldugu için bu fiyat nisan mayıs ayına kadar beklesem 25, 26 binden aşağı satılacak araba değil. hem 6, 7 ay binersin hemde satmak istersen üstüne 2, 3 bin tl koyar satarsın:)) birde polo 1.2 var 2013 model 6000km civarında. bir parça boyalı. oda 33bin tl istiyor bir arkadaşımın arabası. düşündüğün olursa msj atabilir veya telden ulaşabilirsin. kolay gelsin.

• Hocam polo kriterlerime uymuyor alacagim arabayi ise hasar kaydi olmayan yada hasar kaydi kucuk olan seklinde düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Ben de benzer kriterlerde araç bakıyorum ama bir türlü sonuçlandıramadım. Sonunda bütçeyi artırıp sıfır araçlarda güzel bir kampanya olursa Aralık ayında işi bitireyim diyorum, hayırlısı bakalım.

İnş. kısa zamanda aradığınızı bulursunuz. Sizin araç da km ve dirilik belirleyici olmakla beraber 15-18 arasında gider diye tahmin ediyorum.

2-3 kişi olunursa filo indirimi alınabilir.
    Yeni i20 filo indirimiyle 35-36bin lira deniliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur81

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-2012-full-linea-183314863/detay 35 bin tlye kadar hangi araci almaliyim?

Hocam linea konfor acisindan kriterlerime uygun değil bu arada konu günceldir arkadaslar. Subat tatiline kadar sürem var. Simdilik aklimda sekillenen modeller

astra h - megane 3 - laguna 3 - golf 5 - lancer - focus 2.5 (belki) - bravo

bu modeller arasindan hangisini kriterlerime gore tercih etmeliyim bu araclari kullanmis arkadaslardan yorum bekliyorum

• 1.4 t-jet bravo kullanıyorum, oldukça memnunum... bu arada satılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

1.4 t-jet bravo kullanıyorum, oldukça memnunum... bu arada satılık

Hocam ben ya dizel yada tupe tam uyumlu motor+lpg li arac almayi düşünüyorum t-jet motor turbo olduğu icin lpgye tam uyumlu degil diye biliyorum bravo hakkinda bilgi verirmisiniz hocam mesela ic mekan kalitesi yalitimi sorunsuzlugu arka diz bas mesafesi donanimi

• quote:

Orijinalden alıntı: samet_emre

quote:

Hocam ben ya dizel yada tupe tam uyumlu motor+lpg li arac almayi düşünüyorum t-jet motor turbo olduğu icin lpgye tam uyumlu degil diye biliyorum bravo hakkinda bilgi verirmisiniz hocam mesela ic mekan kalitesi yalitimi sorunsuzlugu arka diz bas mesafesi donanimi

ben lpgye uyumlu diye biliyorum ama tam araştırmak lazım... ben çok dikkat eden biri değilimdir iç mekan kalitesine ama kalitesiz olmadığı kesin araç 5 yaşında bi soyulma, deforme olan bi kısmı yok... tümseklerde çukurlarda bazen plastik sesi geliyor ama rahatsız edici değil en azında ben olmuyorum. Sorunsuzluk kısmına gelince alalı 7 ay oldu en ufak bi şikayetim yok maşallah sorunsuz devam ediyorum... arka diz mesafesi ideal yani arkada yolculuk yapacakların sıkıntıya düşeceği bi durum yok. Donanım ise benimki emotion paket cam tavan, 9 hava yastığı, hız sabitleme, esp, ebd, city direksiyon sistemi, mp3, çift bölgeli digital klima, yağmur hız park sensörleri, sağa sola dönünce yana sis farları... diye liste uzar donanım olarak gerçekten müşterisini memnun ediyor

• samet_emre kullanıcısına yanıt
    lisetelediklerinin hepsini boşver fsi golf 5 çok ses alıyo sen en iyisi 1.6 hdi envy 308 al hem yüksek konforlu içi çok geniş ve ferah bagaj
  • @conquête

teşekkür ederim hocam

@tunçgürsoy

hocam sahibindene baktım 308 envy sahibindende 11 tane var ve bir iki tanesi hariç 40 bin üstü ben ise 35 bin tlden fazla para veremem diğer paketleri nasıldır acaba birde hız sabitleyici en çok olmasını istediğim özellik hangi paketlerinde bulunur acaba. Bir zamanlar 307 almaya niyetlenmiştim 25 bin tl civarına ama forumda okuduğum yorumlar resmen soğuttu beni arabadan araba parası kadar masraf yaptığını söyleyen çok kişi vardı acaba 308 de onun gibi midir? yoksa o zaafiyeti giderilmiş midir yukarıda yazdığım araçlara göre aracın kalitesi nasıldır?
  • samet_emre kullanıcısına yanıt
    hocam envy de hız sabitleyici f1 vites bulunuyor ama pahalı diyorun 308 in 90 beygir 1.6 hdi modeli var ona bk derim
  • Ben 35.000 e şahsen 2005-2007 arası Toyota Avensis alırdım hem D sınıfı araç çok sessiz hemde ikinci eli gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirkuza

Ben 35.000 e şahsen 2005-2007 arası Toyota Avensis alırdım hem D sınıfı araç çok sessiz hemde ikinci eli gayet güzel

Hocam oneri icin tesekkurler avensis tip olarak bana uygun değil daha gence yakışır bir araç düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur81

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-2012-full-linea-183314863/detay 35 bin tlye kadar hangi araci almaliyim?

Hocam linea konfor acisindan kriterlerime uygun değil bu arada konu günceldir arkadaslar. Subat tatiline kadar sürem var. Simdilik aklimda sekillenen modeller

astra h - megane 3 - laguna 3 - golf 5 - lancer - focus 2.5 (belki) - bravo

bu modeller arasindan hangisini kriterlerime gore tercih etmeliyim bu araclari kullanmis arkadaslardan yorum bekliyorum

2008-2011 Lancer ve Laguna3 üzerinde yoğunlaşın derim.
    yazın bir arkadaşım dizel, hatasız, 180bindeki 1.5 laguna3 için 33500 lira istiyordu. Lancer de biraz daha uygundur bundan.

• Dediğiniz modellerin hepsi C sınıfı bir tek Laguna D sınıfı o yüzden tek bakılacak araba lagunadır...
  • Çok yakın bir tanıdığımıza 2 sene önce 2010 model 10.000 km de Honda Civic almıştık 34 bin tlye. Şimdi bakıyorum aynı model araç olmuş 45 bin tl! 2 sene de bu kadar zam olur mu orası aynı bir ironi.

Konuya dönecek olursak, Laguna bir tanıdığımız da var, şahsen çok iyi bir araba çok konforlu. Bunun dışında Avensis'te çok iyidir. Focus C sınıfında yeri oldukça sağlamdır.
  • Lancer tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Piyasadaki lpg ye uyumlu turbo benzinli tek araç.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.