Şimdi Ara

35 bine kadar araba tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chss

verdiğim linkte cruze sahibi arkadaşların toplanarak chavrole türkiye ve amerikaya yollladıkları hepsinin ortak karşılaştıkları ciddi sorunlar yazılmış ve hiç bir netice yokgoogle da aramanız halinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

verdigin linkteki sikayet edenlerden biri de benim

bi sürü sorun dedigin toplamda 3 tane sorun var.

iki şikayet amortisörlerle, alt takım ile alakalı (bazı cruze larda ses geliyor bazen sorun bu). birde sıcak havalarda bazen çekiş sorunu için yazmışlar fakat bunu sorun olarak görmüyorum, 1.6 113 veya 125 beygir ne kadar güçlüyse cruze o kadar güçlüdür. sadece 1 tane sikayette sürücü kısmında alt taraftan gelen sıcaklık var, o da her cruze da yok bazılarında var.

dedigim gibi giden sikayetler sadece amortisörlerle alt takım ile alakalıdır.

• Focus un hiç problemi yok ama sesli diye eleştiriyoruz kusura bakmayın ama yukarda yazılan seyler oyle hiçte küçümsenecek gibi değil.
  • Honda city için ne düşünürsünüz? neden jazz kadar tutulmuyor? motor aksamı fren vs. farklı mı?
  • Honda Jazz dusuk yakit tuketimi genis ic mekani ve 1.4-100 BG lik motoruyla sikinti yaratmayacak bir performans sunuyor. Kendim kullaniyorum cok memnunum. 8 hava yastigi esp yagmur sensoru usb cam tavan gibi ozellikleri barindiran fun modeli suan 38.500 gibi bir fiyattan satiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

Honda Jazz dusuk yakit tuketimi genis ic mekani ve 1.4-100 BG lik motoruyla sikinti yaratmayacak bir performans sunuyor. Kendim kullaniyorum cok memnunum. 8 hava yastigi esp yagmur sensoru usb cam tavan gibi ozellikleri barindiran fun modeli suan 38.500 gibi bir fiyattan satiliyor.

jazz için birkaç ay sonrası için sıra veriyorlar. Acelesi olmayan paralı müşteri arıyorlar sanki...

Jazz benim de hoşuma gidiyor ama bulunmaz hint kumaşı da değil ki. 38 bin verdiğim paraya alabileceğim az kilometreli araç sayısı çok fazla...

Benim anlamadığım fiyat olarak bin lira pahalı olan city neden tutulmuyor? Tipini de toparladılar son yıllarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hostpower -- 14 Ekim 2011; 0:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hostpower

quote:

Honda Jazz dusuk yakit tuketimi genis ic mekani ve 1.4-100 BG lik motoruyla sikinti yaratmayacak bir performans sunuyor. Kendim kullaniyorum cok memnunum. 8 hava yastigi esp yagmur sensoru usb cam tavan gibi ozellikleri barindiran fun modeli suan 38.500 gibi bir fiyattan satiliyor.

jazz için birkaç ay sonrası için sıra veriyorlar. Acelesi olmayan paralı müşteri arıyorlar sanki...

Jazz benim de hoşuma gidiyor ama bulunmaz hint kumaşı da değil ki. 38 bin verdiğim paraya alabileceğim az kilometreli araç sayısı çok fazla...

Benim anlamadığım fiyat olarak bin lira pahalı olan city neden tutulmuyor? Tipini de toparladılar son yıllarda..

Şuanda Honda İnallar'da beyaz gri ve siyah renkleri mevcut geçende duydum. Benim Honda Jazz'a karşı büyük bir sempatim var o fiyat aralığında hiçbir aracı beğenmiyorum :) City'nin tutulmamasının sebebi belki de sedan sevenlerin güçlü motor istemesi ve seçeneklerinin hatchbacklere göre çok daha fazla olması olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hostpower

quote:

Şuanda Honda İnallar'da beyaz gri ve siyah renkleri mevcut geçende duydum. Benim Honda Jazz'a karşı büyük bir sempatim var o fiyat aralığında hiçbir aracı beğenmiyorum :) City'nin tutulmamasının sebebi belki de sedan sevenlerin güçlü motor istemesi ve seçeneklerinin hatchbacklere göre çok daha fazla olması olabilir.

Şimdi karşılaştırdım ve city nin pek bi esprisi olmadığını gördüm. Sadece bagajı 100 lt kadar buyuk o kadar. Motor gücü daha zayıf, ağırlığı daha fazla,vs.
    Jazz güzel de hakkaten pahalı...

• Son gelen ÖTV lerde zamlanmıyor Jazz bu avantaj. 38.500 fiyatı var şuan 37.500 e bırakırlar tahminim. Bu fiyata hangi arabada bu kadar donanım var ki :) Golf'ler 45-50 binden aşağı değil, Corolla'lar yine keza o civarda fiyatları. Jazz alarak 8-9 bin tl cebinizde kalır ve ayrıca yakıt tüketiminiz daha düşük olur :)
  • quote:

Son gelen ÖTV lerde zamlanmıyor Jazz bu avantaj. 38.500 fiyatı var şuan 37.500 e bırakırlar tahminim. Bu fiyata hangi arabada bu kadar donanım var ki :) Golf'ler 45-50 binden aşağı değil, Corolla'lar yine keza o civarda fiyatları. Jazz alarak 8-9 bin tl cebinizde kalır ve ayrıca yakıt tüketiminiz daha düşük olur :)

alırsam joy otomatik alırım. Bence Jazz ın en çekici tarafı otomatik vitesi.
  • Jazz a o kadar para vericeğime İ30 alırım daha iyi daha sessiz ! daha güvenli !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chss -- 14 Ekim 2011; 11:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chss

Jazz a o kadar para vericeğime İ30 alırım daha iyi daha sessiz ! daha güvenli !

i30 1.4 baz alınabiliyo aynı paraya.. yukarısı 40 küsür..

Daha sessizliğini nerden biliyorsunuz?

Jazz gürültülü mü veya ikisini de kullandınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hostpower -- 14 Ekim 2011; 11:10:48 >
  • ikisinide kullanmama gerek yok uzun zamandır bende arayıştayım ve forumlardan testlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda i30 sessiz olduğunu biliyorum...
    İ30 2 el olarak 2010 40000 civarı km lerde en dolusunu alırsınız 1.6 sizin bahsettiğiniz 0 km olmalı...
  • jazz almaktan vazgeçtim. 2 alternatif üzere düşünüyorum:

1- Corolla 2007-2008
    2- Civic 2007-2008

benzinli.

Fazla km olmamış...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.