Şimdi Ara

35. evrende satlık hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hesap 35. evrende olup ılgılenen varsa eyer kademelerı vs. yazacam puanı 13-14k arası ılgılenen varsa uygun bır fıyata satacam

• eyer sen de ogame oynamıssan bılrsın oyle 13-14k kolay kolay yapılmıor ben yerı geldı uykusuz kaldım yerı geldı yemek yemedım basında bekledım hem ben bu hesabı acalı cok fazla olmadıda kısa zamanda yukseldım fakat artık yeterı kadar zaman ayıramorum o yuzden satısa cıkartım benm ark bundan az puanlıyı bıle sattı bu neden satılmasınkı sadece ılgılenen varmı ılgılenen varsa dıyer seylerıde yazacam
  • bende sana ole bısı demedımkı sen nıe kendı kendıne cevaplar uyduruyorsun ben sana dedım kı oynamıssan bılırsın 13-14k kolay yapılmıo dedım sn bana ne demıssın neyse daha fazla konuyu dagıtma lutfen
  • kaça satıyorsun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: *~MeLaNQoliQ~*

eyer sen de ogame oynamıssan bılrsın oyle 13-14k kolay kolay yapılmıor ben yerı geldı uykusuz kaldım yerı geldı yemek yemedım basında bekledım hem ben bu hesabı acalı cok fazla olmadıda kısa zamanda yukseldım fakat artık yeterı kadar zaman ayıramorum o yuzden satısa cıkartım benm ark bundan az puanlıyı bıle sattı bu neden satılmasınkı sadece ılgılenen varmı ılgılenen varsa dıyer seylerıde yazacam

hahaha ben gecen gun 700k lik oyunu bedava verdim. insan utanir biraz 14k lik oyunu satacam derken. istiyorsan sanada vereyim 100k lik oyunu bedavaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: KILICHAN

quote:

Orjinalden alıntı: *~MeLaNQoliQ~*

eyer sen de ogame oynamıssan bılrsın oyle 13-14k kolay kolay yapılmıor ben yerı geldı uykusuz kaldım yerı geldı yemek yemedım basında bekledım hem ben bu hesabı acalı cok fazla olmadıda kısa zamanda yukseldım fakat artık yeterı kadar zaman ayıramorum o yuzden satısa cıkartım benm ark bundan az puanlıyı bıle sattı bu neden satılmasınkı sadece ılgılenen varmı ılgılenen varsa dıyer seylerıde yazacam

hahaha ben gecen gun 700k lik oyunu bedava verdim. insan utanir biraz 14k lik oyunu satacam derken. istiyorsan sanada vereyim 100k lik oyunu bedavaya

wer kardes sen ver bende herkesden utanacam oke sen bana 100k lık charı belese ver bende utanacam utanacam utanacam bıdaha utanacam ..............................

• oynadığın evren 2x evren 8 sömürge alıp biraz geliştirirsen o puana ulaşıyosun rahatlıkla
  • haha 35de 13 k puan en fazla 10 gün sürer o da acemi oyuncuysa sonradan başlamışsan 6 gün sürer

ancak mahallede ufak çocuklara satabilirsin o hesabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

haha 35de 13 k puan en fazla 10 gün sürer o da acemi oyuncuysa sonradan başlamışsan 6 gün sürer

tmm 13k az ama fazla abartmayın.sen e35te 10 günde o 13k yap ben sana 35. evrende 550klık hesap vercem
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_mehmet

quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

haha 35de 13 k puan en fazla 10 gün sürer o da acemi oyuncuysa sonradan başlamışsan 6 gün sürer

tmm 13k az ama fazla abartmayın.sen e35te 10 günde o 13k yap ben sana 35. evrende 550klık hesap vercem

cidden vereceksen başlayacam 35.evrende oyuna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.