Şimdi Ara

35 MBPS İNTERNET ALANA 12 AY DİGİTÜRK BEDAVA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burak Koşucu ya ne oldu ?
  • Turk Telekom altyapısında vdsl pahalı değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

100 mü hız ? PUBG ve CSgo ping değerleri atarmısın oynuyorsan.

İyi yapmışsın hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    evet hız ilk 6 ay 100 ama ping değerleri çok kötü, eskiden 24 kablonette pingim 24 civarı iken şu an sol alyapısı ile vodafone pingim 60-65 arası, oyunlarda k pinglerimde bu sebeple yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fth27

evet hız ilk 6 ay 100 ama ping değerleri çok kötü, eskiden 24 kablonette pingim 24 civarı iken şu an sol alyapısı ile vodafone pingim 60-65 arası, oyunlarda k pinglerimde bu sebeple yüksek

Alıntıları Göster
    35 MBPS İNTERNET ALANA 12 AY DİGİTÜRK BEDAVA

24 ping hangi oyunda alıyordun acaba SS görmeden bir şey diyemem. Üstteki benim değerlerim sıfır sıkıntı hatta en iyisi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

24 ping hangi oyunda alıyordun acaba SS görmeden bir şey diyemem. Üstteki benim değerlerim sıfır sıkıntı hatta en iyisi:)

Alıntıları Göster
    oyun pinglerim değil evde ki local pinglerim, ama illa ss istiyorsan sana şu an gönderiyorum, keşke evde durum böyle olsa malesef evde local ping im 60-65

• Bi hevesle girdim konuya fakat Vodafone olunca hayallerim yikildi. Vodafone internet cekim gucunu duzeltmedigi surece Turkiyede cok kan kaybeder.

• 12 ay digiturk bedava sonrası fiyatla ilgili bilgi verilmemiş. ayrıca diğer kampanyada olan 6 ay 500 mbit buraya dahilmi?
  • 12 ay bedava olan paket normalde güncel fiyatı 29 TL degerinde dilerseniz kapatabilir veya 12 ay sonraki fiyat neyse veya mevcut müşteriyi kaybetmemek adına yapılacak fiyat hakkında net birşey söyleyemiyoruz.
    Hız konusunda 3 tane ayrı fiber altyapıdan hizmet verdiğimiz için;
    Türksat altyapısında 6 ay max 50 mbps
    Türkcell altyapısında 6 ay max 100 mbps
    Vodafone altyapısında 6 ay max 500 mbps
    Hızlardan yararlandırabiliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozcan.babacan -- 10 Aralık 2019; 3:59:40 >
  • Ozcan.babacan kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom fiber yok mu da daha

• Arkadaşlar Merhaba

İstanbul Çekmeköy'de bir sitede oturuyorum.Superonline fiber hattı mevcut ve yaklaşık 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.Hepimizin aklındaki tereddütleri ben de yaşadım.Superonline'a iptal mailini Pazartesi attım.Hemen interneti kestiler.Çarşamba sabahı anca geri döndüler.Bu süreçte Vodafone ile çalışmaya başlamıştım.Açıkcası tekliflerini bile dinlemedim.

Özcan Bey ile görüşüp bu kampanyaya dahil oldum.Kendisi çok yardımcı oldu.Teşekkür ederim.

Modem için Superonline'da çalışanları Vodafone üniformaları ile geldiler.Internet hemen açıldı.

Söz verildiği gibi ertesi gün Digiturk gelip kurulumu yaptı.

24 ay Vodafone TV aktif hale getirildi.

İlk 6 ay 100 Mbit ile bağlanılacağı söylendi.Şu bu hızları alıyorum.Dosya indirme hızım 8-9 Mbit aralığında değişiyor.Akşam 20:00-24:00 arası aldığım değerler.6 ay sonunda normal hızıma dönünce ne olur bilmiyorum.Online oyun oynamıyorum.

Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.Olumsuz bir durum yaşarsam sizinle paylaşırım.Superonline ile sorun yaşanmayan bir bölgede iseniz Vodafone iyi bir alternatif bence.

• Digitürk kampanyamız 31.12.2019 tarihinde sona eriyor arkadaslar.

• 35 MBPS İNTERNET ALANA 12 AY DİGİTÜRK BEDAVA

• Digitürk kampanyamız ikinci bir duyuraya kadar kapanmıştır.

Basvuru yapmanız durumunda cıkıcak olan ilk ay faturanız bizler tarafından karsılanacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.