Beni de gör Sokakta...Ben de derim Mazda 3 de Astra da güzel....Bi de 1.7 motura donanım ekleseler....Uffff.....Alma da yanına arabanı park et
sen zaten alemin kralısın Bak adam araba aldı ama demiyor yani benim arabam süper...
Çünkü senin aracın sözle ispatlanmaya ihtiyacı yok süper zaten
Bir de o direksiyona alışabildinmi ya çok orjinal göbek hep sabit ya... Zaten Mazda3,Astra,C4 bunlar tip olarak ekol bence... Sınıfta en güzel 3 tipe sahip araba hepsi ayrı güzel... Vallahi alacak olsam hangisini alacağımı şaşırırdım... Ama artık bizden geçti, 0 arabalara 40 milyar vermek falan... Ekonomi ve ucuzluk... Çünkü para gidiyor... Uçuyor... Abi paranızı gayrimenkule yatırın... Ben zamanında 0 Opel e binmek çok istedim, şükür ki bindik, artık hevesimiz yok Reno 9 a da binerim...
Saol dostum..Direksiyona çok çabuk alıştım ..Yaa gayrimenkuller uçtu abi dandik,küçücük 3+1 ev kötü mahalle 100 Milyar...Ne demek abi yaaa....Napcaz bilmiom walla...Kendi evini kendin yapcan bu devirde....Ama insanan içinden gelmio bi yanda araba bi yanda gayrimn.... Araba hastası lmak da zor yediimiz içtiimiz araba..
quote:
Orjinalden alıntı: qr_bugra
Saol dostum..Direksiyona çok çabuk alıştım ..Yaa gayrimenkuller uçtu abi dandik,küçücük 3+1 ev kötü mahalle 100 Milyar...Ne demek abi yaaa....Napcaz bilmiom walla...Kendi evini kendin yapcan bu devirde....Ama insanan içinden gelmio bi yanda araba bi yanda gayrimn.... Araba hastası lmak da zor yediimiz içtiimiz araba..
ya bak biz kışın bir eve 80 istediler almadık, şimdi aynı eve 150 istiyorlar biliyor musun kafamızı dağlara taşlara vuruoz şimdi , ne C4 ü ne Astrası... Bizde kendi çapımızda nacizane bişiler yapmaya çalışıoz, Allah herkesin gönlüne göre versin vallahi, bak forumda insanlar 0 araba alıo ben mutlu olyuorum vallahi...
Özellikle Opel aldıkları zaman daha da mutlu oluyorum
2. eL dusunseydin rx7 'den firebird'e ordan CAMARO'ya ortan m3 ortan 3000GT' e kadarrr uzuuuuun bir yelpaze war dı ama senın dedıgın gibi sıfır'ın tadı bashka en azından kokusu war :)
39 milyara mazda3 full gerçekten çok iyi...
yada yeni 307...
quote:
Orjinalden alıntı: Can
quote:
Orjinalden alıntı: electro_g
bende fabia kullanıyorum ama RS te güçten başka pek donanım bulamazsın güc olarak seni baya tatmin eder. yalnız onun fiyatına yani 35 in birazdaha üstüne çıkarak M3 full alabilirsin, şiddetle tavsiye olunur.
35 in biraz üstüne full M3 mü.Biraz dan kasıt nedir?