Şimdi Ara

35 TL ! | Titan AMANDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 35 TL ! | Titan AMANDA
    Soğutucu LGA 775 ayaklıdır. i5 sistem topladığım için takas etmek istiyorum yoksa elden çıkarmak isteyeceğim bir soğutucu değil performansından gayet memnunum.
    Ürünün tek sorunu peltierinin üstündeki termometre bağlantısının kopmuş olması. çok ince bi iki kablo. eli hünerli ve elektronikden anlayan biri yapabilir ben pcı kartını anakarta takmadan kullanıyorum. eğer anakarta takarsanız termometreyle bağlantıyı sağlayamadığı için sıcaklık değerini göremiyo ve çok ısınmış gibi ötüyo.
    Yani pcı kartını anakartınıza takmadan kullanırsanız hiçbir sıkıntısı yok.
     35 TL ! | Titan AMANDA

Sıvı soğutma sistemleri olabilir. Farkını konuşup verebilirim.

Takas olarak mod parçaları(özellikle neon vs.), dvdrw, fan kontrolcü, gamer parçalar ile olabilir...
    Fiyat : 35 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• pm attım.
  • cevaplandı satışa devam
  • Takas olarak mod parçaları(özellikle neon vs.), dvdrw, fan kontrolcü, gamer parçalar ile olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mare4kill -- 29 Mayıs 2012; 17:36:07 >
  • Bende de hiçkimse''ye ait olan Titan Amanda var. AMD, LGA 1156/1155 ve 2011 üzerinde kullandım, buna göre aparatlar uydurdum tabii.

Termal sensör bende de koptu, sensörde bacak kalmadığı için lehimleyemiyorum. Sensörün aynısını da bulamıyorum.
  • @qzwxec daha önceden bilgim olsaydı sizden 1156 ayağını alırdım. yeni soğutucu aldım. boşta kaldığı içinde elden çıkartıyorum.
  • @qzwxec

LGA 1156 aparatını nasıl hallettiğini söylemen mümkün mü acaba ona göre soğtucuyu almak istiyorumda
  • kalın bir aluminyum plakadan, H şeklinde bir parça kestim. köşelerine de montaj deliklerine denk gelecek şekilde oyuk açtım. dremelin kesme diskleriyle içe doğru çizgi şeklinde kesip, deliğin olması gereken yerde kesme diskinin ucuyla yonta yonta deliği oluşturabildim. arka plaka için de pleksi kullandım. Zaten artık hiç bir şekilde soğutucuların metal plakalarını kullanmıyorum. her anakart için pleksiden arka plaka yapıp kullanıyorum.

4 tane de somunlu vidayı hırdavatçıdan aldım.
  • takas için pm gönderdim
  • pmler cevaplandı satışa devam
  • ö.m attım bilginize tşk
  • Gereksiz insanlar gereksiz pm'ler atıyorlar. Sadece ciddi alıcılar pm atsın
  • Fiyat düştü 35 TL
  • dostum ürünü alıyorum telefonumu pm yolladım
  • @sugarcocuk1 pm'nize geri dönüş yaptım hocam
  • ürün @sugarcocuk1 arkadaşımıza rezervedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.