Şimdi Ara

35. Tuyap Kitap Fuari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Marvel_

TÜYAP'a gittim, Harry Potter ve Lanetli Çocuk aldım. Son 80 sayfasında bir sayfa yazı var bir sayfa yazı yok. Kalkıp istanbulun bir ucundan diğer ucuna metrobüs işkencesiyle gittim, şu yaşadığım şeye bakın. Korsan alsam böyle olmazdı. Tekrar mı gitsem diye düşünüyorum şimdi. Yapıkredi yayınlarının rezilliği işte.

Hocam ne kadara aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

TÜYAP'a gittim, Harry Potter ve Lanetli Çocuk aldım. Son 80 sayfasında bir sayfa yazı var bir sayfa yazı yok. Kalkıp istanbulun bir ucundan diğer ucuna metrobüs işkencesiyle gittim, şu yaşadığım şeye bakın. Korsan alsam böyle olmazdı. Tekrar mı gitsem diye düşünüyorum şimdi. Yapıkredi yayınlarının rezilliği işte.

Hocam ne kadara aldınız?

16.5 TL

Ben sıkı çizgi roman takipçisi de olduğum için gerekli şeylerden de alışveriş yaptım. Ordaki bütün fiyatlar internettekinden daha ucuz oluyor fuarda. 26tl etiketli internette 19 TL kitaplar 15'e düşüyor.

• Çizgi roman fiyatları ne durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferguson 23 Jackson 10 Suç 10 Jobs 9 lira tuttu. Steve Jobs'un otobiyografi tarzında bi kitabı vardı normalde 35 fuar fiyatı 22 lira, Jobs hakkında 2 kitap almak istemediğimden dolayı almadım. Ntv %50 indirimli Say %30 KitapYurdu'ndaki fiyatlar genel olarak daha iyi, aldıklarım arasında Jackson bi tek internrttekinden uygundu
     35. Tuyap Kitap Fuari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ahali , fuara bugün gidebildim açıkça söylemeliyim ki bu kadar kalabalık olduğuna sevindim yarınlarımiz için halen umut var demek.Gelelim organizasyona 3 tane farklı hol vardı açıkçası gezerken kayboldum :D . Bi ara dejavumu yaşıyorum dedim ama ithaki 3 farklı stand açmış çalışanlarının farklı olduğunu görünce anladım.Fiyatlara gelecek olursak üzülerek söylüyorumki internetten alışveriş yapmak daha mantıklı .Ve asıl bomba olaya gelecek olursak asimovun kızı ile ithaki arasındaki dava çözümlenmiş asimovun yayın hakları tamamen ithakiye geçmiş (bende ithakide çalışan kızın yalancısıyım :P ) Buda demek oluyorki Asimov babayı ileride bol bol görücez.Her ne kadar evde okunmayı bekleyen bir sürü kitabım olsada yine kendimi durduramadım ;D

[simage]https://store.donanimhaber.com/0d/30/aa/0d30aa6d146d52f69e907f8bd0704a84.jpg [/simage].

Bunlarda kısa günün kari

[simage]http://4GP.ME/ba3s/1479233527709.jpg [/simage]

İzlenimlerim bu yönde cümleten hayırlı akşamlar. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasim444 -- 20 Kasım 2016; 20:37:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kasim444

Selamlar ahali , fuara bugün gidebildim açıkça söylemeliyim ki bu kadar kalabalık olduğuna sevindim yarınlarımiz için halen umut var demek.Gelelim organizasyona 3 tane farklı hol vardı açıkçası gezerken kayboldum :D . Bi ara dejavumu yaşıyorum dedim ama ithaki 3 farklı stand açmış çalışanlarının farklı olduğunu görünce anladım.Fiyatlara gelecek olursak üzülerek söylüyorumki internetten alışveriş yapmak daha mantıklı .Ve asıl bomba olaya gelecek olursak asimovun kızı ile ithaki arasındaki dava çözümlenmiş asimovun yayın hakları tamamen ithakiye geçmiş (bende ithakide çalışan kızın yalancısıyım :P ) Buda demek oluyorki Asimov babayı ileride bol bol görücez.Her ne kadar evde okunmayı bekleyen bir sürü kitabım olsada yine kendimi durduramadım ;D

[simage]https://store.donanimhaber.com/0d/30/aa/0d30aa6d146d52f69e907f8bd0704a84.jpg [/simage].

Bunlarda kısa günün kari

[simage]http://4GP.ME/ba3s/1479233527709.jpg [/simage]

İzlenimlerim bu yönde cümleten hayırlı akşamlar. ;)

yahu ben de istiyordum ama gidemedim. bugün son gün sanırım. keşke fiyatlar daha uygun olsa
    güle güle oku

• _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    Selamlar, fuarda yky'de çalıştım. Gelseydiniz değişim yapılırdı ama sanırım döndükten sonra fark ettiniz. Ama şaşırdım çünkü özellikle lanetli çocuklarda pek fazla iade talebi gelmedi. Pek şanssızmışsınız. Mesela şu sırlar odası'nın çilti halini almıştı birisi, tiner kokusu var diye iade istedi, hakikaten de vardı o koku. Hemen geri aldılar.

İsterseniz yayınevlerinden birine gidin. Fiş varsa yanınızda değişim yaparlar.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

Selamlar, fuarda yky'de çalıştım. Gelseydiniz değişim yapılırdı ama sanırım döndükten sonra fark ettiniz. Ama şaşırdım çünkü özellikle lanetli çocuklarda pek fazla iade talebi gelmedi. Pek şanssızmışsınız. Mesela şu sırlar odası'nın çilti halini almıştı birisi, tiner kokusu var diye iade istedi, hakikaten de vardı o koku. Hemen geri aldılar.

İsterseniz yayınevlerinden birine gidin. Fiş varsa yanınızda değişim yaparlar.

Kolay gelsin.

O kadar yolu tekrar gidip değiştirdim tabiki fuarda. 1-2 sayfa olsa neyse 50 sayfa yoktu en az. Standda duran kişi de gayet doğal herkese olabilir dedi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.