Şimdi Ara

350-400k₺ Araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Km olarak düşük, donanım olarak yüksek güzel bir araçtır. Kış paketlisinde ön koltuklarda ve direksiyonda ısıtma var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Ben de bu aracı düşünüyorum. Kronik bir sorunu var mi bu motorun? Ayrıca sanzimani nasıldır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Şanzımanı çok sağlam hocam. 6 ileri tam otomatik biraz yavaş ama sağlam bir şanzıman.

Motor ise LPG ye uyumlu nadir turbolu motorlardan. Çevremde kullanan 2 kişi var, kronik bir sorun duymadım. B14NET kodlu motordan bahsediyorum. Bu motorlar sanırım 2015 sonrası kullanılmaya başladı.

K kasa 1.4’lerde piston kirma mubabbeti var. Ama bu motor farklı sanıyorum. Su an fiyat performans açısından en yakın olduğum arac bu bakalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    K 1.4 turbolar 150 hp, bu bahsettiğim motor 140 hp hocam

• ghostiki kullanıcısına yanıt

ben hicbir sorun olmadan kullandim. arac o gunden beridir baska sorun cikarmadı. Ama facebook gruplarinda degisimden sonra da direksiyon kolon kilidi uyarisi verebilir diyorlardi. belki sorunu tekrar yasayan vardır ama sahsen hic gormedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hb'de 2015 ikinci yarı ve 2016 j hb yok.sedanda 2019'da geldi diye biliyorum ben B14NET'i.yani ikisinde de kısıtlı ama 2013 2014'te gördüm diyen de gördüm artık nasıl revizyonsa ara ara mı kullanmışlar buldukça?euro5 euro6 motor hani baya fark var.benim araç 2015 temmuz hb ve B14NET bu versiyon sıkıntısız.hararetti lpg takarken çelik sübap yoktu gibi bir ton sorun yok.j kasada piston sorunu yok ama yine de 1.4t için dexos1 gen2 kullanıyorum ben 3.5 senedir ve bu sene de bakımda yağı değiştirmiyorum liqui moly ama artık her yağın sahtesini yapıyorlar galiba bilmedik yerden almamak lazım ben periyodik bakım malzemelerini de sürekli aynı yerden alıyorum opel marka servis ürünleri de satıyor ve mann isimli avrupanın büyük bir firmasıymış o opel marka filtreleri yapan ama biraz daha kaliteli yapıyorlarsa bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 22 Mayıs 2022; 21:15:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.