Bildirim
350 Liraya İşlemci + Anakart + Ram Tavsiyesi..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratornek90
arkadaşlar overclock ile işim olmaz. güncel internet film işlerimi karşılasın, arada sırada fifa 11, mf 3 oynatsın yeter. ileriye dönük bir şey istemiyorum. önümüzdeki 1 yılı falan kurtarsın yeter. bir de ona uygun Psu önerirseniz sevinirim...
FİYAT TEKLİFİwww.ucuzcity.com
Ürün
İşlemci HDZ965FBGMBOX AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci
Anakart GA-78LMT-S2P GIGABYTE SC-AM3+/AM3,AMD 760G,SES,LAN,SATA,VGA,DDR3 1333(O.C)
Bellek 4GBDDR1333-VT VT 4 GB,1333MHz, DDR III Bellek
Pc adeti : 1
Ara toplam : 307,94 TL
KDV toplam : 55,43 TL
Genel toplam : 363,37 TL
psu olarak ;http://www.ucuzcity.com/asp/product/11018/CODEGEN-400W-24-PIN-120mm-Fan-2IDE-3SATA-1PCI-EX6-SIYAH-NIKEL-KASA
işini görür.
-
Ben bir türlü dediğiniz fiyata çıkaramıyorum Phenom x4 sistem'i.. siz acaba nereden topladınız ? -
quote:
Ben bir türlü dediğiniz fiyata çıkaramıyorum Phenom x4 sistem'i.. siz acaba nereden topladınız ?
www.ucuzcity.com dan -
quote:
Orijinalden alıntı: venom88
quote:
Ben bir türlü dediğiniz fiyata çıkaramıyorum Phenom x4 sistem'i.. siz acaba nereden topladınız ?
www.ucuzcity.com dan
söylediğiniz anakart 1333 mhz overclock. ben overclock yapmayı bilmiyorum. bana al-tak anakart lazım.
bir de phenom x4 düşünüyorum.
120-130 liraya ona uygun anakart bulabilir miyim ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: venom88
quote:
www.ucuzcity.com dan
söylediğiniz anakart 1333 mhz overclock. ben overclock yapmayı bilmiyorum. bana al-tak anakart lazım.
bir de phenom x4 düşünüyorum.
120-130 liraya ona uygun anakart bulabilir miyim ?
1333 + OC yapabilirsin o anakarta, istemezsen yapmadan kullanırsın sana kalmış bir durum yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom88 -- 7 Ağustos 2012; 21:40:25 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X