Şu an 3. nokia telefonum olan 6300 kullanıyorum. Telefonda konuşma ve sms dışında çok fazla kullandığım bir özellik yok. Bu kez kayan kapaklı, radyolu ve en az 2mp kamerası olan ve bana 6300 ı aratmayacak nokia ya da samsung marka telefon almak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
400 gibi iphone 2g alabilirsın
400 liraya iphone alabilirmiyim? iphone ların daha pahalı olduğunu sanıyordum. Ben cep telefonları hakkında çok fikir sahibi değilim de. Bir telefon alıp o telefon ölünceye kadar konuşanlardan yani.
Sıfır düşünüyorsan.
3600 Slide olabilir.
Çok sağlam bir telefon ondan emin ol.
70-80Km hızla giden motordan düştü bir şey olmadı.
Elden düştü bir şey olmadı.
Aldım defalarca yere vurdum bozulsun diye. Gene bir şey olmadı. En son tekme tokat giriştiğimde kayar kapak kapanmamaya başladı ama gene de telefon son derece sorunsuz bir biçimde çalışmasını sürdürdü. ( Bunları neden yaptım sorma. Uzun hikaye. )
nerdeyse her mesajında iphone 2g'yi yazıyorsun..arkadaş üstte kayar kapaklı olsun demiş...
pakoman 3600 slide almanı tavsiye ederim.beklentilerine uygun bir telefondur..
quote:
Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
400 gibi iphone 2g alabilirsın
nerdeyse her mesajında iphone 2g'yi yazıyorsun..arkadaş üstte kayar kapaklı olsun demiş...
pakoman 3600 slide almanı tavsiye ederim.beklentilerine uygun bir telefondur..
ne yazıcağıma danışacağım en son kişi sensin
pakoman iphone 2g ler 350 500 gibi 450 ye orta temizlikte bulursun
motorola VE66 350-400tl arası değişiyor kayan kapaklı 5.0mp kamera+wi-fi+mp3+radyo+touch scroll vs üst seviye bi telefon.malzeme kalitesi ve karizma olarakta motorola herzaman iyidir. son 2 telefonum motorola ve oldukça memnunum. marka tercihlerinizi esnetebilecekseniz kesinlikle tavsiye ederim. nette en ucuz burda buldum ama site hakkında bi fikrim yok darty de 399tl. siz de takip ederseniz bulursunuz uygun fiyata. hb de 369 a kadar düşmüştü.
ayrıca samsung s5510 350tl civarına istiridye kapaklı oldukça şık 3g ve diğer standart özelliklere sahip. fiyat olarakta 350tl civarında.
Samsung B3410 a bir göz atın bence
Sahibinden.com gibi sitelerde samsung u900 modeli 24otl gibi fyatlardan satılıyor, sıfır yurtdışı kayıtlı cihazlar, özellik olarak fazlasıyla yeterli ek olarak SAR degeri de çok çok düşük!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme