Şimdi Ara

350 Tl monitör tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah monitörüm 2.kez bozuldu ilk arızayı 70 Tl ye 2014ün başlarında düzelttirdim. 6 yıllık monitörü yaptırmak yerine maksimum 350 tlye yeni bir monitör alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Oyun ve film için kullanacağım aklımdakiler şunlar.
     350 Tl monitör tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monitörün son hali bu
     350 Tl monitör tavsiye
     350 Tl monitör tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CimriTürk -- 11 Ocak 2015; 14:45:33 >

• O paraya ips alinhttp://www.kliksa.com/Urun/aoc-i2269vw-215-6ms-1920x1080-ips-monitor/901941541

• PackardBell Viseo 223DX 21.5inch

Uygun fiyatlara bulabilirsin kardeşim. Acer'ın yan kuruluşudur. Garantili olarak ürünleri satılmaktır. Kendimde kullanıyorum, 21.5 inç'lik boyutu ilede oyun, müzik, film ve grafik çalışmalarında gayet iyi performans almanı sağlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainbowSix -- 12 Ocak 2015; 11:33:27 >
  • CimriTürk C kullanıcısına yanıt
    nasıl bir monıtor arıosun hocam led mı hd mı kac ınc ona gore yarımcı olalım
    wıewsonıc monitörlerde cok iyi kullanıslı kalite acısından iyi bir monıtör tavsiye ederim:)
  • GÖKHAN ÇAKMAK1903 G kullanıcısına yanıt
    Uniquenin linkte verdiği monitörü aldım kliksa dan ama 3gündür gelmedi gelse bile iade edicem çünkü eskisini kurcalarken kabloyu çıkartfım taktım düzeldi. 2 gündür kullanıyorum

hadi hayırlısı ama bi urun alacakken tavsıyelerde bulunurum merak etme ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.