Bildirim
350 Tl monitör tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
O paraya ips alinhttp://www.kliksa.com/Urun/aoc-i2269vw-215-6ms-1920x1080-ips-monitor/901941541
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PackardBell Viseo 223DX 21.5inch
Uygun fiyatlara bulabilirsin kardeşim. Acer'ın yan kuruluşudur. Garantili olarak ürünleri satılmaktır. Kendimde kullanıyorum, 21.5 inç'lik boyutu ilede oyun, müzik, film ve grafik çalışmalarında gayet iyi performans almanı sağlayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainbowSix -- 12 Ocak 2015; 11:33:27 > -
nasıl bir monıtor arıosun hocam led mı hd mı kac ınc ona gore yarımcı olalım -
wıewsonıc monitörlerde cok iyi kullanıslı kalite acısından iyi bir monıtör tavsiye ederim:) -
Uniquenin linkte verdiği monitörü aldım kliksa dan ama 3gündür gelmedi gelse bile iade edicem çünkü eskisini kurcalarken kabloyu çıkartfım taktım düzeldi. 2 gündür kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi hayırlısı ama bi urun alacakken tavsıyelerde bulunurum merak etme ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X