Şimdi Ara

350 ye Anadolu lisesi tutarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef her lise anadolu olduğu için tutar. Ama bence mesleğe git sen en azından elin gelişir anadoludan mezun olsan daha kötü
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar okumak istiyorum mesleğe gitsem oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: emirates60

Bilgisayar okumak istiyorum mesleğe gitsem oluyor mu

Olur da meslekten iyi bir bilgisayar kazanabilir misin bilmem.
  • Sakın meslek yazma o kadar it kopuk serserinin arasında en iyi ihtimalle sigaraya başlarsın. Adam gibi insan sayısı bir elin parmakları kadar. Git bir Anadoluya eğer kendini kasarsan ilk 30.000e girersin üniversite sınavında. Bu arada hangi il ve yüzdelik dilimin kaç?
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    İstanbulda oturuyorum yüzdelik dilimim 28

Bide aslında ben başarılı bir öğrenciydim 8. Sınıfa kadar hep takdir aldım ne olduysa metin2 denen illet oyuna bşladım ve 8. De hiç belge alamadım eğer oyuna baslamasaydım çok daha iyi alırdım senin fikrin daha iyi gözüküyor kötü mötü bi anadolu lisesine gitmek daha iyi bi fikir gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnannZaa -- 15 Temmuz 2014; 22:58:10 >
  • Metin 2 mi kaldı ya. Zamanında 2.sınıfa giderken annem bu oyuna başlamıyım diye bilgisayara şifre koymuştu saatlerce ağlamıştım Neyse meslek lisesi ölümdür o kadar diyim hem iyi bir dershaneye gidersin bu eksiği kapatırsın. Birde ailenin durumu iyiyse özelleri düşün
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.