Bildirim
350 YTL SPOTMU 450 YTL GARANTİLİ İPOD 30 GB HANGİSİ ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya aslında bu iş biraz şans işi. Üründe büyük bir sorun oluşursa(az ihtimal de olsa) spot aldığın takdirde zararın olacaktır.
Ama üründe 2 sene boyunca hiçbir sorun çıkmazsa bu seferde garantili almıssan 100m u fazladan vermiş çöpe atmış gibi olacaksın.
Ben açıkçası spot malları tercih ederim. Zaten alcağım ürün marka ve kaliteliyse garantiye gitmesi zor bir ihtimal.
Mesela telefonumu garantili almıştım. 3 senesi öteki aya doluyor. Telefon daha tık demiş değil. -
garantiliyi al abi bende ucuz 350 civarında garantisiz birşey aldım şimdi mefta.Ama bozulmamada ihtimali var ama bozulursa zaten 100 milyon tamire verecen aynı şey. -
Öncelikle o üründen uzak dur derim..
Ama alacaksan kesinlikle garantili almanı tavsiye ederim.. Çünkü harddisk kullanan bir ürün ve gerçekten hassas ürünler.. -
quote:
Orjinalden alıntı: bluemoon
Ama alacaksan kesinlikle garantili almanı tavsiye ederim.. Çünkü harddisk kullanan bir ürün ve gerçekten hassas ürünler..
sende her üründen uzak dur diyosun ama
Ne almalıyız sana göre -
neden uzak durayım ? -
bencede garantili al. -
quote:
Orjinalden alıntı: slicer1
quote:
Orjinalden alıntı: bluemoon
Ama alacaksan kesinlikle garantili almanı tavsiye ederim.. Çünkü harddisk kullanan bir ürün ve gerçekten hassas ürünler..
sende her üründen uzak dur diyosun ama
Ne almalıyız sana göre
Asla her ürüne uzak durun gibi bir çağrıda bulunmuyorum ben..
Ipod 30 gb kullandım.. Özellikle ses kalitesi gerçekten ayaklar altında.. Um1 ile dinlerken bile zevk almadım.. Şarj süresi sıkıntılı.. Ayrıca çok büyük taşıması problem.. Video konusundada çok başarılı olduğunu söyleyemiyorum.. Bunlar benim görüşüm tabi..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X