Bildirim
3500 -4000 bin tl arası ofis icin sistem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun önceliğin olmadığı için düşük seviye ekran kartı ilave etim.
-
Arkadaşlar bende nokta vuruşlu yazıcı var ona göre anakart olursa sevinirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunla işiniz olmadığı için hiç ekran kartı ilave etmedim.
Ofis için R5 1600 ve harici grafik birimine ihtiyacınız yok. 1ms gaming monitöre hiç ihtiyacınız yok.
Eğer performansı yetmez derseniz, rami aynısından 1 tane daha ekleyerek 16gb yapın. Harddisk de ekleyebilirsiniz.
https://www.incehesap.com/western-sata3-harddisk-wd10ezex-fiyati-21092/
Yazıcınızın girişini dönüştürücülerle hallederseniz. Yeni nesil anakartlarda paralel port bulamazsınız.
Sitemi intel isterseniz:
Edit: Kasayı 2 adet eklemişim iki sistemde de.
@riko21
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 16 Şubat 2018; 15:36:27 >
-
Sağol kardeşim değerlendireceğim ama 1600 sanki Asus b350 anakart modelinde o giriş olduğu gördüm galiba 487 tl civarında idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dmek istediğinizi anlamadım, asus modelinde paralel giriş olduğunu mu belittiniz? Giriş olaylarına takılmayın 20-30 liralık adaptörlerle çözülebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X