Şimdi Ara

3500 - 5000 TL (maksimum 5000TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam peki hdmi ile televizyonu bilgisayara bağlıyorum kumandayı bilgisayarın faresi gibi kullanma şansım var mıdır herhangi bir driver vs mi gerekiyor bir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

hocam peki hdmi ile televizyonu bilgisayara bağlıyorum kumandayı bilgisayarın faresi gibi kullanma şansım var mıdır herhangi bir driver vs mi gerekiyor bir bilginiz var mı?
    Hocam kullanma şansınız yok.
  • peki hocam anladım çok sıkıntı değil ama şunu çok merak ediyorum

televizyon 50 hz diye biliyorum ama bilgisayarı bağladığımda 4k 60hz seçeneğini görebiliyorum veya 1080p 120hz / 1080p 100 hz gibi türlü seçenekler var

ben 1080p 120hz de kullanırsam ileriye dönük bir sıkıntı olmaz değil mi? Şu an 4k 50hz de bağlıyorum ne olur ne olmaz diye.

• Hocam kusura bakmayın son bir şey daha

Televizyonu Teknosa'dan aldık. Bizim ev de daha yeni yapılma 3 4 aylık o yüzden şantiye elektriği kullanıyoruz akımda voltajda dalgalanmalar vs olup televizyona zarar vermesin diye, normalde bilinmedik marka almam ama yanında talep ettiğim akım korumalı priz (Preo Marka) ne kadar güvenilir bilemiyorum görüntüsü nedense cezbetti ve sanırım iyidir diye aldım (fiyatı yaklaşık 70 tl falandı) Acaba bu priz sıkıntı çıkarır mı diye içim rahat etmiyor her gece prizden çekiyorum televizyonu bunun da sıkıntı yapabileceğini de düşününce napacağımı şaşırdım :D var mı tavsiyeleriniz ve içime su serpebileceğiniz birkaç cümle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 8 Kasım 2020; 23:56:54 >
  • quote:

peki hocam anladım çok sıkıntı değil ama şunu çok merak ediyorum

televizyon 50 hz diye biliyorum ama bilgisayarı bağladığımda 4k 60hz seçeneğini görebiliyorum veya 1080p 120hz / 1080p 100 hz gibi türlü seçenekler var

ben 1080p 120hz de kullanırsam ileriye dönük bir sıkıntı olmaz değil mi? Şu an 4k 50hz de bağlıyorum ne olur ne olmaz diye.

Hocam PS5 kullanmıyacaksan şuan 120 hz hiçbir işinize yaramaz.
  • quote:

Hocam kusura bakmayın son bir şey daha

Televizyonu Teknosa'dan aldık. Bizim ev de daha yeni yapılma 3 4 aylık o yüzden şantiye elektriği kullanıyoruz akımda voltajda dalgalanmalar vs olup televizyona zarar vermesin diye, normalde bilinmedik marka almam ama yanında talep ettiğim akım korumalı priz (Preo Marka) ne kadar güvenilir bilemiyorum görüntüsü nedense cezbetti ve sanırım iyidir diye aldım (fiyatı yaklaşık 70 tl falandı) Acaba bu priz sıkıntı çıkarır mı diye içim rahat etmiyor her gece prizden çekiyorum televizyonu bunun da sıkıntı yapabileceğini de düşününce napacağımı şaşırdım :D var mı tavsiyeleriniz ve içime su serpebileceğiniz birkaç cümle
    Hocam akım koruyucu priz araştırın ve alın tavsiye ederim.

• bilgisayarda 1080p 120hz merak ediyorum hocam yani kullanırsam sıkıntı olur mu?

• quote:

bilgisayarda 1080p 120hz merak ediyorum hocam yani kullanırsam sıkıntı olur mu?
    Hocam 120hz desteği varsa alırsınız yoksa alamazsınız zaten.
  • anladım hocam tamam yani 4k 60hz seçeneği de var ayarlarda ama 4k 50hz diye biliyorum ekranı onun için sormuştum

• quote:

anladım hocam tamam yani 4k 60hz seçeneği de var ayarlarda ama 4k 50hz diye biliyorum ekranı onun için sormuştum

Tamamdır hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.