Bildirim
3500 e kadar tablet onerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Asıl amaç pdf okumaksa e book al bence -
iPad dururken diğerlerine bakmamak lazım. -
İpadte 6. Nesiller var o fiyata samsungta t720 var arasinda kaldim yine de ipad mi oneriyorsun -
iPad ve Surface dışındakiler tablet değil. Android tabletler dünyanın en gereksiz icadı olabilir androidçi biri olarak söylüyorum.
Uygun fiyatlı Windows tabletlerde düşünülebilir malum 550 dolarlık surface go bile bizde 5-6bin tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 6 Nisan 2020; 13:35:28 > -
Guzel fikir ama tablet olsun istiyorum -
3500 kadar verebilecegim butce uygun olsa dusunmeyecegim .ama butce :( onerdiginiz modeller var mi -
Android tabletlere hiç bulaşma.quote:
Orijinalden alıntı: Reing
İpadte 6. Nesiller var o fiyata samsungta t720 var arasinda kaldim yine de ipad mi oneriyorsun -
Tablet alınacaksa zorunda kalmadıkça herzaman iPad alınmalı.Android telefon kullanan birisi olarak söylüyorum -
Samsung, ama labtop alsan daha iyi, özgürsün. -
tabletten öte notebook tercih etseniz daha güzel olmaz mı? yarın o tableti aldıktan sonra klavye önerisi falan isteyebilirsiniz o zaman bi farkı kalmayacak. tablet gibi durumlara giren laptoplar mevcut. bütçe arttırma sansı elde edilirse çok daha ıyısı alınabılır. daha ozgur ve performanslı bı bilgisayarınız olur. -
Tablette iPad'den şaşma hocam. -
Ipad mini al geç xs işlemcisi var içinde -
Android tablet bu segmentte alınmaz -
Tesekkur ederim biraz daha bekleyip ipad alicam sanirsam -
Tesekkur ederim -
Tamamdir ipad alicam biraz daha bekleyip -
Bir tablete o kadar para verilmez,tablet aşırı gereksiz birşey. urun.n11.comLenovo Ideapad L340 81lw008ltx Amd R5-3500u 8gb 256gb Dos - n11.comhttps://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-ideapad-l340-81lw008ltx-amd-r5-3500u-8gb-256gb-dos-P408408886?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_term=21
Bu her işini görür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 6 Nisan 2020; 14:48:35 >
Benzer içerikler
- evi pire bastı
- kumru yavrusu kaç günde uçar
- asfalt sürtünme yarası nasıl geçer
- pompacılık zor mu
- yurtta mastürbasyon
- walmart dolandırıcılığı
- vtouch nedir
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X