Şimdi Ara

3500'e kadar yardımcı dizüstü önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MacBook Air kullanıcısıyım fakat son zamanlarda cihaza fazla yüklendiğimi düşündüğüm için yanına maksimum 3500 lira değerinde bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Office ve AutoCad'i akıcı ve birlikte çalıştırması ve rahat taşınabilir olması(air tarzı 13-14 inch arası olabilir) dışında bir beklentim yok. Belki FM 2019'da oynarım ama öncelik Office ve AutoCad.
    Şu modele bakıyorum bir süredir, tavsiyelerinizi bekliyorum.
    www.ebrarbilgisayar.com
    Lenovo E480 20KN005DTX i5-8250U 4GB 1TB 14 FreeDOS
    https://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-e480-20kn005dtx-i5-8250u-4gb-1tb-14-freedos-pmu359815

Teşekkürler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o fiyatlara sıfır istediğiniz özelliklerde notebook biraz zor gibi. Sizin sorduğunuz notebookun ekran kartı paylaşımlı ve SSD yok. Autocad programında başınızı ağrıtabilir. Bence bu cihaz ona göre kat kat daha iyi.

• kobra16 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler. Fiyat aralığını biraz genişletsem 4000 gibi başka önerebileceğiniz model var mıdır ?

• Konu acmamak icjn buraya yaziyorum yakin zamanda 2. El 3000 tl monster abr a5 12.1 alicam sizce alinirmi bu laptop amacim edit rendir ve twitch yayinciliginda streaming pc olarak kullanmak sizce islemcisi yetermi bu islerde not 3000 tl param var

• quote:

Orijinalden alıntı: jemalskywalker

Hocam çok teşekkürler. Fiyat aralığını biraz genişletsem 4000 gibi başka önerebileceğiniz model var mıdır ?
    Hocam fiyat aralığından ziyade ekran büyüklüğü 14" istediğiniz için, performans düşük oluyor genelde o tarz notebookların. Benim gönderdiğim HP notebook 14" alacaksanız sizin işinizi görür. Yok normal boyutlu olsun derseniz bunu düşünebilirsiniz.

• Sino_0 kullanıcısına yanıt
    Bence işinizi görür hocam. 3000 tl civarında sıfır olarak daha iyi performanslı ürün bulamazsınız. En az 4300 civarına çıkmanız gerekir sıfır olsun derseniz.
  • Eyv usta asil amacom canli yayinlarda kullanmak evimde masustu pc var lve obs islemciden baya yiyor buda oyunlarda sorun yaratiyor sizce bu cihaz islemci yonund3n nasildir ben latoplardan hic anlamadigim icin soruyorum amacim aadece gunluk isler ve canli yayinlarda yayin bilgisayari yapmak olucak aslinda

• Sino_0 kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla görür işinizi hocam. Bence temizse ve ısınma tarzında bir sorunu yoksa alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.