Şimdi Ara

3500'e Yeni Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3.5k civarına yeni sistem toplamayı düşünüyorum. GPU olarak kafamda 570 var, biraz dolanırken aşağıdaki sistemi buldum. Anakartı B450m yapıp SSD eklenince fiyat 3000 civarına geliyor. Ekstradan 8 gb ram de eklemeyi düşünüyorum. İşlemci GPU için yeterli olacak gibi gözüküyor.

Yorumlarınız nedir sistemler ilgili? Fiyatı biraz fazla uygun geldi ancak çok hakim olmadığım için yargıyı kendim yapamadım.

• 500W PSU ile alabilirsen kaçırma güzel sistem

işlemciyi de 2500X ile değiştirirsen süper olur
  • kasanın sogutma performansı pek iyi degil bilgin olsun işini görür ama gene iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

500W PSU ile alabilirsen kaçırma güzel sistem

işlemciyi de 2500X ile değiştirirsen süper olur
    İlerisi için çok fazla upgrade kaygım yok, 3-4 yıl sonra yeni sistem toplayabilirim tekrardan. Onun için PSU ve CPU'yu kasada gelenle kullanmayı düşünüyorum.

Bir de Freesync uyumlu 21-24 inch aralığında 60/75 hz civarlarında monitör tavsiyesi alabilir miyim? Ms çok da önemli değil benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cReabLe

İlerisi için çok fazla upgrade kaygım yok, 3-4 yıl sonra yeni sistem toplayabilirim tekrardan. Onun için PSU ve CPU'yu kasada gelenle kullanmayı düşünüyorum.

Bir de Freesync uyumlu 21-24 inch aralığında 60/75 hz civarlarında monitör tavsiyesi alabilir miyim? Ms çok da önemli değil benim için.

Alıntıları Göster
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Samsung 23.5" LS24F350FHMXUF 1920x1080 72Hz 4ms HDMI / VGA Full HD FreeSync Gaming LED Monitör
    https://www.teknobiyotik.com/samsung-23-5-ls24f350fhmxuf-1920x1080-4ms-hdmi-vga-full-hd-led-monitor.html

570 li sisteme 500W PSU gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.