3.5k civarına yeni sistem toplamayı düşünüyorum. GPU olarak kafamda 570 var, biraz dolanırken aşağıdaki sistemi buldum. Anakartı B450m yapıp SSD eklenince fiyat 3000 civarına geliyor. Ekstradan 8 gb ram de eklemeyi düşünüyorum. İşlemci GPU için yeterli olacak gibi gözüküyor.
Yorumlarınız nedir sistemler ilgili? Fiyatı biraz fazla uygun geldi ancak çok hakim olmadığım için yargıyı kendim yapamadım.
kasanın sogutma performansı pek iyi degil bilgin olsun işini görür ama gene iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: Münebbih
500W PSU ile alabilirsen kaçırma güzel sistem
işlemciyi de 2500X ile değiştirirsen süper olur
İlerisi için çok fazla upgrade kaygım yok, 3-4 yıl sonra yeni sistem toplayabilirim tekrardan. Onun için PSU ve CPU'yu kasada gelenle kullanmayı düşünüyorum.
Bir de Freesync uyumlu 21-24 inch aralığında 60/75 hz civarlarında monitör tavsiyesi alabilir miyim? Ms çok da önemli değil benim için.
quote:
Orijinalden alıntı: cReabLe
İlerisi için çok fazla upgrade kaygım yok, 3-4 yıl sonra yeni sistem toplayabilirim tekrardan. Onun için PSU ve CPU'yu kasada gelenle kullanmayı düşünüyorum.
Bir de Freesync uyumlu 21-24 inch aralığında 60/75 hz civarlarında monitör tavsiyesi alabilir miyim? Ms çok da önemli değil benim için.
Alıntıları Göster
TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
Samsung 23.5" LS24F350FHMXUF 1920x1080 72Hz 4ms HDMI / VGA Full HD FreeSync Gaming LED Monitör