Şimdi Ara

±3500 tl bütçeli dizüstü Oyun bilgisarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dragonbornx

İyide arkadaslar bu 7559 larda ışık sızması sorunu yokmuydu panelde? Bende arastırıyorum gamıng notebook lazım hala alamadım kafam çorba oldu

Bir aydır Dell 7559 modelini kullanmaktayım.Evet ısık sızması var fakat bu siyah ekranda farkediliyor diğer türlü günlük kullanımda hiç bir sekilde belli değildir.Zaten siyah ekranla işiniz yok sanırım ve rahatsız edici değil.
  • Dell 7559 hiç bir mağazada satılmıyor mu?İnternet üzerinden almak istemiyorumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    MSI GE72 2QC kullanıyorum. Oynamasam yorum yapmazdım. Kişi sayısı artınca, patlama v.s olunca fps yerlerde sürünüyor. Ultrada 30-40 fps mi ne yazmış üstteki arkadaş. Yav hee heee.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

MSI GE72 2QC kullanıyorum. Oynamasam yorum yapmazdım. Kişi sayısı artınca, patlama v.s olunca fps yerlerde sürünüyor. Ultrada 30-40 fps mi ne yazmış üstteki arkadaş. Yav hee heee.

Size videoları atmıstım.Dell 7559 ile ultra seviyede arkadasş oynuyor.Bende oynuyorum bir sıkıntı yok Msı sizin modelinizin sogutması Dell 7559 kadar iyi değil o yuzden bu degerleri alamıyorsunuz.
  • asusm51va kullanıcısına yanıt
    Şu iki soğutma sistemi arasında ne fark var? Siz görebiliyor musunuz? Kaç derece fark ettirebilir fazladan 1 ızgara? Bu ızgaranın ettirdiği fark multiplayer'da kaç FPS olarak geri dönebilir size?

±3500 tl bütçeli dizüstü Oyun bilgisarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 23 Ekim 2016; 18:20:08 >

• Heartistr H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bütçe beni çok sıkıyor bu konuda windows10 ekletirsem daha düşük sistem alıcam ekletmezsem daha yüksek sistemde korsan şeklinde kullanıcam. Sizce hangisini yapmalıyım.
    Ocak-Şubat gibi alınacak bir bilgisayar. O zamanki tahmini fiyatlar nasıl olur sizce (gtx1050 çıkınca)

• quote:

Şu iki soğutma sistemi arasında ne fark var? Siz görebiliyor musunuz? Kaç derece fark ettirebilir fazladan 1 ızgara? Bu ızgaranın ettirdiği fark multiplayer'da kaç FPS olarak geri dönebilir size?

MSİ dediğin modelleri kullanan arkadaslarım var ve karsılastırdıgımızda fan sesinin msi de daha cok cıktıgını görebiliyoruz ve sunu soyleyebilirim bugune kadar kullandıgım laptoplar arasında sogutma sistemi olarak belkide en iyisi Dell 7559.Battfiled konusunda ise sanırım paylastıgım videolar yararlı olmustur!!.Şuan ultra seviyede 32 FPS ile oynanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asusm51va -- 23 Ekim 2016; 20:13:05 >

• asusm51va kullanıcısına yanıt
    Fan sesi bir ölçüt değil. Ben de MSI kullanıyorum bu arada. Fanın sesi, döndüğü hız ile yani 'RPM' ile orantılı olarak artar. Evet soğutma sistemi MSI'ın iyidir veya DELL'in iyidir, birşey demiyorum zaten soğutma sistemine. Şunu anlatmaya çalışıyorum ben ama bir türlü anlatamadım. Campaign'da oynanabilir evet tamam burası OK. Fakat Multiplayer'da Ultra seviyede 32 FPS ile oynasın, çatışmaya girsin. Tanklar, uçaklar ve behemoth'lar bomba yağdırsın ortalık mahşer yerine dönsün, yine Ultra'da 32 FPS altına inmezse ben hesabımı size vereceğim ve asla bir daha bu oyunu oynamayacağım.
  • quote:

inceleme sitelerinin hepsi 7559 un soğutmasına daha iyi diyor bu fiyat bandında.

Kaldı ki 3000 liraya laptop alıp bf 1 i ultrada oynatmasını beklemiyor kimse en azından ben. Sen yukarıda cortluyor bilmem ne demişsin ona hitaben demişim ultra olmasa bile high ayarlarda oynanıyor beta serverlarda gtx960m ile oynanan bir çok multi oyun mevcut bakabilirsin

• Heartistr H kullanıcısına yanıt
    Hocam dell veya monster derken toshiba ve asus da mi bu fiyatlarda cikar dusuncesindesiniz. Eger 1050m asus da 3500 olursa bence kesinlikle beklemeye deger. Ama suanki 960 asuslar 3.5 iken zor degil mi sizce de?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir mobil ekran kartı öyle 2-3 götürmez hayal kurmayın o paraya masaüstü kurmanı öneririm
  • 960m'li bilgisayarların yerini alacağı düşüncesindeyim. Fiyat olarak tanıtılırken gtx1060 300$ olarak tanıtıldı. Gtx1050 ise 100$ olarak tanıtıldı. Şu an gtx1060 bulunduran notebooklar 5600 tl seviyesinde. Buna benzer durum 970m-960m arasında yaşanmıştı. Yine ikisi de bu fiyat aralığında tanıtıldı ve 970mli notebooklar 5500lere satılırken, 960mli notebooklar 3500-4000 civarında.
  • Dell 7559 ddr3 çok canımı sıkıyor o yüzdenhttp://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n552vw-fw171t-i7-6700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx960m-156-full-hd-windows-10-pmu350973 düşünüyorum. 17.3 ekran bulamadım monster hariç hiçbir markada 960lı 17.3 olaydı iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Angabad

17.3' çok istiyorum fakat pahalı geliyor sizce o kadar önemli bir fark mı 1.7'.

bunu değerlendirebilirsin, çanta hediyeli

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-17-ab009nt-z5a05ea-i5-6300hq-16gb-ddr4-128ssd-1tb-gtx960m-4gb-ddr5-17-3-fullhd-freedos-247112528

• 960 çıkarmıyorlar heralde hocam
    Ocak-Şubat gibi 1050 çıkınca fiyatına bakıcam da sorduğum herkes en az 4500den başlar diyor aklım çok karıştı. Dell de ddr3 bozuyor çok fazla farkı olur mu ilerde bana sıkıntı çok mu çıkartır

• Angabad A kullanıcısına yanıt
    Hicbir sorun cikarmaz, normal kullanici ikisi arasindaki farki anlayamaz bile fakat o kadar para verdikten sonra güncel olmamasi kotu bir durum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Performansa etki etmiyormuş Berk bey bana ne gibi sıkıntı çıkarır ilerde

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.