Şimdi Ara

3500 tl civarı 3d led tv önerisi.. çeyiz niyetine :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allaha şükür beni rahatsız eden bir sorun yaşamadım henüz. Bu işler biraz kısmet işidir.

Eskiden Sony Samsung' un durumunda idi. Çok fazla sorunlu alet olunca arkasında durmamış. Bende TV alırken bu yüzden Sony yerine Samsung bakıyordum ancak buradan ve çevremden araştırınca rollerin değiştiğini gördüm. Dolayısıyla Sony' ye döndüm.

Ben zaten Morfare' den aldım, Sony yetkili bayisi ancak stoklarında HX720 kalmamış gözüküyordu. AvrupaTR paralel ithalatçı olabilir tam bilmiyorum.

HX720 alacaksan biraz acele etsen iyi olur zira son kalanlar satılıyor olmalı.

Son olarak TV' yi yerinde kendi gözünle görüp iyice incelemeden karar verme. Benim beğendiğim senin hoşuna gitmeyebilir. Mesela Samsung renklerle oynuyor ve daha canlı gözüküyor ama Sony' nin renkleri daha doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

bu tv nasıl acaba?

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera+TV%27ler/NeoPlasma/TX-L47ET5/specifications/8988704/index.html?trackInfo=true

http://forum.donanimhaber.com/m_57947405/tm.htm burda ET5 için açılmış bir konu var detaylı olarak bakabilirsin

• peki morfare vs siteler sony center ların magazalarıysa sony center dan gidip direkt alamaz mıyız bu fiyatlara?

çok kararsız kaldım çok tv var ya :s plazmanın ne eksigi var sadece beyazları mı beyaz gösteremiyor ? sharp paneller nasıl acaba.. hx720 yi alacagım gibi duruyor gidişat
  • magazalara gidip usb den film yada maç yayını test etmek istiyorum böyle bir standart video maç yayını falan var mı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

3 ay araştırıp 46hx720 aldım, daha doğru düzgün açıp kurcalayamadım bile,
    iş yoğunluğundan dolayı.
    ama haftaya detaylı bir inceleme konusu açacağım.
    ilk incelemem:
    ayrıca evde henüz yayın yok, sd performansını değerlendiremedm ama pc üzerinden hdmi ile hd performansı çok iyi diyebilirim.
    tv yi tam pencerenin önüne koydum, tv kapalıyken çok yansıma yapıyor, siyah bir ayna gibi :D
    ama tv açıkken siyah görüntüde bile yansıma yok, anlamış değilim :)) başarılı buldum.
    bir sorunum da tv ünitemin alçak olması, 45cm de başlıyor tv biraz alçak kaldı.
    bir şekilde yükseltmem lazım, belki de duvara montelerim.
    bir de 6 derece arkaya doğru eğiliyor yazıyor hem manuelinde hem de internette her yerde, ancak zorlamama rağmen eğemedim, bira daha zorlayamadım da bişey olur diye, uygun zamanda servisi arayıp bilgi isteyeceğim.
    sağ altında çok az bir ışık sızması var ancak sadece benim gibi takıntılı biri farkedebilir, nişanlık görmedi bile.
    dediğim gibi fotoğrafları videoyu ve detaylı incelememi paylaşacağım.

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110011678/sony_46hx720_fhd_3d_edge_led_lcd_tv fiyat nasıl arkadaşlar.. bana çok iyi geldi.. mkv den vazgeçebilirim.. 2d yayınlarda çok iyi oldugunu okudum. 3d side iyidir herhalde..

siz kaç tl ye almıştınız acaba?

birde 3d gözlük kaç tl ?

ben 1 gözlük ile beraber 3000 liraya aldım balçova kipa sony center dan.
    arkadaş hatrıyla oldu biraz :)

• quote:

quote:

quote:

3 ay araştırıp 46hx720 aldım, daha doğru düzgün açıp kurcalayamadım bile,
    iş yoğunluğundan dolayı.
    ama haftaya detaylı bir inceleme konusu açacağım.
    ilk incelemem:
    ayrıca evde henüz yayın yok, sd performansını değerlendiremedm ama pc üzerinden hdmi ile hd performansı çok iyi diyebilirim.
    tv yi tam pencerenin önüne koydum, tv kapalıyken çok yansıma yapıyor, siyah bir ayna gibi :D
    ama tv açıkken siyah görüntüde bile yansıma yok, anlamış değilim :)) başarılı buldum.
    bir sorunum da tv ünitemin alçak olması, 45cm de başlıyor tv biraz alçak kaldı.
    bir şekilde yükseltmem lazım, belki de duvara montelerim.
    bir de 6 derece arkaya doğru eğiliyor yazıyor hem manuelinde hem de internette her yerde, ancak zorlamama rağmen eğemedim, bira daha zorlayamadım da bişey olur diye, uygun zamanda servisi arayıp bilgi isteyeceğim.
    sağ altında çok az bir ışık sızması var ancak sadece benim gibi takıntılı biri farkedebilir, nişanlık görmedi bile.
    dediğim gibi fotoğrafları videoyu ve detaylı incelememi paylaşacağım.

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110011678/sony_46hx720_fhd_3d_edge_led_lcd_tv fiyat nasıl arkadaşlar.. bana çok iyi geldi.. mkv den vazgeçebilirim.. 2d yayınlarda çok iyi oldugunu okudum. 3d side iyidir herhalde..

siz kaç tl ye almıştınız acaba?

birde 3d gözlük kaç tl ?

ben 1 gözlük ile beraber 3000 liraya aldım balçova kipa sony center dan.
    arkadaş hatrıyla oldu biraz :)

electroworld te de o fiyatlarda 3100 falan olabilir 1 gözlük hediye.. plazmalara kaymaya basladım ne meşakatli yolmuş bu.. maç izleyecegim plazma daha iyi diyorlar maç için, hd yayınlarda led in bariz bir üstünlüğü var mı ki?

• Sony motionflow teknolojisiyle maçlarda ben sorun yaşamadım. Öyle ciddi bir gölgelenme yapmıyor. HD yayınlarda da çok başarılı ama SD yayınlarda plazma daha iyi tabi ki. Git yerinde bak bence, satıcı gazına da sakın gelme allayıp pullayıp, kafanı karıştırıp malı çakmaya çalışıyorlar.
  • aynen aynen zaten cogu işi bilmiyor yada biliyor ama işlerine gelmedigi için dedigin gibi allayıp pullayıp çakmaya kalkışıyorlar..

et5 lere de bakıyorum çok zormuş tv almak ya
  • http://www.morfare.com/asp/product/5248/Sony-KDL-46HX750-46-117-cm-3D-Dynamic-Edge-LED-LCD-TV

2012 modellerde renkler çok daha canlı 400Hz fiyatta cazip kesinlikle değerlendirin.
  • quote:

arkadaşlar merhaba, birçok benzer konu var çogunu okudum ama herkesin sorular, beklentileri farklı ve ben aradıgım soruların cevaplarını bulamadıgım veya böyle düşündüğüm için bu konuyu açma gereği hissettim..

46-47 inc bir 3d led tv düşünüyorum. 3500 tl civarlarında.. tabi turuncu indirim yada vatan ın indirimlerinden yararlanarak daha pahalı tv leride 3500 tl gibi bir fiyata alabilecegim tvlerede açığım..

öncelikle şunu belirtmek istiyorum evimde 32b653 lcd tv kullanıyorum ve çok memnunum.. bu yüzden samsunga olan ilgim beni 46D8000 e yöneltti.. ancak yaptıgım araştırmalar sonucu 8 serisinde bulutlanma oldugunu gördüm ve 7 serisine yani 46d7000 serisi ilgimi çekmeye başladı.. tasarım olarakta harika tabi. ancak sonra lg nin lw serisini gördüm. 3d sini teknoloji marketlerinde test ettim ve hayran kaldım.

tam samsung 46d7000 de kararlıyken fpr gözlük olayını gördüm ve karşılaştığım derinlik hissi beni benden aldı :) şimdide yakın zamanda lg nin lm serileri geldi geliyor. led plus lar falan var. lm serisininde tasarımı bence çok güzel.. mesleğimiz gereği eşimle fazla çalışan kişileriz. sürekli 3d izleyecek halimiz yok o yüzden.. hafta sonları belki 1-2 tane 3d film ancak izleriz ya da 3d maç yayını falan alırsak ona bakarım. daha çok normal yayın izleyecegim yani hatta sd yayın sitede binalarda merkezi sistem uydu var. gerçe hd yayını veren takılan modüller mi onu da tam bilmiyorum..

kafam çok karıştı.. forumda da bir fpr ve sg gözlük savaşı tutturdu gidiyor.. genellikle 2d yayın nadiren 3d yayın izleyeceğim.. tavsiyelerinizi bekliyorum.. söylediğim fiyata sharp tv ler varsa onlarıda paylaşabilirsiniz.. sharp ın panelleride güzel sanırım.

Hocam sana uygun tvler seçtim bi bak istersen hangisi kafana yatarsa

http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=461420&SList=13183=3D%20%20ve%20%20FULL%20HD;13178=47''%20(119%20cm);

• Hafta sonu Teknosa' da 46hx720 3000 TL idi.
  • quote:

arkadaşlar merhaba, birçok benzer konu var çogunu okudum ama herkesin sorular, beklentileri farklı ve ben aradıgım soruların cevaplarını bulamadıgım veya böyle düşündüğüm için bu konuyu açma gereği hissettim..

46-47 inc bir 3d led tv düşünüyorum. 3500 tl civarlarında.. tabi turuncu indirim yada vatan ın indirimlerinden yararlanarak daha pahalı tv leride 3500 tl gibi bir fiyata alabilecegim tvlerede açığım..

öncelikle şunu belirtmek istiyorum evimde 32b653 lcd tv kullanıyorum ve çok memnunum.. bu yüzden samsunga olan ilgim beni 46D8000 e yöneltti.. ancak yaptıgım araştırmalar sonucu 8 serisinde bulutlanma oldugunu gördüm ve 7 serisine yani 46d7000 serisi ilgimi çekmeye başladı.. tasarım olarakta harika tabi. ancak sonra lg nin lw serisini gördüm. 3d sini teknoloji marketlerinde test ettim ve hayran kaldım.

tam samsung 46d7000 de kararlıyken fpr gözlük olayını gördüm ve karşılaştığım derinlik hissi beni benden aldı :) şimdide yakın zamanda lg nin lm serileri geldi geliyor. led plus lar falan var. lm serisininde tasarımı bence çok güzel.. mesleğimiz gereği eşimle fazla çalışan kişileriz. sürekli 3d izleyecek halimiz yok o yüzden.. hafta sonları belki 1-2 tane 3d film ancak izleriz ya da 3d maç yayını falan alırsak ona bakarım. daha çok normal yayın izleyecegim yani hatta sd yayın sitede binalarda merkezi sistem uydu var. gerçe hd yayını veren takılan modüller mi onu da tam bilmiyorum..

kafam çok karıştı.. forumda da bir fpr ve sg gözlük savaşı tutturdu gidiyor.. genellikle 2d yayın nadiren 3d yayın izleyeceğim.. tavsiyelerinizi bekliyorum.. söylediğim fiyata sharp tv ler varsa onlarıda paylaşabilirsiniz.. sharp ın panelleride güzel sanırım.

Bende senin gibi yaptım tv Aldim pişmanım evlenin ve is değişiyor insan kendine ait yer istiyor bence tv almadiysan bu hatayı yapmadiysan 3000 tl ye tv kadar güzel gösteren tw6000 projeksiyon var 200 tl de perde al git birde 82 ekran Samsung tv al salona esın İcin İnan bir gün tv yüzüne bakmazsın iyi susun bence

• Birde bende Samsung kullanıyorum 3d bit iki film izledim izlemedim ama projeksiyon resmen 3d film keyfini 10 la yüz Le katlıyor 47 inç ve 55 inç 3d İcin cok ufak ha illa alicak derseniz Samsung 3d gözlük ker pahalı birde ağır lg de ise her Mkv acmıyor her dts acmıyor bir ton codec problemi ama gözlükleri hafif
  • fuchs_78 mesajızı okudum çoğu adamın bilmediği teknik detaylara zaten sahipsiniz yani albani dışında senin kadar bilgili biri olduğunu düşünmüyorum o yüzden sen seç daha sağlıklı olur..mevcut televizyonlardan gelecek olanlara ,indirimlerin hangi mağazalarda olduğundan yayınlar konusu paneller konusu hepsinden haberdarsın zaten..
  • @eraycelik80 led olarak panasonic et5 ler mkv ve dts destekleri var ve fpr teknolojisini kullanıyorlar. detayları ve keskinligi ise güzelmiş kullananlar öyle diyor. incelemek lazım gidip. lg ye oldum olası sıcak bakmadım samsung un d serisi ve es serisi çok hayal kırıklıgına ugrattı samsung sever olarak. projektör düşünmem söz konusu degil şu kosullarda aslında çok iyi olacagından eminim ;) teşekkürler.

@galata80 hocam o kadar değil :) sadece inceliyorum okuyorum ögrenmeye calısıyorum teknoloji ile aram iyi oldugu için zevk alarak arastırınca ogreniyor insan :) 50 inç büyük olacak eve.. plazma mı led mi arada kaldım. plazmada ki yanık olayları düşündürüyor ve 46-47 inc i yok vt30 ların. 46-47 civarı alacak olursam et5 e yönelecegim sanırım. mkv ve dts de önemli sonuçta
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.