Şimdi Ara

3500 TL'ye kadar hangi D-SLR makineyi tavsiyese edersiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DRAO

Bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Canon 60d, tamron 17- 50 canon 55 250 ve 50mm 1.8 benimde aklıma yatan bir kombinasyon yada Nikon D7000, tamron 17- 50 canon 55 250 ve 50mm 1.8 da olabilir.

Tabiiki Sh@rKs-PoWeR ın dediği gibi deneyip hangisi elimde daha rahat ediyorsam onu tercih edeceğim gibi. Acaba bu ikisinden biri iyi seçim olacak mı? Yada bunlara hangi alternatif olabilir?

Sony'den uzak durulmasını pekçok kişiden duydum.

PlutosDaddy bu fiyata 2. el D700 veya 5D MkII alınabilir mi? Aranızdan bunları başka tavsiye edenlerde var mıdır?

PlutosDaddy daddy-se Başkasına sormana gerek yok Adam daddy sonuçta

Şaka bir yana eğer 5D Mark II alabiliyorsan al derim ben. Sonrada yanına bir 50mm çakarsın 150 liraya takılır gidersiniz. D700 -ü bilmiyorum açıkca ancak Nikon'un FX lensleri fena pahalı dolayısıyla ben FX makine alacak olsam Canon alırdım. Böyle bir ihtimal düşünüyorsan aynen FX makine al derim ancak D700 ve 5D Mark II farklarını bir araştır zira ben sadece bütçe açısından 5D Mark II diyorum çünkü dediğim gibi Nikonda 1.600 dolar olan lensin aynı kalitedesini hatta bazılarına göre daha iyisini Canon-da 1.200 -e felan alıyorsun.

• Hocam verdiğiniz foğrafta sanki gövdeden çok teknik önemli

Bu arada FX'de canon lenslerde ucuz değil yani.FX gövde alan adam zaten lensin fiyatına acımayacak.Dandik lensle kullanmanın anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 7 Aralık 2011; 23:38:15 >
  • Yav 50mm 1.8 de FF uyumlu şimdi abartmayın o kadar Hem DX üzerinde pek parlak olmayan bazı lensler FF üstünde kendine geliyor, illa altın halkalı ya da L serisi olacak değilya
  • Ne bileyim hocam gövdeye okadar para verip FX alınca lenslerde güzel L yada Altın olsun okadar
  • Pere pere pere

EDIT:

Bigün biriktirmeyi öğrenirsem hayalimdeki main-zoom + gövde seti kurucam inşallah

3500 TL'ye kadar hangi D-SLR makineyi tavsiyese edersiniz?

28-70'e oldum olası aşığımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 7 Aralık 2011; 23:53:52 >

• Orası öyle
  • Bir şey soracağım cahillik olarak görülebilir izin veriyorum

50mm aralığında 24-70 in prime lense nazaran daha iyi kareler vermesi mümkün müdür ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.