Şimdi Ara

3500 TL ye kadar notebook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-g75vw-nh71-notebook-fiyati,62680.html#ProductTechnicalProperties

şu cihazın ekran kartı beni ne kadar götürür ? ssd takma yeri var sanırım ? galiba bunu alıcam.
  • linksir L kullanıcısına yanıt
    şu cihaz 15.6 olmasa bugün alırım . ben masaüstü bilgisayarımı 21 inch monitörümle beraber satıcaktım , sadece kasayı satarım olmadı laptop'a 21 inch monitörü bağlarım. bu cihazı da ciddi ciddi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: honourdad

şu cihaz 15.6 olmasa bugün alırım . ben masaüstü bilgisayarımı 21 inch monitörümle beraber satıcaktım , sadece kasayı satarım olmadı laptop'a 21 inch monitörü bağlarım. bu cihazı da ciddi ciddi düşünüyorum.

bencede öyle yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: honourdad

ge70 in kasası derken ? problemi ne hocam ? onun haricinde herhangi bir problem var mı sizce , eğer yoksa ya Allah diyip dalacağım yarın :) bu arada acer'ın ürününü geçen hafta vatan bilgisayara gittiğimde görmüştüm , orda ki çalışan öve öve bitiremedi acer'ı buz gibi makine bu dedi ısınmaz falan yerinde olsam kesinlikle bunu alırdım gibilerinden .

bende ge70 20e var ve su kadarini soyliyeyim yorumlara aldanmayin gidin inceleyin bence kasasi kesinlikle kotu degil klavyesi cok iyi isinma olayini soyle soyleyeyim durup dururken isinmiyor bf3 ultra ayarda 85 derece civari geziyor ve simdiye kadar isidan kapanmadi yani bir zararini gormedim :) yanliz turbo fani cok ses yapiyor oda arkadasimi uyandiriyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.