Bildirim
3500₺ ye kadar alınabilecek telefon (yardım)
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mate 20 Lite işlemci olarak orta sınıf bir model.
Internet üzerinde 2200 civarı satılıyor.
3500 TL verilmez kesinlikle.
3500 TL bütçe için;
3400 TL: LG G7
3500 TL: Asus Zenfone 5z
3200 TL: Meizu 16th modellerini seçmeniz doğru olacaktır.
Ayrıca 2850 TLye Xiaomi Mi 8 modeli de mantıklı bir seçim olur. (ithalatçı garantili) -
Sizce Mi 8'i ithalatçı garantisi ile aldığımda bir sıkıntı yaşar mıyım? -
KVK garantili de olsa onarıma bir telefon gönderince kullanıcı hatası diye geri yolluyorlar.
Servislerin alın birini vurun öbürüne.
Hepsinin yaşattığı sorunlar var.
2 yıl içinde kolay kolay sorun yaşanmıyor telefonlarda. -
Huawei mate 20 lite ye hic bakma dostum.o butceye yukaridaki arkadasin yazdigi amiral gemisi cihazlari alabilirsin.ayriyetten pocofone f1 e de bakabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat ve işlemci olarak baktığımda en mantıklısı Xiaomi Mi8 gibi duruyor sizce de doğru mu düşünüyorum?
Doğru düşünüyorsunuz,
Ayrıca arkadaşın da söylediği Xiaomi Pocophone F1 de f/p ürünüdür.
2550 TL -
iphone 7 gayet kullanışlı. Bence düşün. -
3500 liraya en mantıklı seçenek bence şuan için Asus Zenfone 5Z dir. İphone 6S-7, kullanim açısından evet kullanilabilir ve yeterli cihazlar olsa da kesinlikle o paralari hak etmiyor. İphone 8 Plus ve altındaki modelleri öneriyorum ben şahsen. 3500 liraya Asus Zenfone 5z, 3000 liraya da Xiaomi mi8 alınabilir.
en mantıklısı xiaomi almak olacak galiba ancak ithalatçı garantili aldığımda global rom yüklemem gerekecek mi ve google store kullanırken bir sıkıntı yaşar mıyım sizce? -
Asus zenfone 5z al bence. Garanti konusunda kafan rahat eder. Hemde kamera notkasinda Mi 8 den daha üstün bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X