Şimdi Ara

3500 Ytl Yardımlarınızla boşa gitmesin... (LCD-Plasma ? ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung LE40S71B LCD yi ciddi şekilde düşün derim ben gerçekten güzel bir ürün ve fiyatı 3.500 ytl ye düştü.
  • vatan comp. de çok makul panasonic ve lg 3400-4000tl arasında.. bakmanızı tavsiye ederim. hatta Pioneer de çok uygun geldi bana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

Samsung LE40S71B LCD yi ciddi şekilde düşün derim ben gerçekten güzel bir ürün ve fiyatı 3.500 ytl ye düştü.

neden lcd yı tercıh edeyım?plazmada daha ıyı goruntu alabılırım dıye dusunuyorum.fıyat olarakta 3500 cıvarı dusunuyorum.
  • Orjinalden alıntı: hunter26

Panasorden cihazı 3600 YTL'ye ben almıştım , öyle sanıyorumki bu fiat aralığında yapılabilecek en iyi tercih panasonic 42pv60 , bu modelide ciddi olarak düşünün bence.
    [/quot

taksıtlemı alşdınız pesınmı aldınız?banada bugun 3500 ytl pesın fıyat 3700 vadelı fıyat verdılerde.Tv den menunmusunuz ekran sıyahken goruntude cızgıler olusuyormu*bu tıp sorunla cıkıyormusta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkan78 -- 10 Ocak 2007; 21:38:25 >
  • taksıtlemı alşdınız pesınmı aldınız?banada bugun 3500 ytl pesın fıyat 3700 vadelı fıyat verdılerde.Tv den menunmusunuz ekran sıyahken goruntude cızgıler olusuyormu*bu tıp sorunla cıkıyormusta.
  • O işte biraz kişisel beğeniye kalmış ben lcd teknolojisini daha çok beğeniyorum futbolda plazma tepki süresi açısından önde ama logo izi sorununu göz ardı etmemek gerekiyor. bazı plazmalar Hd desteklese hd için gerçek çözünürlük 1280-720p ki lcd lerde bu rakamı aşıyor. İlerde çıkcak blu-ray ve hd dvdleri de düşünmek lazım. Ha plazmalar kötü müdür? Değil kişisel beğeni burda ön plana çıkıyor
  • Slm Arkadaşlar,
    37pv60E için haftasonu sirkecide baya bi dolaştım,
    Doğubank da en uygun 2800 YTL peşin dediler 12 ay taksitle 3150 ile 3300 ytl arasında fiyat aldım ve 2 yıl ithalatçı garantisi (Tekofaks değil) dediler ,bana "garantisi biziz" gibi geldi.
    Daha sonra forumda bikaç arkadaşın aldığı Panaser e gittim. Levent Bey (Panaser_Levent) çok iyi fiyat verdi. Doğubank dan daha ucuz ve Tekofaks garantili ,
    2950 YTL / 15 (Peşin 2750 YTL idi)
    birde 130 ytl lik duvara askı aparatını 50 ytl ye aldım,
    3000 YTL/15 taksitle halletmiş oldum.
    Yarın kurulum için gelecekler , Panaser_Levent e ilgisi için teşekkürler...
  • Hayırlı uğurlu olsun Sailor24. Güle güle kullan. İyi bir plazma aldın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailor24

Slm Arkadaşlar,
    37pv60E için haftasonu sirkecide baya bi dolaştım,
    Doğubank da en uygun 2800 YTL peşin dediler 12 ay taksitle 3150 ile 3300 ytl arasında fiyat aldım ve 2 yıl ithalatçı garantisi (Tekofaks değil) dediler ,bana "garantisi biziz" gibi geldi.
    Daha sonra forumda bikaç arkadaşın aldığı Panaser e gittim. Levent Bey (Panaser_Levent) çok iyi fiyat verdi. Doğubank dan daha ucuz ve Tekofaks garantili ,
    2950 YTL / 15 (Peşin 2750 YTL idi)
    birde 130 ytl lik duvara askı aparatını 50 ytl ye aldım,
    3000 YTL/15 taksitle halletmiş oldum.
    Yarın kurulum için gelecekler , Panaser_Levent e ilgisi için teşekkürler...

arkadasım dogubankta 2800 ytl fıyatı nerden aldın?Bende panaserden levent bey le gorustum bana 2790 ytl fıyat verdı.Naklıyat ve kurulum onlaramı aıt oldu?37 pv60 e ile 42 pv60 e arasında ekran boyutu dısında fark varmı goruntu ses acısından.Bir de neden 42 pv60 e lamadın 3 mt den az dıyemı zıleme mesafen.

• Doğubank en alt katta merdivenden inince solda tefal mutfak ürünleri satan küçük dükkanın yanında 2900 ytl peşin dedi en son nolur deyince 2800 son olur dedi,
    yine alt katta bi yer daha 2900 demişti onlada pazarlık yapsam 2800 e verirdi ama peşin ve de tekofaks garantili değil,
    Levent Bey 2750 peşin 2950 taksit dedi, bu arada vadaa kampanyası bittiği için taksit sayısı 10 a düştü..nakliyat ve montaj onlara ait ,sirkeciden ümraniye ye gelip montaj yapcaklar..
    izleme mesafem 2,50 metre olduğu için 37 inç gayet iyi diye düşündüm,
    42 büyük gelir,özellikle yayın kalitesi kötü kanallarda pixel sorunları 2.5 m den 42" de daha belirgin olur diye düşündüm..
    Birde 37" ve 42" modellerini carrefour,doğubank,panaser de toplam 4-5 yerde yan yana görme şansım oldu,tüm özellikler aynı olmasına rağmen 37" de görüntüler daha net geldi bana, sizde yan yana görme şansı bulursanız dikkatli bakın, özellikle beyaz renk 37" de çok daha beyaz görünüyo 42" e göre,tüm dükkanlardada bağlantıdan kaynaklanan bir durum değil bu, sanırım ekranın küçük olmasından kaynaklanıyo ikisindede 1024 yatay pixel var ,5" daha küçük ama yatayda aynı pixel ,
    dikeyde 42" de 768 , 37" de 720 pixel var 48 pixel (%6) az ama ekran %13 daha küçük.
    ancak ben 3,5 metreden izleseydim kesin 42" alırdım tabii,
    çünkü ben bu testleri 2 metreden bakarak yaptım 3,5 metreden çok da fark yok, pixel hatası da çok fazla belli olmaz dolayısıyla izleme mesafesi çok ama çok önemli,
    bende 2,5 metreden de olsa 127 ekrandan film ve maç izlemek isterdim ama şu anki yayın kalitesi buna izin vermiyor,pixel hataları daha çok göze batıyor.,
    plazma yı duvara monte siyah mdf üzerine asacaklar,keşke daha iyi kasa olsaydı diye düşündüm ama hem 42 " almak istemedim hemde bu fiyata panasonic daha iyisi olmaz diye düşündüm.
    resimleri en yakın zamanda gönderirim..

• Plazma dün geldi montaj yapıldı bikaç kanal üzerinde ölü pixel var mı diye baktım yoktu,
    servis gittikten 5 dakika sonra ekranın ortasında ön camın içinde, bir pixelin yarısı kadar büyüklükte siyah nokta olduğunu gördüm,ölü pixel değil ,pixeller ile ön cam arasında ön cama çok yakın bi nokta 1 metreden daha uzaktan belli olmuyo ama gıcık bişey..
    servisi aradım adamlar geri döndü,olayı görünce plazmayı aldılar bugün yenisi gelecek,
    servisde şaşırdı 200 montoj yaptık hiç bi sorunla karşılaşmadık ,bu ilk diyolar ,
    elektronik alışverişlerde şanssız olduğumu bildiğim için doğubank gibi Tekofaks garantisi olmayan yerlerden almayı hiç istememiştim,iyi ki de öyle yapmışım,onlardan alsaydım,
    kimbilir değişim felan yapmayacaklardı...
    Panaser_Levent 'le konuştum iyiki hemen farkettik bikaç gün sonra farketsem belki değişim yapılmayacaktı dedim (mesela ölü pixel de olsa ,5 den az olunca değişim yapılmıyo diye biliyorum) .Kendisi 1 ay sonrada farketsen değişimi yapardık dedi.Aynı şey ölü pixel içinde geçerli 1 ay içinde farkedersen değiştiririz diyo,
    açıkçası içim rahatladı,
    servis evden ayrılmadan biyerde ölü pixel,hata vs.. varmıdır diye kasmaya gerek yok böylece..
    Forum arkadaşımız Panaser_Levent e tekrar teşekkürler..

• Bence 37" lcd al lg nin fiyatı çok uygun

http://teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=TVL.LG.37LC2R

3149 ytl digicom servisi geliyor evine kuruyor bu arada digicom servisi bence çok iyi
  • 2 hafta kadar önce vatanbilgisayarda 37lc2r 2750ytl 11 taksit idi,
    1 hafta önce fiyatları arttırdılar 2900 lerdi şimdi 8 taksit..
    şu anda lcd almak istemiyorum çünkü daha çok tv izlemek için alıyorum,
    2-3 yıl sonra hd yayınlar başlayınca özellikleri bugüne göre daha iyi bir 42 lcd tv alırım pv60 ıda yan odaya koyarım diye düşündüm...
  • sailor slm.öncelıkle panelın hayırlı olsun .bencede ıyı bır panel aldın.benım merak ettıgım standart yayınlardakı ve dvd fılmlerdekı goruntu kalıtesı nasıl.bende almayı dusunuyorum 37 pv60.ve dıgıturkle kullanıcam.tecrubelerını merak ettım...
  • Digitürk haftaya geleceği için şimdilik masa üstü anteni ile idare edicem :)
    ama antenden kaynaklanan parazitler dışında görüntü gerçekten iyi,
    hareketli görüntülerde rahatsız edici bişey yok, pixelleşme yok
    kanal logoları çevresinde showroom larda hep pixel hatası görürdüm lcd lerde,
    ama logo üstünde çevresinde pixelleşme sorunu yok,
    bi arkadaşım manual görüntü aldığın içindir dedi,digitürk de pixelleşmeler olabilir dedi,
    bakalım bekleyip görücez 1 hafta sonra
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.