Şimdi Ara

350z kadar berbat bi araba sürmedim devamı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: malimusavir

hakkatten yaa ya 28 yaşındayım kusura bakmayın arkadaşlar ama b.k gibi de para kazandığım halde ben sürmedim bu kadar arabayı bi de prof sürücü olayına aklım takıldı ben bile profum demiyorum ki benden de iyileri var bu forumda

ya kardeşim kusura bakma ama prof sürücülük makas atmak drift yapmak değildir
    her zaman en doğru kararları verebilmektir bence

ISTE BUDUR VARYA BUTUN YAZILARI OKUYORDUM TAM BITSINDE SUNU BI REZIL EDIM DICEKTIM BU KADAR ARABYI O YASTA NERDE BULDU DIYE HANI ARKADASIMIN DESE O YASTA BI ADAMIN EN FAZLA ARKADASINA OLSUN OLSUN M3 ODA TRDE OLMUYAN GTR SADE BI M3 YAZSA NEYSE FIYATCININ VE SENIN YAZILARI GORDUM ARTIK BISI YAZMIYIM DEDIM BU FORMDA NIYE ILLA MILLET OLMUYAN SEYI YAZIP BI SI YAPMAYA CALISIYOR???

• quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

hakkatten yaa ya 28 yaşındayım kusura bakmayın arkadaşlar ama b.k gibi de para kazandığım halde ben sürmedim bu kadar arabayı bi de prof sürücü olayına aklım takıldı ben bile profum demiyorum ki benden de iyileri var bu forumda

ya kardeşim kusura bakma ama prof sürücülük makas atmak drift yapmak değildir
    her zaman en doğru kararları verebilmektir bence

son dediklerine son derece katılıyorum
  • geçenlerde kiminin f1 aracını kullandım hiç beğenmedim kliması bilem yok
    haaa bi de çok yakıyor ya dizeli yada lpg lisi lazım
    tekerleklerinden de suratıma su sıçrıyor çamurluk ta takmak lazım
    teybide yok
    hadi yaw dandik dundik arabalar bi b.ka yaramaz
    :)

yanlız hakkını yememek lazım yol bilgisayarı süper :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 27 Ağustos 2006; 14:18:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *FuRKaN*

quote:

Orjinalden alıntı: sea_harier

ya tabi bi 407 le karsılastıramassın 350z yi.yani benim demek istediğim abartıldıgı kadar iyi deil.insanın beklentilerini karsılayamıyor.o yüzden benden - not aldı

vay be ne otoriteymiş.şimdi 350Z sen (-) not verdin diye satılmazda

Tabii ki de öyle, ben nissan 350z satış sorumlusuyum, forumda bu konu açıldıktan sonra 350z alacak herkes maaşallah çil yavrusu gibi dağıldı, kimse almıyor artık, elimizde kaldı araçlar, üstüne para bile verdik, yok ben almam o arabayı diyor herkes, kapı kapı dolaştık kapıdan kovdular. Ekmeğimizi kazanamıyoruz nissan olarak, fabrikamız kapanma noktasına geldi

• sea harrier sen çocuksun dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: sea_harier

sürdüğüm arabayı bizzat bana mı anlatıyorsunuz.araba zaten göve salınımı iyi oldugu için drift yarıslarında kullanıyorlar.
    deneyimlerim
    -mustang (80 ve 2005 model)
    -350z
    -evo(8 ve 9. jenerasyon)
    -bmw m3 gtr(nos yüklü)
    -peugeot 407 coupe
    -tıgra twintop
    -golf gtı(5. jenerasyon)
    -honda s 2000
    -cıvıc type r
    -fx coupe (2.7 v6 motor)
    ve diger birçokları

m3 gtr Türkiyede var mı ya?yeni gördüm gtr kullandığını

hemide nos yüklü

• ben de 2003 opel vectra kadar berbat bir araba sürmedim

deneyimlerim

-89 şahin s(lpg)
    -96 doğan slx(lpg)
    -95 uno s
    -96 ve 99 tipo 1.4 lpgli (modlu)
    -97 mitsubishi l200 (250.000 km de)
    -model yıllarını bilmedğiim birçok murat ve anadol
    -2003 opel vectra 1.6

opel hiç çekmio yaw viraj falan da alamıyor, opel gözümden çok düştü çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 27 Ağustos 2006; 15:34:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

ver coşkuyu ver coşkuyu

çok çoşkulu bi konu olmuş açan arkadaş sağolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

sea harrier sen çocuksun dostum

Haklısın Bana verdiği yanıttan sonra cevap verme gereğinde bile bulunmadım.
  • nfs de olmasa nasi kullanacaz biz bu araclari :))
  • zor abi ya kullanmamız
    hadi bizim arkadaşlar da felan var hatta birinde m3 var kullandık bi iki tur ama
    diğerlerini kullanmamız zor
    ama kısmetse laguna 2.0T Privilege olanının 2007 modeli ya da 2004 impreza alacağım
    ikisininde fiyatı aynı
  • FIAT CI COK ABARTMISSIN BE KARDES BEN GALERICIYIM BEN BILE O KADAR ARABA SURMEDIM BU KADARDA ATILMAZ YANI
  • Arkadaşım kitlenen konu neden kitlenir ? 20 yaşındaki mantıklı ve deneyimli arkadaşım. Kitlendigine göre bi daha açılmasının ne mantıgı var ? Ben burda insanların zamanını çalıcağım diyorsan ben buna izin vermem. Sen o araçları kullanmadığını burdaki herkes çok iyi biliyor.

Ayrıca konuyu yanlış alt başlığa açmıssın. Tamam deneyimlerin otomotiv dünyasını yansıtıyo ama sonuçta geyik oldugu ıcın Diğer herşeye açman lazımdı.

Bi daha böyle bir konu açmaman dileği ve bu konuyu uzatmaman ricası ile sevgiler ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.