Şimdi Ara

351. DÖNEM (NİSAN 2013) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI [441 YÜREKLİ ASKER !!!] (777. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.641
Cevap
137
Favori
685.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günler çabuk geçiyor gerçekten. Bizden sonraki kd lerde askerliği yedi bitirdi. Biz geleli 4 ay 1 hafta olmuş. Askerlik filan kalmadı kafada.

Ne içtima, ne nöbet, ne de koğuş kalk var bundan sonraki hayatınızda.

Hepinize geçmiş olsun. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

Hocam seni bizim konuya alsak :)

http://forum.donanimhaber.com/m_72496058/tm.htm

Askerligi Ankara mamak acemi birligine cikanlar yaşadı onuda diyim rüya gibi 3 hafta gecircekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jetressive kullanıcısına yanıt
    Rüya derken..

Uyanmak isteyecekmiyiz yoksa kışlanın duvarlarına koala gibi sarılacakmıyız?
  • kendi tertiplerimin çıkış belgesini kendi elimle imzaladım ya hay asteğmen isteyen kafamı seveyim
  • Sonunda evdeyim. . Askerliğimi ilçe jandarmada muhabere kısmında yaptım. Telefon, telsiz. Çok yoğundu. Tuvalete bile gitmeye vaktim olmuyordu. İyi tarafı o koşuşturmada zaman çok çabuk geçiyordu. Çok şükür bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc222 -- 25 Eylül 2013; 18:30:21 >
  • Bitti gitti, geri döndükten sonra şunları yapıcam bunları yapıcam diye kafanızda kuruyorsunuz ama, döndükten 1 hafta sonra ne askerlik kalıyor ne bişey hafızanızda. Her şey normale dönüyor :)

Ben de çok rahat yaptım, D.Bakır 8.Üs'te idim.

Giden arkadaşlara Allah kolaylıklar versin. Öyle aman da bitmiyo, yok bu günler nasıl geçer, şafak sıkıştırıyo filan diye kendinizi darlamayın. Düşünmeyin ve keyfini çıkarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

kendi tertiplerimin çıkış belgesini kendi elimle imzaladım ya hay asteğmen isteyen kafamı seveyim

+!
  • Arkadaşlar terhis sonrası herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu askerlik şubesine gidip ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Arkadaşlar terhis sonrası herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu askerlik şubesine gidip ?

353 lerin 2.grubun silüsleri dağıtılırken konusu geçmişti sanırım askerlik şubesine gidenlere gelmenize gerek yok denmiş ozaman. istersen genede bir telefon aç sor sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Arkadaşlar terhis sonrası herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu askerlik şubesine gidip ?

353 lerin 2.grubun silüsleri dağıtılırken konusu geçmişti sanırım askerlik şubesine gidenlere gelmenize gerek yok denmiş ozaman. istersen genede bir telefon aç sor sen.

Aynen en mantıklısı öyle galiba, pek bişe olacağını sanmıyorum ama yinede sormak lazım.
  • Herkese selamlar.
    Yüksek lisans tezimi güz dönemine yetiştirebilirsem ben de Nisan'da gitmeyi düşünüyorum.
    Ama uzun dönem çıkma ihtimalinin yüksek oluşu beni korkutuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredici

Herkese selamlar.
    Yüksek lisans tezimi güz dönemine yetiştirebilirsem ben de Nisan'da gitmeyi düşünüyorum.

Nisan celpi yok artık ;)

Şubat veya Mayıs celbi var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

quote:

Orijinalden alıntı: emredici

Herkese selamlar.

Nisan celpi yok artık ;)

Şubat veya Mayıs celbi var .

Allah razı olsun. Çok kıymetli bir bilgi bu.

Bir arkadaş söylemişti vaktinde de tamamen aklımdan çıkmış.

Hemen takvim çalışmalarına başlıyorum.
  • bugün muhabbet ederken aklıma geldi de hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri nisanda askere gitmek, şansıma da kıbrıs çıkınca 14. zırhlı tugay topçu taburu olmasına rağmen gayet rahat askerlik yaptım diyebilirm, çok küfür ettiğim, çok sinirlendiğim zamanlar oldu ama yine de rahat geçti gibi geliyo.askerliğin zor kısmı gitmeye alıştırmakta kendini,teslim olduktan sonra zaten istesen de kaçamıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

bugün muhabbet ederken aklıma geldi de hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri nisanda askere gitmek, şansıma da kıbrıs çıkınca 14. zırhlı tugay topçu taburu olmasına rağmen gayet rahat askerlik yaptım diyebilirm, çok küfür ettiğim, çok sinirlendiğim zamanlar oldu ama yine de rahat geçti gibi geliyo.askerliğin zor kısmı gitmeye alıştırmakta kendini,teslim olduktan sonra zaten istesen de kaçamıyosun.

Aynen iyiki nisanda gitmişiz diyorum bende, bitti geldi geçti dediğin gibi çok küfür ettik hayatımda okadar küfür etmemişimdir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

bugün muhabbet ederken aklıma geldi de hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri nisanda askere gitmek, şansıma da kıbrıs çıkınca 14. zırhlı tugay topçu taburu olmasına rağmen gayet rahat askerlik yaptım diyebilirm, çok küfür ettiğim, çok sinirlendiğim zamanlar oldu ama yine de rahat geçti gibi geliyo.askerliğin zor kısmı gitmeye alıştırmakta kendini,teslim olduktan sonra zaten istesen de kaçamıyosun.

Aynen iyiki nisanda gitmişiz diyorum bende, bitti geldi geçti dediğin gibi çok küfür ettik hayatımda okadar küfür etmemişimdir

aynen ben de çok küfür etti, hele başkasının yüzünde istikamet yiyip sürünürken ya da gece nöbete kalkarken, ama şimdi geriye dönüp baktığımda komik geliyo o anlar.en son istikamet yiyip sürün emri aldığımızda 5 kısa dönem yerde uzanmış birbirimize bakıp kahkaha atmaya başlamıştık, sinirimiz acayip bozulmuştu, komutan da nolduğunu anlamadığı için boş boş bize bakıyodu, bizimse hiç umrumuzda diildi sürünmek o saatten sonra, artık bağışıklık kazanmıştık herşeye.
  • geleli neredeyse 1 ay olacak hala inanamıyorum bittiğine. çoktan iş güç telaşına düşüp unuttum aslında askerliği. ama ara sıra aklıma geldiğinde bittiğine inanamıyorum. sanki bir sabah tekrar İstanbul samandıra'da gözlerimi açacakmışım gibi geliyor.

çok kötü bir yerde çok kötü sayılmayacak bir askerlik yaptım. biz 351'ler eğitim yönünden çok rahattık tatil dönemine denk geldik. 352ler baya bir denetleme görecek.

ara sıra aklıma geliyor, şu an o allahın cezası yerde birileri 2-4 benzinlik nöbetinde tozun toprağın içinde bekleyip duruyor. ne olursa olsun evde olmak çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sred -- 9 Ekim 2013; 15:05:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka3939

Arkadaşlar merhabalar herkese. Sivil olmak, sivil hayat gerçekten çok güzel. Hepimize tekrar tekrar geçmiş olsun.

Bir sorum olacaktı, askeriyeyle kalan son bağım olan Ziraat hesabıma son maaş da yattı. Peki bize memleketimize dönmek için yol parası da ayriyetten yatacak mı? Ben Jandarma olarak yatacak diye biliyordum fakat hala yol parası hesabıma yatmış değil. Bilgisi olan var mı konuyla ilgili?

Hocam maaş ne kadar oluyor biz de yeni başlayacağız

Allah bize sabır versin, dualarınızı esirgemeyin. Özgürlüğünüz hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka3939

Arkadaşlar merhabalar herkese. Sivil olmak, sivil hayat gerçekten çok güzel. Hepimize tekrar tekrar geçmiş olsun.

Bir sorum olacaktı, askeriyeyle kalan son bağım olan Ziraat hesabıma son maaş da yattı. Peki bize memleketimize dönmek için yol parası da ayriyetten yatacak mı? Ben Jandarma olarak yatacak diye biliyordum fakat hala yol parası hesabıma yatmış değil. Bilgisi olan var mı konuyla ilgili?

Normalde yol parası var askerliği yaptığın yerde belgeyi düzenleyip işleme koyarlarsa gittiğin yere göre yai uzaklığa göre bi yol parası yatırmaları lazım ben idari işlerdeydim ordan biliyorum

Ayrıyetten arkadaşlar bu terhis sonrası işlemler için Ankara Asalı aradım gelmenize gerek yok dediler askerlik şubesine giden oldumu hiç teskereden sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 12 Ekim 2013; 23:36:15 >
  • Eğitim birliğiden usta birliğine giderken yol parası verdiler mi size?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.