Şimdi Ara

352.DÖNEM 15'İNCİ P.EĞT.TUG AMASYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
6
Favori
12.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhasebeci13

Acemilik: 15'İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL./AMASYA MERKEZ
    ESAS BİRLİL 7'NCİ KOR.107'NCİ TOP.A.BKM . BL ŞANLIURFA / SİVEREK

BURALAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR İSE PAYLAŞABİLİR Mİ ? HERKESE HAYIRLI TEZKERELER ŞİMDİDEN

aynen benimde gideceğim yerler burası haberleselim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toucha

normalde o kadar sürmüyorda malum otobüs firmaları ha bire otogarlara girip çıktıklarından dolayı oluyor.Yoksa ankara amasya arası 3 saat.Bursa ankara arasıda 3 saat desek araba ile rahat 6-7 saatte gidilebilir.

ankara amasya otobüsle 3 saat sürmüyor 5 5.30 saat sürüyormuş
  • erfc20 kullanıcısına yanıt
    hocam otobüs firmalarının yüzünden yoldaki nerdeyse tüm garajlara uğruyorlar.Bu yüzden 5saat sürüyor.Normalde 300 km 3 saate gidilebilecek bir mesafe ayrıca yolu çok düzgün araba ile gidilirse 2 saatte dahi varılabilir.300 km mesafe 110 km hız limiti var hesaplayın işte ona göre araba ile rahat ancak malum otobüs firmalarımız dolmuş gibi çalıştığından bu kadar sarkıyor.Araba ile bir kaç kez gittim amasyaya.Ben
    zaten orda araba ile gidilecek vakti belirtmiştim.
  • quote:

hocam otobüs firmalarının yüzünden yoldaki nerdeyse tüm garajlara uğruyorlar.Bu yüzden 5saat sürüyor.Normalde 300 km 3 saate gidilebilecek bir mesafe ayrıca yolu çok düzgün araba ile gidilirse 2 saatte dahi varılabilir.300 km mesafe 110 km hız limiti var hesaplayın işte ona göre araba ile rahat ancak malum otobüs firmalarımız dolmuş gibi çalıştığından bu kadar sarkıyor.Araba ile bir kaç kez gittim amasyaya.Ben
    zaten orda araba ile gidilecek vakti belirtmiştim.

ben ankaradan amasyaya 15 ağustos saat 9a bilet aldım kaç gibi amasyada olurum bide birliğe kolay geçebilirmiyim yakınmı otogara ilk defa gidiyorum bende
    hocam sevk belgeni aldın dimi ? orda 15 ağustosmu yazıyor ? çünkü çoğunlumuzun 14 ağustos teslim tarihi. saat 2 civarı amasyada olursun.Sen geç geleceğin için direk otogarda inzibat bulursan söle onlar toplayıp getiriyorlar birliğe.Yok bulamazsan birlik amasya-tokat karayolu üzerinde hangi minübüse bineceğini sorarsın otogarda.Altta verdiğim linkte birliğin broşürü var burayıda incelersen yardımcı olur sana.

Broşür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toucha -- 1 Ağustos 2013; 14:32:43 >
  • quote:

hocam sevk belgeni aldın dimi ? orda 15 ağustosmu yazıyor ? çünkü çoğunlumuzun 14 ağustos teslim tarihi. saat 2 civarı amasyada olursun.Sen geç geleceğin için direk otogarda inzibat bulursan söle onlar toplayıp getiriyorlar birliğe.Yok bulamazsan birlik amasya-tokat karayolu üzerinde hangi minübüse bineceğini sorarsın otogarda.Altta verdiğim linkte birliğin broşürü var burayıda incelersen yardımcı olur sana.

Broşür

aynen aldım sülüsü 15inde teslim olcam antalyadan geliyorum aslında ama 2de varırsam amasyaya saat 5den önce varabilirim birliğe dimi bu arada verdiğin brosür açılmadı

rahatlıkla varırsın.broşür yazısına firefox veya chromeda tıkla açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toucha -- 1 Ağustos 2013; 15:45:49 >
  • quote:

rahatlıkla varırsın.broşür yazısına firefox veya chromeda tıkla açılıyor.

eyw simdi açabildim
  • Bugün öğrendim benim teslim tarihim de 15 Ağustos.

06:45 Antalya kalkış Ankara üzerinden aktarmalı Samsun bilet aldım. 09.40 Samsunda olacağım.

Samsun havaalanı ile otogar arası max. 2 saat sürerse 12:30 Samsun-Amasya bileti almayı düşünüyorum. Bu durumda saat 15:00 da Amasya otogara inmiş olurum...
  • Herkese selamlar hayirli kandiller hayirli tezkereler simdiden.

Eğitim Birliği : 15'İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL./AMASYA MERKEZ

Esas Birliği : 20'NCİ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL./ŞANLIURFA MERKEZ

Memleket : Bursa

13 agustos saat 18:00 de Bursa terminalden Misamasya Tur a biletimi aldim kismetse 14 unde sabah saat 5:00 te Amasya terminaldeyim.

Birbirimize destek olucak bi ortam olusturursak fazla zorlanicagimizi zannetmiyorum.
    Forumda okudugum kadariyla ayni saatlerde Amasya ya inecek arkadaslar var.eger inzibatlara yakalanmazsam biraz dinlenip sehir turu attiktan sora saat 15:00 gibi teslim olmayi planliyorum.

Simdiden herkese hayirli tezkereler
  • batmania B kullanıcısına yanıt
    batmania seninle de acemide ustada birlikteyiz, ben samsunda 2. bölükteyim sadece :)
  • nisan celbinde geldim amasya ya şimdi erzurumdayım
    amasya güzeldir arkadaşlar kısa donemleri severler
    2 alay var içinde 12 -22
    kantinleri bol fakat kantin işleten askerler sorunludur

amasya askere değil kampa gidiyorsunuz

not : İG Çavuş eğitim bölüğünde idim.
  • arkadaşlar 14 ağustosta teslim olacağım. Ankaradan saat sabah 9 a aldım bileti acaba gardan Eğitim tugayı arası çok sürer mi bileti önceye çekmem gerekir mi ?
  • ben 14 de batmandan cikiyorum 15 sabahi ordayim sen nerden gelyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sana zahmet biraz bilgilendir bizi nasil bir yer rahatmi zormu nelerle karsilasacaz bilelim

• B.Cansever B kullanıcısına yanıt
    15'İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL./AMASYA MERKEZ
    2'NCİ ZH.TUG. İS.SVŞ.BL./İSTANBUL MALTEPE

sınıf : istihkam

14 ü teslim @B.Cansever
  • 15'İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL./AMASYA MERKEZ
    2'NCİ ZH.TUG. İS.SVŞ.BL./İSTANBUL MALTEPE

1 kaç saat geç teslim olsak birşey olur mu acaba. eskişehirden hareket ettiğimde sabah 6 da orada olacağım. akşam 5 e kadar vakit de geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: batmania

ben 14 de batmandan cikiyorum 15 sabahi ordayim sen nerden gelyorsun hocam

Hocam ben istanbuldan ankara aktarmalı geliyorum ama teslim tarihim 14 ağustos. Sen 15inde geldiğinde artık bölükte görüşürüz inşallah.

• arkadaşlar istanbul pendikten tokat seyahat fırmasının aksam 21:45 otobusne bıletımı aldım. sabah 6-7 gıbı ınecegım varmı aynı aracla gıden ?

sabah ta 7-8 e kadar garda takılalım bulalım bırbımızı :D soralım donanım forummu dıye ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: edscissor

quote:

Orijinalden alıntı: batmania

ben 14 de batmandan cikiyorum 15 sabahi ordayim sen nerden gelyorsun hocam

Hocam ben istanbuldan ankara aktarmalı geliyorum ama teslim tarihim 14 ağustos. Sen 15inde geldiğinde artık bölükte görüşürüz inşallah.

hocam sen ortami kur yetisirim.ben :) 15 inde bi ben gidyorum.heralde

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.