Şimdi Ara

353. Dönem '' İL J.K.LIĞI / HAKKARİ'' BURAYA !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
5
Favori
5.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acemi egitimimiz kac gun arkadaslar bilen varmi bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkaride çarşı izninin verilmediğini öğrendim; ama duruma göre erken terhis verebilirlermiş.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 353taylan -- 25 Ekim 2013; 20:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonmaister21

Acemi egitimimiz kac gun arkadaslar bilen varmi bu arada

33 gün ilk 20 günün sonunda yemin töreni varmış ardından 13 gün daha devam ediyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 353taylan

Hakkaride çarşı izninin verilmediğini öğrendim; ama duruma göre erken terhis verebilirlermiş.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Devrem carsi izni vermediklerinde acaba erken terhis soz konusu olur mu? Bi cevap bulamadim suana kadar

• Kastamonudan hakkariye gidecek devrelerim; Birbirimize facebook, twitter, e mail gibi iletişim adreslerinden herhangi birini verelim. Bundan sonraki süreçte beraber hareket edelim derim ben.
  • Arkadaşlar ben bilgilerimi vereyim oncelikle. Diyarbakir dan seyhmus isikli 😀
    Facebook adresim seyhmus.globalbilgi@gmail.com
    @seyhmus_isikli twit hesabin
    seyhmus.isikli@ gmail.com mail adresim. Turkcell cagri merkeZinde calistigimdan sirket hattimi ayin 1 inde teslim edicem yeni numaramida paylasirim o tarihte arkadaslar

Devreler umarim guzel bir birlik butunluk dayanisma icinde askerligimizi guzel anilarla tamamlariz😀

• Beyler selam,
    Ankara`dan Emin. 27 yaşındayım. Çoğunlukla web ve mobil geliştirme ile uğraşıyorum.
    Acemi Kastamonu Jandarma Eğitim
    Usta Hakkari İl Jandarma.
    Hepimiz için hayırlısı olsun.
  • Arkadaslar bence bi facebook sayfasi kuralim.
    Kastamonu-hakkari 353 falan diye en azidan ordan daha rahat ve hizli iletisime geceriz
    Olmassa ben kurarim ama 2-3 tane olmasin kafa karisir

• hakkari hakkında soruları olanlar sorabilir 12 ay 4,dağ ve komando taburu yüksekovada görev yaptım uzun dönem er olarak.buyrun yardımcı olabilirsem ne mutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilek_2062 -- 25 Ekim 2013; 23:11:24 >
  • İstanbuldan taylan, yaş:24

Facebook adresim:https://www.facebook.com/taylanarsl
    Twitter adresim:https://twitter.com/Taylanarsl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 353taylan -- 25 Ekim 2013; 23:04:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilek_2062

hakkari hakkında soruları olanlar sorabilir 12 ay 4,dağ ve komando taburu yüksekovada görev yaptım uzun dönem er olarak.buyrun yardımcı olabilirsem ne mutlu

Merak ettigim bir kac sorum olacak. Kisa donemler doguda ne maas alir birde carsi izni varmi. Yoksa 155 gunden dusermi? Cevaplarsan sevinirim

• tonmaister21 T kullanıcısına yanıt
    ben giderken en son 240 alıordu herkez kısa uzun farketmez.kardeş siz çarşı falan diosunuzda nereye gittiğinizin farkında değilsiniz herhalde :)hayatınızda birdaha öyle yerler göremezsiniz hazırlayın yani kendinizi :)düşmez çarşı izni falan
  • Bu arada. Silus tarıhıne gore gıdıcez kımı 4 kımı 6 kasımda.
  • cilek_2062 C kullanıcısına yanıt
    Selamlar, benim bir kaç sorum olacak size. Şimdi benim bi arkadaşım geçen ağustos celbinde kısa dönem olarak Şırnak Beytüşşebap'ta yaptı. Onun anlattıklarına göre Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'nda iş konusunda zorlanmayacağımızı söyledi. Ayrıca Diyarbakır KTM'sine katıl dedi yeni yapıldı daha rahat edersin falan dedi ama 1 hafta 10 gün orada kalabilirsiniz dedi bunun nedeni nedir ? . Bu konular hakkında bizi aydınlatabilir misiniz ? Diğer sorularıma gelecek olursak, istediğimiz KTM'den birliğimize gidebiliyor muyuz ? Nasıl bir yolculuk oluyor ? Hakkari nasıl bir yer ? Son olarak Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'nın dışında görev yapma şansımız var mı ? Yani bizi başka yerlere dağıtma ihtimalleri var mı ? Sonuçta jandarma olacağız. Bizi bilgilendirirseniz çok sevaba girersiniz,cevabınızı bekliyorum.

• Eğitim Birliği KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU
    Kuvvet JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI
    Sevk Başlangıç 04/11/2013
    Esas Birliği İL J.K.LIĞI/HAKKARİ
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf JANDARMA
    Bende varım arkadaşlar.

• ohyilmaz03 O kullanıcısına yanıt
    Hoş geldin devrem. Arkadaşlar kişisel bilgilerinizide yazarsanız orada birbirimizi daha rahat buluruz. İlk ben başlayayım Emre Şişman, yaş 24, ekonomi ve finans bölümü mezunuyum. Bu kadar yeterli herhalde.
  • Orhan yılmaz, yaş 28, kamu yönetimi, sgk da memurum ayrica:))

• Devrelerim facebookta sayra oluşturdumwww.facebook.com/353hakkari linkine tıklarsanız begenerek burdan herkes birbirini görebilir.
  • Taylan Arslan yaş:24 İktisat mezunuyum

https://www.facebook.com/353hakkari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 353taylan -- 26 Ekim 2013; 1:03:42 >
  • ohyilmaz03 O kullanıcısına yanıt
    Hoş geldiniz, SGK ile aramda bir gerilim var GSS priminden dolayı ama çok uykum var yarın hömkürücem buraya :) Herkese iyi geceler devrelerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.