Şimdi Ara

353 TL Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby DTS - Chromecast

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 353 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby DTS - Chromecast
    www.banggood.com
    TRY452.06 20% Xiaomi Mibox S 2GB DDR3 RAM 8GB ROM Android 8.1 5G WIFI bluetooth 4.2 H.265 TV Box Streaming Media Player Google Assistant Voice Control Support HD Netflix 5.1 Surround Sound Output Global Version Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-Box-S-2GB-DDR3-8GB-4K-Android-8_1-5G-WIFI-bluetooth4_2-TV-Box-with-Voice-Control-p-1363164.html

Kupon Kodu: BGMIBOX2GB

• uygulama üzerinden bilmiyorum ben web sayfaları üzerinden yaptım öyle anlatiyim size de sayfanın en altında contact us'a girdikten sonra sıraysıyla Order&Tax>Insurances>Tariff insurance>Email Us'ı seçtikten sonra gerekli bilgileri dolduruyorsunuz image kısmından ödemeyi yaptığınız makbuzu ve kutunun üzerinde olan etiketin fotoğrafını seçip sayfaya yükleyip şu kadar vergi ödedim demeniz yeterli
  • Sigorta paketini ve nakliye sigortasını seçmeme gerek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meyfi kullanıcısına yanıt
    ikisini de seçmenizi öneririm 1 ay önceki indirimde almıştım bu fiyata ürün yarın elime ulaşıcak gümrük 49.42 TL gibi bir fiyat çıkarmış makbuzu banggood'a ibraz ettiğimde bu ücreti bana geri iade edicekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilaybagci

ikisini de seçmenizi öneririm 1 ay önceki indirimde almıştım bu fiyata ürün yarın elime ulaşıcak gümrük 49.42 TL gibi bir fiyat çıkarmış makbuzu banggood'a ibraz ettiğimde bu ücreti bana geri iade edicekler
    İkisini de seçtim ama anlamadığım konu şu gümrük sigortası için 27 TL ödedim onun yerine gümrükte 50 TL ödeseydim ve bu fiyatı tekrar banggkood'a ibraz etseydim direk ücret geri gelmiş olacaktı bana :)
    Şimdi ise 27 TL gitti :/
    gümrük sigortasını seçmemiş olursanız banggood geri iade yapmıyor
  • quote:

gümrük sigortasını seçmemiş olursanız banggood geri iade yapmıyor
    Şimdi anladım, o zaman sizde seçtiniz ikisini de.
  • kubilaybagci kullanıcısına yanıt
    gümrük sigorta si yaptık diyelim alırken ptt den gümrük vergisinde ödedik dekontu aldık banggood uygulamasında nereye yazıcaz dekontu nereye göndereceğiz ve bu iade işlemi kaç gün sürüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suan kargo ve gumruk islemleri i sectikten sonra 372 tl ye geliyor yine iyi fiyat tek anlamadigim gumruk vergisi kismi vergiyi odeyip bangoodan tahsilini nasil yapiyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emremercan E kullanıcısına yanıt
    uygulama üzerinden bilmiyorum ben web sayfaları üzerinden yaptım öyle anlatiyim size de sayfanın en altında contact us'a girdikten sonra sıraysıyla Order&Tax>Insurances>Tariff insurance>Email Us'ı seçtikten sonra gerekli bilgileri dolduruyorsunuz image kısmından ödemeyi yaptığınız makbuzu ve kutunun üzerinde olan etiketin fotoğrafını seçip sayfaya yükleyip şu kadar vergi ödedim demeniz yeterli
    353 TL Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby DTS - Chromecast353 TL Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby DTS - Chromecast

• quote:

uygulama üzerinden bilmiyorum ben web sayfaları üzerinden yaptım öyle anlatiyim size de sayfanın en altında contact us'a girdikten sonra sıraysıyla Order&Tax>Insurances>Tariff insurance>Email Us'ı seçtikten sonra gerekli bilgileri dolduruyorsunuz image kısmından ödemeyi yaptığınız makbuzu ve kutunun üzerinde olan etiketin fotoğrafını seçip sayfaya yükleyip şu kadar vergi ödedim demeniz yeterli
    Bende şuan vergi ödeme aşamasındayım ve ödeme yapmadan önce size sormak gelmiş aklıma sağ olun yapmamız gerekenleri anlatmışsınız.

Size, ödemiş olduğunuz Gümrük Vergisini geri ödediler mi?

Bir de aynı ürün Xioami Mi TV Box S 4K için bana 214 TL Vergi çıkmış :) Nasıl olabiliyor?
    Ödemiş olduğum fiyat 370.96 TL. %20 Vergi var diye biliyorum, nasıl bu kadar vergi çıkabiliyor?

370 TL'ye aldığım ürün için adamlar benim yerime 214 TL vergi ödeyecekler eğer bu gerçekleşirse gerçekten helal olsun :)

Türkiye'de bunu yapacak bir e-ticaret sitesi var mıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyfi -- 16 Eylül 2019; 16:40:47 >

Benim gümrük param geldi.214 tl vergi çıkması normal değil o miktarı öderler mi bilmiyorum açıkcası.Absürt bir rakam çıkarmışlar banggoodan istemeden önce isterseniz türkiyeden ödediğiniz paraya itiraz edin doğru fiyatını hesaplatıp öyle ödeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilaybagci -- 16 Eylül 2019; 21:26:44 >
  • quote:

Benim gümrük param geldi.214 tl vergi çıkması normal değil o miktarı öderler mi bilmiyorum açıkcası.Absürt bir rakam çıkarmışlar banggoodan istemeden önce isterseniz türkiyeden ödediğiniz paraya itiraz edin doğru fiyatını hesaplatıp öyle ödeyin
    Nasıl itiraz edilir bir bilsem edeceğim.

İlk olarak banggood'a sorsam şu kadar miktar vergi yansıtıldı ödüyor musunuz diye.

Size geri ödemeyi hangi yol ile yaptılar? İBAN vs mı verdiniz. Banka hesabınıza mı yolladılar?

Ek ; banggood canlı destek ile iletişime geçtim ve ısrarla tekrarladım, ısrarla fiyatı belirttim şu kadar dedim, onlar da bana ısrarla ödeyeceklerini, endişelenmemem gerektiği söylediler.

Endişelenmeyin, edişelenmenize hiç gerek yok vs

Eğer öderlerse beni Türk E-Ticaret sitelerine değil, Beni Yabancı E-Ticaret sitelerine emanet edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyfi -- 16 Eylül 2019; 23:29:43 >

Doğrudur hocam o zaman ödemeyi yaptığınız karta iade ediyorlar.İtiraz konusunda internette bir çok bilgi mevcut bakarsanız kolaylıkla bulabilirsiniz
    merak ettim süreci. ödeme yaptılar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: underfire

merak ettim süreci. ödeme yaptılar mı acaba?
    Bulunduğum ilçeye bugün geldi, gittim teslim aldım.
    Bugün banggood'a gerekli belgeleri göndereceğim.

Ek : Gün içerisinde aldıkdan sonra gerekli belgeleri kendileri yolladım, 21:07'de banggood'dan mail geldi ve geri ödemeyi yaptıklarını söylediler. Banka hesabımda gözükmesi bankaların onaylama süresi nedeni ile 7-14 gün arası süreceğini yazdılar.

Ben kendileri Damga Vergisini ve Gümrüğe Sunma Ücretini eklemeden 214 TL olarak yazdım fakat kendileri bana 219.90 TL gönderdiklerini yazdı.

370 TL ödediğim cihaz için 219 TL vergimi ödediler 151 TL kaldı adamlara gerçekten helal olsun.

Para hesabıma geçti, kubilaybagci yardımların için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyfi -- 26 Eylül 2019; 11:14:47 >

Tahminimce ya bizim ülke için vergi sigortasını yükselticekler yada kaldırıcaklar çünkü ben ne aldıysam adamlar ödüyor maliyetinden daha pahalıya geliyor adamlara
  • kubilaybagci kullanıcısına yanıt
    Bizim açımızdan değişikliğe gitmemeleri daha iyi fakat büyük ihtimal bir değişikliğe gidecekler.
    Bende bir kaç tane ödeme yaptıkları fiyatı gördüm enteresan cidden, tekrarlıyorum helal olsun şu yaptıklarını hiç bir Türk Firması yapmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyfi

Bulunduğum ilçeye bugün geldi, gittim teslim aldım.
    Bugün banggood'a gerekli belgeleri göndereceğim.

Ek : Gün içerisinde aldıkdan sonra gerekli belgeleri kendileri yolladım, 21:07'de banggood'dan mail geldi ve geri ödemeyi yaptıklarını söylediler. Banka hesabımda gözükmesi bankaların onaylama süresi nedeni ile 7-14 gün arası süreceğini yazdılar.

Ben kendileri Damga Vergisini ve Gümrüğe Sunma Ücretini eklemeden 214 TL olarak yazdım fakat kendileri bana 219.90 TL gönderdiklerini yazdı.

370 TL ödediğim cihaz için 219 TL vergimi ödediler 151 TL kaldı adamlara gerçekten helal olsun.

Para hesabıma geçti, kubilaybagci yardımların için çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Cihaz Türkiye de 400 TL banggood üzerinden alınca 370 e mi geliyor tam olarak? indirim 30 TL mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.