Şimdi Ara

355.dönem Şafak 113

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçmiyor arkadaş günler geçmiyor sürekli kendimi motive etmek zorunda kalıyorum ama geçmiyor. Gelecek arkadaşlar tuvalet yıkarsınız bulaşık yıkarsınız bütün angarya işleri alt devreler gelene kadar yaparsınız kendinizi buna hazırlayarak gelin yoksa askerde daha zor olur. Benim için gerçekten zor günleri geçiremiyorum helede yaş ilerde ve bekleyen varsa cok daha zor:((

• 113 şafak sayıyorsan bizden hızlı bitecek senin askerlik kardeş :)
    5 mayıs itibariyle atarsa 115 diyorum da ben :) (31 gün olan ayları unutuyorsun kanımca)

ayrıca bitsin istiyorsan yazıcı olacaksın ki o kadar evrak işi arasında bi bakasın saat akşam 5 olmuş :) öyle öyle şafağı bitiriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselsalem

Geçmiyor arkadaş günler geçmiyor sürekli kendimi motive etmek zorunda kalıyorum ama geçmiyor. Gelecek arkadaşlar tuvalet yıkarsınız bulaşık yıkarsınız bütün angarya işleri alt devreler gelene kadar yaparsınız kendinizi buna hazırlayarak gelin yoksa askerde daha zor olur. Benim için gerçekten zor günleri geçiremiyorum helede yaş ilerde ve bekleyen varsa cok daha zor:((

ŞAFAK 112 BİTER İNŞALLAH.. BEN YAZICI OLDUM AKŞAMIN NASIL OLDUĞUNU ANLAMIYOR İNSAN.. DELİ ŞAFAK ATIYOR YAZICILIKTA.. BİDE NÖBETLER OLMASA KIBRISTAKİ SİVRİSİNEKLER EVRİM GEÇİRMİŞ NÖBETTE BİLE SALDIRIYORLAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsum -- 29 Haziran 2014; 14:14:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.