Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deniz_ce

quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

quote:

Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle askere gidecek olan herkese şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum herkesin gönlüne göre olur umarım :) Bir sorum olacak size ben de Ağustos da askere gideceğim dün itibari ile tecilimi bozdurdum transkriptimi ve diplomamıda yanımda götürmüştüm, ben geçen sene ağustos ayında tecil ettirdiğim için benden 4 diploma 4 resim kımlık fotokopisi filan aldılar ama bu sefer gittiğimde tecilimi bozdurmak istiyorum dedim bakalım olacak mı dedi oradaki görevli ve oluyor dedi transkriptin yanındaysa ver dedi diplomayıda istedi gitti 2 tane transkript fotokopısı cekti dıplomama baktı geri verdi bir daha şubeye gelmene gerek yok dedi dedim haziran ayında sevk işlemleri için bir daha gelmeme gerek varmı dediğimde yok dedi ama diplomamın fotokopisini çekmedi sadece transkripti aldı bu sorun olurmu acaba hazıranda diploma ve transkripti baştan mı götureyım ? 25 temmuzda yerin belli olacak ordan bakarsın dedi.. Uzun dönemde istiyorum bir sorun çıksın istemiyorum ortalamamda gayet iyi çoğu arkadaşım da uzun dönem yapıyor hepsinin ortalaması 3.30 ve uzeri.

artık yapman gereken birşey gerek yok arkadaşım. rahat olabilirsin. sadece 25 temmuzu bekleyeceğiz o tarihde e devletten yerlerimizi görecez.

Çok teşekkür ederim hocam valla rahatladım çünkü sevk işlemleri için okuduğumda diploma filan diyordu sordum hatta giden arkadaşlarıma onlarda öyle dedi aldı baktı sadece birde transkripti alıp tamam deyince içime kuşku düşmüştü teşekkür ederim 25 temmuz bir an önce olsun artık bugunde bir arkadaşımı Narlıdere İstikhama teslim ettik o duygu bambaşka hayırlısı neyse o olsun artık :)

banada aynısı sölediler bi daha gelme e devlet şifrenden 25 temmuzda bakarsın sisteme bizden önce düşer diyede ekledi ama anlamadığım benım baktıgım sıstem onlarda yokmu????. hatta diploma fotokopisini bile çekmediler tecil ettirirken almışız dosyanda varmıs dedii.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur.dulger

quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

askerlik sevk maddeniz kaç arkadaşlar ?

Benim askerlik bilgilerim aşağıya yazdım. Kararımda 86/1 yazıyor hocam. Ne olduğunu bende bilmiyorum tam olarak. TSK nin maddesini okumadım henüz. İnşAllah askerde güzel görevlerde bulunuruz. Allah iyi insanlarla karşılaştırır umarım bizi..

celp dönemi : ağustos 2014
    yoklama tarihi : 07.05.2013
    grup numarasına göre celp dönemi : 2013/05 (mayıs2014)
    statüsü : yedek subay adayı
    askerlik karar belgesi : 86/1
    mezun olduğu okul : beykent üniversitesi sosyal bilimler enst. işletme yönetimi anabilim dalı (yl yüksek lisans)
    mezuniyet tarihi : 01.04.2014

Selamlar..

28 benimki.

• quote:

Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle askere gidecek olan herkese şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum herkesin gönlüne göre olur umarım :) Bir sorum olacak size ben de Ağustos da askere gideceğim dün itibari ile tecilimi bozdurdum transkriptimi ve diplomamıda yanımda götürmüştüm, ben geçen sene ağustos ayında tecil ettirdiğim için benden 4 diploma 4 resim kımlık fotokopisi filan aldılar ama bu sefer gittiğimde tecilimi bozdurmak istiyorum dedim bakalım olacak mı dedi oradaki görevli ve oluyor dedi transkriptin yanındaysa ver dedi diplomayıda istedi gitti 2 tane transkript fotokopısı cekti dıplomama baktı geri verdi bir daha şubeye gelmene gerek yok dedi dedim haziran ayında sevk işlemleri için bir daha gelmeme gerek varmı dediğimde yok dedi ama diplomamın fotokopisini çekmedi sadece transkripti aldı bu sorun olurmu acaba hazıranda diploma ve transkripti baştan mı götureyım ? 25 temmuzda yerin belli olacak ordan bakarsın dedi.. Uzun dönemde istiyorum bir sorun çıksın istemiyorum ortalamamda gayet iyi çoğu arkadaşım da uzun dönem yapıyor hepsinin ortalaması 3.30 ve uzeri.

Aha da buraya yazdım bana uzun dönem gelecek :( Hem lisans ortalamam 3.45 hem de master 3.70 :( Bir de IELTS belgesi verdim of off!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buongiorno -- 7 Mayıs 2014; 19:12:13 >

• arkdaslar bende aynı durumdayım erteleme bitim tarihim haziranın 4ü 31 temmuz 2014e kadar askerlik yönünden bi sakıncası yok diyo kagıdımda 2 gün önce subeyi aradım ve görevli bana eylülde geleceksin sen dedi erteleme bitim tarihim 15 mayıstan sonra oldugu için öyleymiş
  • arkdaslar benimde evragımda erteleme bitim süresi haziranın 4ü yazıyo 31 temmuza kadarda askerlik yönünden bi sakıncası yoktur diyo 2 gün önce subeyi aradım ve görevli bana senin suan işin yok eylülde geleceksin dedi erteleme bitim tarihim mayısın 15inden sonra oldugu için öyleymiş
  • işlemler ne kadar sürüyo? cuma 10.45 için randevu aldım öğleden önce yetişir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

işlemler ne kadar sürüyo? cuma 10.45 için randevu aldım öğleden önce yetişir mi?

10 dakikada kesin biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 86/1 yaziyor. Benim islemler biraz karisik oldugundan (Subeden dolayi) bir donem gec basvurmusum gibi oldu. 100 lira ceza gelicek dediler.
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    Siz randevu alarak mi gittiniz?

• Selam arkadaşlar Lise mezunlarının meslek kısmı boş mu bırakılıyor? misal ben özel sektörde grafikerlik yapıyorsam, grafiker diye yazılıyor mu?
  • whatsappbilgi W kullanıcısına yanıt
    istersen yazdiriyorsun. Ben cafe restaurant calisani diye gordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Siz randevu alarak mi gittiniz?

yok hocam direk gittim bir iki sıra vardı o kadar.
  • randevu almadan gitsek işlem alınmıyormu? tecil icin gittigimde sadece sıra beklemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

randevu almadan gitsek işlem alınmıyormu? tecil icin gittigimde sadece sıra beklemiştim.

işlem yapılıyor, direkt gidebilirsiniz
  • Dreamscape kullanıcısına yanıt
    Ben 4 kez askeri şubeye gittim 2 kere tecil işlemlerim için 2 kerede AÖF için durum belgesi alırken problem olmuştu ozaman gittim,hiçbirindede randevu almadım,sıra olduysa 5-10 dk bekledim okadar,bence okadarda taktıkları yok o randevu sistemini açıkçası.O yüzden kafanız rahat şekilde gidin,stress yapmanıza gerekte yok hiç bir şekilde,aklınızda olan sorularıda sorun orda,çekinmeyin hiç.
  • Bu geç tecil işlemlerini geç yaptıran kişilere gelen idari para cezaları inşAllah askerliğin düştüğümüz yer ile ilgili bir etkisi olmaz ne olur ne olmaz. Arkadaşlarım yok olmaz ihtiyaca göre havuzdan seçip atamaları yapıyorlar diyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
  • quote:

Bu geç tecil işlemlerini geç yaptıran kişilere gelen idari para cezaları inşAllah askerliğin düştüğümüz yer ile ilgili bir etkisi olmaz ne olur ne olmaz. Arkadaşlarım yok olmaz ihtiyaca göre havuzdan seçip atamaları yapıyorlar diyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

yok hocam olmaz. para cezasi kesiyorlar bir de ustune bu sekil bir ceza vermezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Bu geç tecil işlemlerini geç yaptıran kişilere gelen idari para cezaları inşAllah askerliğin düştüğümüz yer ile ilgili bir etkisi olmaz ne olur ne olmaz. Arkadaşlarım yok olmaz ihtiyaca göre havuzdan seçip atamaları yapıyorlar diyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

yok hocam olmaz. para cezasi kesiyorlar bir de ustune bu sekil bir ceza vermezler.

Belli mi olur sağı solu belli olmaz, OLMASIN tabiki inşAllah dediğin gibi para cezası kesiyorlar, Artık 25 temmuzu sınıflandırma zamanını bekleyeceğiz. Ağustosun ortası olması güzel olacak. İnşAlalh tarihi de değiştirmezler. Bayramdan sonra 2 hafta gibi bir süreç bir tatil dinleme planı yapar herkes en azından.

Teşekkürler kardeşim..

• agustos celbi icin bugun yada onumuzdeki hafta basvuru icin gidip tecil bozdurmak istesek sansimiz varmi alirlarmi?
    yoksa gecmi kaldik kasimi mi bekleyecegiz.
  • Okula başvurmuştum yüksek lisans tecilimi bozmaları için, aradım bugün şubeyi bozmuşlar, haziranda transkriptini al gel dediler. Artık bende tertibinizim, hayırlı olsun hepimize.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.