Şimdi Ara

356.Dönem İst. Alemdağ ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı çıkanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    usta birliğine gecerken yol izni verirler mi sizce bize?
  • Beyler bizim gurup çok cansız ya kimse merak etmiyor mu benden başka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jasin0606

Beyler bizim gurup çok cansız ya kimse merak etmiyor mu benden başka?

Tertip 1 gun verirler heralde cunku alemdagda acemilik bittikten sora istanbulun ilcelerine dagilacaz veya cezaevlerine yada genel komutanliga

• quote:

Orijinalden alıntı: espinoza...

quote:

Tertip 1 gun verirler heralde cunku alemdagda acemilik bittikten sora istanbulun ilcelerine dagilacaz veya cezaevlerine yada genel komutanliga

Yol izniniz yok arkadaşlar aynı şehirde olduğunuz için isterseniz dağıtım iznini kullanırsınız 1 hafta ama oda askerlikten sayılmaz.Ben usta ve acemiliği aynı yerde yaptım dağıtım izniniz var sadece dediler yol izni fln vermediler.İlçeye dağılma olayınız usta birliğine teslim oldukdan sonra belli olucak duruma göre 1-2 gün İl jandarmada kalıp kura çekip nereye düşerseniz oranın jandarma aracı gelip alıp götürüyor sizi siz kendiniz gitmiyorsunuz.En azından Isparta İl Jandarmada bu şekilde oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

quote:

Orijinalden alıntı: espinoza...

quote:

Yol izniniz yok arkadaşlar aynı şehirde olduğunuz için isterseniz dağıtım iznini kullanırsınız 1 hafta ama oda askerlikten sayılmaz.Ben usta ve acemiliği aynı yerde yaptım dağıtım izniniz var sadece dediler yol izni fln vermediler.İlçeye dağılma olayınız usta birliğine teslim oldukdan sonra belli olucak duruma göre 1-2 gün İl jandarmada kalıp kura çekip nereye düşerseniz oranın jandarma aracı gelip alıp götürüyor sizi siz kendiniz gitmiyorsunuz.En azından Isparta İl Jandarmada bu şekilde oldu.

Kardesim jandarmalikta ilcede mesela devrecilik falan oluyormuydu yani uzun donemlerle falan ayni kogusta kalacaz sonucta usta birliginde

• espinoza... E kullanıcısına yanıt
    Devrecilik çoğu yerde yok arkadaşım merak etme.Ama sıracılık vardır.Buda alt devre yani gelen işleri yapar mantığıdır.Bence gerekli birşey gidince daha iyi anlıcaksınız ne demek istediğimi.Kısa dönemlere çoğu yerde fazla yüklenmezler mıntıkanızı yapar devam edersiniz.Benim olduğum karakolda Ispartada kısa dönemlere bulaşıkiwc temizliği vs yaptırmadılar.Ama yaptıran yerler var devrelerimden duydum başka ilçelerde birazda şans yani.En çok koyan bulaşık olayı yıklarım 2 bulaşık diyebilirsiniz ama günde 8 saat nöbet aralarda devriyeler bide üstüne olay vs çıktımı o bulaşık bitmez.Uzun dönemler bu yüzden çok kavga ettiler.Alt devre olayı onlarda olur sizde fazla olmaz uzun dönemlerin devrecilik sıracılık olaylarına ben bilirim büyüğüm üni okudum diye sakın karışmayın olan size olur.He kendinizide soyutlamayın sakın aralarında pırlanta adam gibi insanda yok değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Devrecilik çoğu yerde yok arkadaşım merak etme.Ama sıracılık vardır.Buda alt devre yani gelen işleri yapar mantığıdır.Bence gerekli birşey gidince daha iyi anlıcaksınız ne demek istediğimi.Kısa dönemlere çoğu yerde fazla yüklenmezler mıntıkanızı yapar devam edersiniz.Benim olduğum karakolda Ispartada kısa dönemlere bulaşıkiwc temizliği vs yaptırmadılar.Ama yaptıran yerler var devrelerimden duydum başka ilçelerde birazda şans yani.En çok koyan bulaşık olayı yıklarım 2 bulaşık diyebilirsiniz ama günde 8 saat nöbet aralarda devriyeler bide üstüne olay vs çıktımı o bulaşık bitmez.Uzun dönemler bu yüzden çok kavga ettiler.Alt devre olayı onlarda olur sizde fazla olmaz uzun dönemlerin devrecilik sıracılık olaylarına ben bilirim büyüğüm üni okudum diye sakın karışmayın olan size olur.He kendinizide soyutlamayın sakın aralarında pırlanta adam gibi insanda yok değil.

Eyw hocam verdigin bilgiler icin

• Arkadaşlar ben veteriner hekimiyim sizce ne görev verirler yada nereye verirler tahmini olan var mı
  • arkadaslar ben antepten işletme mezunuy@um
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    Agbi bnm okudugum bi kaç yerde kuralar bizim acemi birliğinde çekiliyorms yol izni vermezler aksam 5 e kdr usta birligine teslim ol derlerse biz yemin töreninden çıkıp alemdağdan maslağa zaten 3-4 saatte anca giderz

• Beyler şimdi 6 agustos teslim tarihi olan var mi benden başka?
    Birde teslim saati yazmıyor sabah erkenden mi gidip teslim olsak yoksa aksam 5 e dogru m hangısı ıyıdır acaba

• Jasin0606 J kullanıcısına yanıt
    benim de 6 ağustosta Yasin.

Şaka maka az kaldı yahu
  • Beyler e-devletten sevk işleminizi yapmayı unutmayın. Daha sonra belge doğrulatma linkinden de doğrulatma yapın.
  • rapon R kullanıcısına yanıt
    Sabah erken gidip işleri halletsek mi yoksa aksama dogru gidip ertesi güne mi kalsak sabah sıra olmadan ilk biz başlarız işlere bi arkadas aksama dogru git dedi ama bilmyrm

• banada acemilik alemdağ çıktı usta birliği ist il jandrma komt

• Arkadaşlar Toplanıp birlikte mi gitsek

• 2 gün önce terhis olan biri olarak öncelikle hakkınızda hayırlı olsun snr da yerinize göre alıcağınız görevleri yazayım yerine göre silahlık yazıcılık bölük çavuşu rdm gibi görevlere geliceksiniz ama önce acemilik 23 gün süren tabiri caizse ızdırabın çekildiği anlar ayak bastıkdan snr sizden nefret eden gözler arasında başlıcaksınız eğitimlere başınızda yaşını başını almış bi uzman yada kendi egosu için ızdırap çektiren bi astsubaya denk geliceksiniz küfürün biri bin para sağa sol adımlarla geçen günler marşlar ve bir sürü saçmalık daniskası olcak kırklareline düşen olursa daha ii yardımcı olabilirim bu arada izin kullanmayın her geçen saniyenin bile büyük önemi var girdiniz andan itibaren şafak saymaya başlıcaksınız:) bu sözlere aldırış etmeyin BEN Mİ YAPAYIM snr ADAM MI ÖLDÜRDÜN gibi birde acemide bot nöbeti tutucaksınız çalınmasın die daha çok bilgi isteyen msj atabilir..

• Herkese merhaba :) Bahadır Kaya 90 doğumluyum. Istanbul Boğaziçi Turizm Isletmeciligi mezunuyum. Umarim hayırlı ve verimli bir 6 ay geçiririz hep birlikte.

• Tüm yorumları okudum diğer yerlerde de biraz araştırma yaptim ve genel olarak iyi yorumlar gördüm bosforo isimli kullanici acaba bizim birlikten mi terhis olmus yoksa geneli mi konusuyor anlamadım. Yazdıklarinda bir trk olumlu bir şey yok.

• Bahadir90 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin hocam,
    sanırım Kırklareli'nde görev yapmış. orası anlattığı gibidir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.