Şimdi Ara

357. Dönem İZMİR Güzelbahçe Maltepe Askeri Lisesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
4.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakavcioglu

quote:

Orijinalden alıntı: edro

Eyvallah saol.inş İzmirde kaliriz bizde

Uzun dönemler esas birlik sanırım belli olmuyor ama büyük ihtimal kalıyorlar genelde.

Evet daha sonra yemin töreninden sonra sanirim.genelde İstanbul ankara trakya gonderiyormus hayirlisi artik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim Birliği 1 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / MANİSA MERKEZ / MANİSA

Esas Birliği 19 UNCU MOT.P.TUG.K.YRD.LIĞI KH. / İZMİR BERGAMA / İZMİR

Kıs Dönem Er - Piyade

Celp Grubu 2

Bergama hakkında bilgisi olan var mı beyler?
  • Eğitim Birliği İL J.K.LIĞI/İZMİR / İZMİR / İZMİR
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği İL J.K.LIĞI/İZMİR / İZMİR / İZMİR

jandarma
  • Eğitim Birliği: ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB. / İZMİR GAZİEMİR / İZMİR
    Celp Grubu: 1
    kısa donem
    kara kuvvetleri diyo
    7si teslim
  • Eğitim Ankara Mamak, Usta Gaziemir. 1.grup.

Gidenler anlatsın nasıl bir yer?

• Kullanıcı Adı: emre6306
    Eğitim Birliği: ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB. / İZMİR GAZİEMİR / İZMİR
    Esas Birliği: K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI MÜHT. ANA DP.K.LIĞI MHF. VE HİZ.BL.K.LIĞI / KIRIKKALE YAHŞİHAN / KIRIKKALE
    Celp Grubu: 1
    Statü: KISA_DÖNEM ER

facebook.com/emrefatihyucel
  • Eğitim Birliği ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB. / İZMİR GAZİEMİR / İZMİR

Esas Birliği KIRIKKALE MRK.K.LIĞI / KIRIKKALE MERKEZ / KIRIKKALE

hayırlı olsun arkadaşlar izmirde görüşürüz inşallah :)
  • burakavcioglu kullanıcısına yanıt
    1.grup 5 kasımda teslim olcam birliğime
  • Arkada?lar merhabalar,,,,

Egitim Birligi ULS., PER.OKL. VE EGT.MRK. EGT.A. 1 INCI ULS.EGT.TB. / IZMIR GAZIEMIR / IZMIR
    Celp Grubu1
    Esas Birligi 28 INCI MKNZ.P.TÜM. 28 INCI TOP.A. 3 ÜNCÜ TOP.TB.KH. VE KH.HIZ.BL. / MAGOSA / MAGOSA

sülüs'de katylaca?y tarih : 05/11/2014

NOT: " birlik katyly?ynyzy saat 13.00 a kadar yapynyz " ibaresi var bazy arkada?lar ak?am 17.00 a kadar ba?vurabilece?imizi yazmy?.

Ayyn 5'inde gidenler var my varsa görü?elim. Birde katylma saati ile ilgili bilgisi olan tecrübeli arkada?lar bilgilendirise sevinirim. herkese hayyrly olsun.
  • benimde izmir gaziemir arkadaslar hem acemi hem usta ayni yer. 2.grup gidiyorum

• İzmirGaziemir Genelde erzuruma gönderiyor uzun dönemlerin gelme ihtimali daha yüksek olurda forumdan birisi erzuruma düşerse bana özel mesaj atsın yardımcı olurum
  • ben 5 inde teslim olcam uçak biletimide aldım sabah 10 da izmirde olacam ondan sonra birliğe gider teslim olurum isteyen arkadaşlarla buluşupta gidebiliriz benim acemi birliği ULS., PER.OKL. VE EGT.MRK. EGT.A. 1 INCI ULS.EGT.TB. / IZMIR GAZIEMIR / IZMIR
  • Eğitim Birliği: İL J.K.LIĞI/İZMİR / İZMİR / İZMİR
    Esas Birliği: İL J.K.LIĞI/İZMİR / İZMİR / İZMİR arkadaşlar esas birlik değişebiliyor mu erzurumdan bahseden arkadaşlar var ?
  • ben de varım beyler,

Eğitim Birliği: ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.
    EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB. /
    İZMİR GAZİEMİR / İZMİR

Esas Birliği ULŞ., PER.OKL. VE
    EĞT.MRK.LOJ.DES.K.LIĞI
    BKM.BL. / İZMİR GAZİEMİR /
    İZMİR

herkese hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mellih -- 27 Ekim 2014; 14:40:45 >
  • ENGİN SERTTAŞ

EĞİTİM BİRLİĞİ

ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB. / İZMİR GAZİEMİR / İZMİR

ESAS BİRLİK

K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 12 NCİ MÜHT.BL.K.LIĞI / İSTANBUL ÇATALCA / İSTANBUL

Benide ekleyin beyler ayın 5 inde teslim olmamız lazım beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vgengin -- 28 Ekim 2014; 11:30:49 >
  • Celp Grubu: 2
    Eğitim Birliği: ULŞ. PER. OKL. VE EĞT. MRK.EĞT. A. 1.ULŞ. EĞT. TB/ İZMİR GAZİEMİR/ İZMİR
    Esas Birliği: ULŞ. PER. OKL. VE EĞT. MRK.EĞT. A. 2.ULŞ. EĞT. TB. KH. VE KH. BL. / MANİSA ALAŞEHİR / MANİSA
  • burakavcioglu kullanıcısına yanıt
    Benim face yok nasıl ulaşacam size whatsapp grubuna :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir Gaziemir ulaştırma eğitim birliği
    esas birliği izmir Güzelbahçe
    celp 2 eğer aynı yer olan arkadaşlar varsa tanışalım forum a yeni üye oldum arkadaşlar
  • Eğitim Birliği ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB. / İZMİR GAZİEMİR / İZMİR

Esas BirliğiULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.LOJ.DES.K.LIĞI HİZ.BL. / İZMİR GAZİEMİR / İZMİR

telefon numaram 05542199388 haberleşip birlikte gidebilirz :)yabancılık cekmeyelim :))
  • Archtct kullanıcısına yanıt
    devrem benimde aynı yer acemi de ustada gaziemir sınıf: ikmal bi o farkli :) istanbuldaysan görüşelim birlikte gideriz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.