Şimdi Ara

357. DÖNEM (KASIM 2014) 1 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / MANİSA MERKEZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
9
Favori
11.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet uzun kısa ayrı koğuşta ve ayrı binada bölükte.
    birbirinizi sadece kantinde ya da yat iştimasından sonra telefonların orda görürsünüz birbirinizi.
    her koğuşta da kısa dönem eğitim çavuşu yatar bir tane sizlere göz kulak olsun diye.
  • Peki telefon konusunda durum nedir? Acemilikte kullanma taraftarı değilim ama ustalıkta nasıl?
  • ustalıkta kullanmassan zaman geçmez ve bıkarsın herşeyden benim gibi.
    ben almadım kim uğraşacak falan diye sonra da alayım derken bu sefer fiyatlar uçuk,türkiyede satılmayan android samsunglar orda ağa paşa gibi yüksek fiyatta.
    arkadaşlarımınkinden kullandım biraz ve çok moral veriyor.
    donuna cep diktir orda gezdirirsin,yedek batarya hatta power bank götür pişman olmazsın,askerdeki en büyük sorun şarj etmek.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Peki kardeş içeri girişlerde arama felan sıkı mı telefonu nasıl sokabiliriz acemi birliğimde usta birliğimde manisa e71 sokayım diorum ilk girişte sokabilir miyim????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • assas06 A kullanıcısına yanıt
    içeri girerken arama falan yok,telefonu olan versin diye Israr ediyolar ama sen hiç çaktırmayacaksın.
    bide ziyaretçi gelenlerde getirebilirler içeri ben sokmayım dersen

• Gelirken neler almamızı tavsiye edersin? Pijama terlik havlu orada veriliyor mu? Ayrıca verdiğin bilgiler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRS.jr

Gelirken neler almamızı tavsiye edersin? Pijama terlik havlu orada veriliyor mu? Ayrıca verdiğin bilgiler için teşekkürler

evet pijama terlik havlu veriliyor ama kalabalıkta havlu kururken karışabilir .pijama dar ya da bol oluyor terlikte herkeste aynı olduğundan malın biri giyebilir ya da yer değiştirir.
    onun için yedek terlik bir banyo havlusu bir yüz havlusu ve Eşofman Takım'ı götürmeniz iyi olur .eşofman Takım'ında veriyorlar ama uzun olabilir rahat edemezsin götüreceğin eşofmanı gece yatarkende giyebilirsin ama koğuş kalabalık olduğundan terleyip gece don atlette yatabilirsin.
    başka sorun olursa Manisa'yla ilgili beklerim.

• Arkadaşlar kaçta teslim olmayı düşünüyorsunuz?
    1'den sonra teslim olsak sıkıntı çıkar mı?
  • Atlantic kullanıcısına yanıt
    353 kd geçen sene 6 kasımda teslim olmuş biri olarak gece 12 ye kadar teslim olabilirsin kardeşim fakat erken gidenin işi erken biter yani ben sabah 10 da gittim iğneydi kıyafetti kayıttı derken akşam 9 gibi yattık(en erken yatış saati) sabah 5 te kalktık,yani sen ne kadar geç gidersen işin o kadar geç bitebilir ve yatış saatin geçikir ama sabah kalkış yine 5 te.tabi bu gittiğin bölüğe de bağlı.bölükler içerde belli oluyor ben 2.tbr 2. blk teydim.eğer tanıdık bir arkadaşınla beraber gideceksen beraber giriş yapın aynı bölükte ve aynı koğuşta olursunuz.
    birde biz açlıktan öldük akşama kadar çünkü öğlen yemeğini kaynatıyolar arada,sabahta otogarda bir poaça yemiştim
    onun için ille öğlen gidecem dersen de sağlam bir yemek ye sonra teslim ol.
    yemek olarakta otogarlarda yani ben izmir otogarda gördüm bunu fiyat sormayana geçiriyolar,adam iki poaça bir çaya 10 lira verdi,bense sordum poaça 2 çayda 2 dedi toplam 4 liraya hallettim.
    eğer izmirden giderseniz 10 liraya manisa otobüsleri var yarım saate bir kalkar 20 dakkada varır ve batı kışlanın önünden geçer,ışıklarda iner yürürsünüz.
    hadi hayırlı teskereler.

• Arkadaslar android telefonlara yukleyebilecegimiz ucretsiz navigasyon var mi ? Yandex in ki nasil is gorur mu ?
    (Araba ile gelecegim mugladan ailemle)

Yandex ve here beta kurdum fakat 2sinde de yer bulunamiyor. "Emekliler Parki"nin yakinlarinda mi komutanlik. Tam yerini bilen var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 3 Kasım 2014; 21:32:53 >
  • Arkadaslar bnimde acemilik manisa merkez. Bnde neden esas birlik yazmiyor

• major24 M kullanıcısına yanıt
    sygic var oda ücretsiz.
    Manisa merkeze gelince Batı kışlayı sor gösterir herkes.

• quote:

Orijinalden alıntı: oknctnky

Arkadaslar bnimde acemilik manisa merkez. Bnde neden esas birlik yazmiyor

Uzun donem misiniz ?

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Hotel Büyük Saruhan' ın karşısında navigasyondan oteli bularak da gidebilirsin. Emekliler parkı şehrin içerisinde kalıyor o tarafa hiç girme manisa garaj istikametine git düz devam edince izmir yolunda önüne çıkarsın.
  • arkadaşlar 2. gruplar için sevk işlemi e devlet üzerinden ne zaman başlıyor, 03/11/2014 tarihinde gün boyu baktım sevk işlemi yapamadım, bugün tekrar denediğimde ise ;

Sevk işlemleri E-Devlet kapısı üzerinden 03 Kasım 2014 saat 23:59 tarihi itibari ile kapatılmıştır.

şeklinde bilgilendiriyor.
  • kardeşim 2.grup sevk işlemi için bende sevk bilgisi bulamadım e-devlette onun için askerlik subesine gidip sormustum aralık ayının ilk haftası gelmemi söylediler ama e-devlet üzerinden ne zaman başlar bilmiyorum.
  • Arkadaşlar manisa da kaç gül kalacağız bu konuda bilgisi olan varmı?
    ben ikinci üniversite okuyorum 24-25 ocak ayında dönem sonu sınavım var, acaba bu tarihlerde manisada mı oluruz yoksa herkes esas birliklerine dağılır mı bilgisi olan var mı??
  • fuatozkan F kullanıcısına yanıt
    yemin töreniniz büyük ihtimal 29 kasım cuma günü olur.yani 29 una kadar ordasınız.24-25 ocakta usta birliğinde olursunuz kasımda gidecekseniz.
    sınav giriş evraklarını götürür komutana gösterirseniz mazeret izniyle sınava katılmak için sınava gireceğiniz yere gidebilirsiniz.
  • Eğitim Birliği 1 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / MANİSA MERKEZ / MANİSA

Esas Birliği EGE ORDUSU BÖLGE BANDO K.LIĞI / İZMİR NARLIDERE / İZMİR

Statü KISA_DÖNEM ER 2.GRUP
  • BEN ARALIK 19 DA TESLİM OLACAM ACİMİLİK KAÇ GÜN SÜRER KASIMDA GİTMEYECEĞİM
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.