Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
593.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sona yaklasiyoruz. 20 leri de yedigimizde artik gitmeye hazirlanabiliriz. Gercekten hayatimizda buyuk bir asama kaydetmid olacagiz en cok ta buna seviniyorum.

• Adamlar gidiyor ya la

• Atarsa 30. 2 saat sonra atarsa 29 olacak. Nisanın ilk haftası bir yoğun tempom olacak. Ondan sonra askerliği bitti sayiyorum. Acemi, usta birligim rahat geçti. Gerçi herşey kafada biter. Bizim devre olup kendine göre kafayı yemek uzere olanlar var. Herşey kafada bitiyor. 357/1 devrelerime selam olsun.

• Şafak 30
    4-6 dan selamlar bitiyor dostlar az kaldı

• Atarsa 29 Gelecek Ay yokuz!

• Of off 30 lardan da düşüyoruz... 20 leri görelim artık...

• Usta birliğinde eski silah denk geldi diye uzuluyordum. 30 gün nöbet tuttum. 10 ocakta silahım eski diye bakıma götürdüler. Kendi kararım değildi komutan silah numaramı okudu ve teslim aldı götürdü. Şafak atarsa 29 hala bakımdan gelmedi. Ne zaman geleceği belli değil. Cezaevinde askerlik yapıyorum. Kısa dönem askerler genelde nöbet tutarlar. Sevk nakil işlerine çıkmazlar. Ben turkiye yi dolaştım resmen. Bolu, Karabük, Bartın, Duzce, Ankara(sincan, kizilcahamam) Tokat, antep, batman, Sakarya ya mahkum sevklerine gittim. Çok eğlenceli oluyor. İl dışı sevk olarak konakladığımız yerlerde yeni askerlerle tanışmak yeni ortamlar acayip güzel oluyor. Gece yarısı bizim için çay yemek sohbet muhabbet insanı acayip ihya ediyor. En son canım sıkıldı tezkere alan askerlerden birinin silahını üzerime 2. Zimmet olarak istedim nöbete çıkmak için. Zimmetlediler ve nöbete çıktım 2 gün nöbet tuttum. 3. Gün tezkere alan kapialti askerinin yerine kapıalti olarak seçti beni karakol komutanı. Günde 50 tane mahkum yakının üstünü arıyorum. En fazla 20 mahkumun giriş çıkıştan dolayı üstünü arıyorum. Gerisi yatis. Kapialtinda durma zorunluluğu da yok. Gayet rahatım. Nisanın ilk haftası açık görüş var. Birtek o yoğun olacak. İşin özü güzel bir askerlik geçirdim. Nasip kısmet. Allah hayırlısıyla bitirip gitmeyi nasıp etsin hepimize.

• Atarsa 35 izmir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atarsa 28...

• adana 357/1 den selam olsun !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirage06 M kullanıcısına yanıt
    Oo devrem bende Adana / kozan cezaevindeyim.

• Atarsa 27 başkada yok olsada vaktim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Usta birliğinde eski silah denk geldi diye uzuluyordum. 30 gün nöbet tuttum. 10 ocakta silahım eski diye bakıma götürdüler. Kendi kararım değildi komutan silah numaramı okudu ve teslim aldı götürdü. Şafak atarsa 29 hala bakımdan gelmedi. Ne zaman geleceği belli değil. Cezaevinde askerlik yapıyorum. Kısa dönem askerler genelde nöbet tutarlar. Sevk nakil işlerine çıkmazlar. Ben turkiye yi dolaştım resmen. Bolu, Karabük, Bartın, Duzce, Ankara(sincan, kizilcahamam) Tokat, antep, batman, Sakarya ya mahkum sevklerine gittim. Çok eğlenceli oluyor. İl dışı sevk olarak konakladığımız yerlerde yeni askerlerle tanışmak yeni ortamlar acayip güzel oluyor. Gece yarısı bizim için çay yemek sohbet muhabbet insanı acayip ihya ediyor. En son canım sıkıldı tezkere alan askerlerden birinin silahını üzerime 2. Zimmet olarak istedim nöbete çıkmak için. Zimmetlediler ve nöbete çıktım 2 gün nöbet tuttum. 3. Gün tezkere alan kapialti askerinin yerine kapıalti olarak seçti beni karakol komutanı. Günde 50 tane mahkum yakının üstünü arıyorum. En fazla 20 mahkumun giriş çıkıştan dolayı üstünü arıyorum. Gerisi yatis. Kapialtinda durma zorunluluğu da yok. Gayet rahatım. Nisanın ilk haftası açık görüş var. Birtek o yoğun olacak. İşin özü güzel bir askerlik geçirdim. Nasip kısmet. Allah hayırlısıyla bitirip gitmeyi nasıp etsin hepimize.

Sakaryaya ne zaman getirdin cezaevindeyim bende :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarık_Uğur

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Usta birliğinde eski silah denk geldi diye uzuluyordum. 30 gün nöbet tuttum. 10 ocakta silahım eski diye bakıma götürdüler. Kendi kararım değildi komutan silah numaramı okudu ve teslim aldı götürdü. Şafak atarsa 29 hala bakımdan gelmedi. Ne zaman geleceği belli değil. Cezaevinde askerlik yapıyorum. Kısa dönem askerler genelde nöbet tutarlar. Sevk nakil işlerine çıkmazlar. Ben turkiye yi dolaştım resmen. Bolu, Karabük, Bartın, Duzce, Ankara(sincan, kizilcahamam) Tokat, antep, batman, Sakarya ya mahkum sevklerine gittim. Çok eğlenceli oluyor. İl dışı sevk olarak konakladığımız yerlerde yeni askerlerle tanışmak yeni ortamlar acayip güzel oluyor. Gece yarısı bizim için çay yemek sohbet muhabbet insanı acayip ihya ediyor. En son canım sıkıldı tezkere alan askerlerden birinin silahını üzerime 2. Zimmet olarak istedim nöbete çıkmak için. Zimmetlediler ve nöbete çıktım 2 gün nöbet tuttum. 3. Gün tezkere alan kapialti askerinin yerine kapıalti olarak seçti beni karakol komutanı. Günde 50 tane mahkum yakının üstünü arıyorum. En fazla 20 mahkumun giriş çıkıştan dolayı üstünü arıyorum. Gerisi yatis. Kapialtinda durma zorunluluğu da yok. Gayet rahatım. Nisanın ilk haftası açık görüş var. Birtek o yoğun olacak. İşin özü güzel bir askerlik geçirdim. Nasip kısmet. Allah hayırlısıyla bitirip gitmeyi nasıp etsin hepimize.

Sakaryaya ne zaman getirdin cezaevindeyim bende :))

Ocak ayı içinde geldim.

• Kaç kaldı B?

• Atarsa 34 mart ayı bi bitmedin

• Diyrbakırdan sevgiler... Atarsa 26

• Atarsa 26

• B grubu $ 76 bitmez.
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.