Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
591.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vanhelsingson

herkese selamlar ben normalde ağustos celbiydim. şubeye gittiğimde kontenjan dolduğundan beni kasım a bırakmışlar. Artık bunda da vardır bir hayır.
    son olarak yerler 27 ekimde belli olacakmış bilginiz olsun.

24 ekim değilmi bu arada sonuçlar açıklanınca direk birliğe gidiyoruz şube ile işimiz kalmadı dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubturan

quote:

Orijinalden alıntı: alper340587

Kardeşim senin boyun kilon belki standart ölçülerdeyse o yüzden tartmamış olabilir:) benim ki pek standart değil çünkü. 1.90 boy 123 kiloyum. öyle çuval gibi bi görüntüm yok kimse inanmıyo bu kiloda olduğuma da belki ordan yırtarım inşallah.

Hocam bende 1.85 boy 96 kiloyum görüntün bozuk değilse ölçmez yüksek ihtimal bide kalabalıkta git daha iyi kadın bana bi yandan soru soruyo bi yandan bebeğe aşı yapıyodu falan öyle bi durumda ölçmek aklına gelmez ağlama sesinden

Eyvallah kardeşim ozaman ben bütün mahalleyi götüriyim sağlık ocağına zaten hepimizin doktor aynı aklı karışsın:)

• Silisünü e- devletten alıp birliğine belirtilen sürede katılman kalıyor sadece. 1-30 eylül arasında sağlık , eğitim vb durumlarında drğişiklik olursa şubeye bildirmek durumundasın. Sadece şubeyle bu işin kaldı. Gitmeden önce ptt şubesinden yol paranı alacaksın birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemvelioglu

quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsingson

herkese selamlar ben normalde ağustos celbiydim. şubeye gittiğimde kontenjan dolduğundan beni kasım a bırakmışlar. Artık bunda da vardır bir hayır.
    son olarak yerler 27 ekimde belli olacakmış bilginiz olsun.

24 ekim değilmi bu arada sonuçlar açıklanınca direk birliğe gidiyoruz şube ile işimiz kalmadı dimi

24 değilde 27 ekim yanlış bilmiyorsam.

• bu durun biz daha gitmedik

• quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

bu durun biz daha gitmedik

Zaman çok çabuk geçiyor be kardeşim :(

• Bugün Antalya merkez askerlik şubesine gittim. İşlemler şu şekilde gerçekleşti,

Sıra no veriliyor..

İstenen Evraklar

1) 3 adet mezun olduğuna dair mezuniyet belgesinin fotokopisi
    2) 3 adet transcript fotokopisi
    3) 5-6 adet belge veriyor. Onları dolduruyorsunuz.
    4) Webcam de fotoğrafımı çektiler.
    5) Bu işlemleri yaparken arada da sorular soruyor. Belgelerde yazılı olan şeyleri soruyor..
    6) En son bütün belgeleri zımbalıyor ve size veriyor. Teğmene götürüp imzalat diyor.
    7) İmzalama işlemi bittikten sonra Aile hekimine gideceksin ve en fazla üç gün için de geri geleceksin dedi.
    8) Aile hekimine gittim. Otur dedi. Boy, kilo, herhangi bir hastalık geçirdin mi dedi.. Yani boy ölçme ve tartma yapmadı. Askerliğe elverişlidir yazdı :) imzaladı verdi.
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende Kasım'da gidiyorum :) Hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Merhaba arkadaşlar,

Bende Kasım'da gidiyorum :) Hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun :)

yolcudur abbas bağlasan durmaz diyorsun :)
  • bende tecili bozdurdum. hayırlı ugurlu olsun..
    kral tertiplerim
  • Konuyu daha aktif bir arkadaş devralsa daha iyi olacak sanırım. Hem ilk mesajı düzenli canlı tutmak adına hemde bütünlük açısından iyi olacak. neckermenn facebook grubunu da kuran arkadaş olduğu için kendi de isterse uygun aslında.
    Ayrıca bir google drive belgesi ile nick, isim, kütük, mezuniyet filan tarzı liste tutulursa hem sayı ortaya çıkar hemde tanışıp kaynaşmak adına daha kolay olur.
  • Peerless kullanıcısına yanıt
    Seve seve devralmak isterim, ancak konuyu devralmak husunda izlenecek yol konusunda bilgim yok. 1. Mesajdaki konu sahibi arkadaşımızda pek uğramıyor sanırım.
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    @elmaariacci merhaba, imzanızdaki kısa dönem "uzun dönem" yedek subay adaylarında uzun dönemden ne kast edildiğini biliyor musunuz? Zira uzun dönem askerlerin dönemleri 94/1 , 94/2 .. olarak gidiyor Konu başlığınızda ve imzanızdaki yazı biraz kafa karıştırıcı. Ben tam anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neckermenn

Seve seve devralmak isterim, ancak konuyu devralmak husunda izlenecek yol konusunda bilgim yok. 1. Mesajdaki konu sahibi arkadaşımızda pek uğramıyor sanırım.

Konuyu sikayet ederek yoneticiye devralma konusunda mesaj attim. Cevap gelirse size ben veya yonetici donus yapar.

• Peerless kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Teşekkür yardımın için herkes adına. Bu durum aklımdaydı ama yolunu bilmediğimden, konuyu da başka konulara sevk etmemek için dile getirememiştim.
  • İlk mesajın acilen değiştirilmeye ihtiyacı var bu şekilde hiç bilgilendirici değil. Bizim 356. dönemden neyimiz eksik :) Çiçek gibi konu açmışlar valla :)))

Bu arada güzel bir imza da hani iyi olurdu.

Ben düzenledim şöyle kullanalım;

[center][image]https://store.donanimhaber.com/3a/f4/09/3af4090425b797ad67b8e786830daad4.png[/image] 
    [size=1][b]"357.Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem - Yedek Subay Adayları"
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_93758606/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/4c/01/ba/4c01bae5db8e422610daba1f19a58a31.png[/image][/link] _ [link=https://www.facebook.com/357ksd][image]https://store.donanimhaber.com/98/f5/50/98f550c324dd9fe2c15dc6da5cc8cf2b.png[/image][/link][/b][/size][/center]

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

"357.Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem - Yedek Subay Adayları"
    _

Ek olarak Facebook sayfası yerine grup açsak daha iyi olmaz mıydı? Grup daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 8 Temmuz 2014; 21:26:27 >

• Dostum ellerine sağlık. Ben aceleyle hemen olsun diye yapmıştım sen klas atlatmışsın imzaya. Emeğine sağlık. Tebrikler.
  • Arkadaşlar benim aklıma bir şey takıldı.

Şöyle ki ben 90 doğumluyum ve 2009'da ön lisans dan mezun oldum.

Daha sonrasında DGS ile AÖF'ye geçtim ve işletme 3. sınıftan başladım.

Fakat bir olay oldu ve okul benim tecilimi yapmayı bıraktı ve bende 2012'ye kadar her yıl kendim AÖF'den kağıt alarak memleketteki askerlik şubesine gönderdim ve her yıl ayrı ayrı tecil ettirdim.

Fakat 2012'den bu yana bu işlemi yapmadım.

2014 Haziran'da da sonunda AÖF'yi bitirdim ve 7 yıllık üniversite maceram son bulmuş oldu :)

Şimdi benim bir arkadaşta yüksek lisans ayağına bir şeyler yapıyordu fakat bakaya düşmüş. Kaçak sayılıyormuş şu an ve askerlik şubesinde denilene göre Kasım celbine gidecekmiş.

Benim soracağım soru ise şu ben 2012'den bu yana tecil ile ilgili hiçbir işlem yapmadım. Acaba bende bakaya mı düştüm ne yaptım :) Önümüzdeki hafta içerisinde AÖF'den diploma ve diğer belgeleri alıp daha sonrasında askerlik şubesine gideceğim. Umarım orada para cezası falan çıkmaz :/

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Ek olarak Facebook sayfası yerine grup açsak daha iyi olmaz mıydı? Grup daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Ben grubunu da kurdum ama kullanışlı gelmedi. Diğer dönemlerin sayfalarına göz gezdirince. Paylaşılan bilgilerin ana sayfada gözükmesi ve duvar yorumları bana daha kullanışlı ve güzel geldi. Ayrıca erişim daha kolay gözüküyor. Grup daha amatör ve kullanışsız geldi. Ben 50 kişi olmuşken sayfadan yürüme taraftarıyım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.