Şimdi Ara

357. Dönem Muğla İl Jandarma Komutanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Eylül 2024; 8:56:55 >

• ben varım kardeşim kasım 5 de teslim olucam herşey senin görseldekiyle aynı
  • görselde paylaştığın sayfanın üzerinde sevk işlemlerine tıkla ardından evet evet yazıp ilerlediğinde yol parası bilgisi olan bir sayfa geliyor orada sevk tarıhi 3 kasım yol süresi 1 gün ve katılacağı tarih 5 kasım yazıyor alttada 13.00 a kadar teslim olun bilgisi yazıyor bence sende katılacağın tarıh için oraya bakmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgurle -- 24 Ekim 2014; 14:07:06 >
  • Uçak biletini aldık var mı böyle mantık ya :(

Her tarafta farklı bir açıklama nasıl yapabiliyor bu devlet ben çözebilmiş değilim :(
  • askerliğimi tecil ettireceğim. şubeye gidip uğraşmak istemiyorum. e-devlet üzerinde yapılıyor diye duydum bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. teşekkürler.
  • muratgurle kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı koşullarla değiştirdim biletimi,
    5 Kasım sabahı oradayım bir sorun olmazsa inşallah.

Size de tavsiyem şuan da Pegasus'ta bilet 5 kasım için 40 TL.

saat 6.15 de Sabiha Gökçen'den kalkıyor. Bilginiz olsun
  • merhaba arkadaşlar bende muğla jandarma çıktı acemilikte ve usta da orası çıktı. Haberleşelim bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w115 -- 24 Ekim 2014; 15:43:07 >
  • izmirden otobüs ile gelicem oğlen saatlerinde inip aksama doğru teslim olma gibi bir planım var :D
  • muratgurle kullanıcısına yanıt
    ben izmirliyim, izmirden binicem görüşelim ona göre toplanır birlikte gideriz.
  • selamunaleykum
    357. Dönem Muğla İl Jandarma Komutanlığı
  • Benim de Muğla İl Jandarma adim ali yas 30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bır arkadas grup kurarsa skypta yavastan toplansak bılgı transferıne baslayabılırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skype'ta grup nasıl kuruyoruz arkadaşlar önce birbirimizi eklememiz gerekmiyor mu?
  • evet şuan baktım birbirimizi eklememiz gerekiyor sanırım ben murat arkadaşı ekledim özelden mesaj atarsanız eklemeye başlayalım
  • Devrelerim ben de kısa dönem olarak acemilik ve ustada aranızdayım inş. bende izmirden gitmeyi düşünüyorum haberleşirsek sevinirim herkese şimdiden hayırlı teskereler
  • Arkadaşlar Aldığım bilgiler Doğrultusunda Paylaşım yapmak isterim..

İl Jandarma Komutanlığı Konum İtibari İle Çok Güzel Bir Yerde Şehirle İçiçe Eski Erlerin Yorumların da Türkiye Cumhuriyetinde Askerliğin En iyi Olduğu 3 yerden Biri Olarak Gösteriliyor. Ulaşım havalimanlarından Sağlanacaksa Milas Havalimanı Dalamana Göre Daha Yakın Habaş Otobüsleri İle Ortalama 45 dakikada Komutanlığa Varmış Olursunuz. Otobüs Terminalinde İnecek Arkadaşlar Komutanlık Minibüs İle 5 Dakika Çarşıyı Gezerek Saat En Geç 13:00 de Birliğe Teslim Olunması Gerekiyor Herkesin Allah Yar ve Yardımcısı Olsun
  • ayın 5 nde bende teslim oluyorum.kısa dönem,acemi-usta aynı. skype yerine whatsapp grubu kurabiliriz arkadşlar.daha hızlı iletişim olur.

hepimiz için hayırlı olsun..
  • arkadaşlar özelden bana skype adreslerinizi atın 3 kişi olduk biz toplanalım yavaştan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w115 -- 24 Ekim 2014; 22:40:44 >
  • şuan görünürde 6 kişyiz arkadaşlar.

murat, volkan,özcan,ben, yılmaznet ve ibrahim arkadaş var. konuyu gören arkadaş olursa bana ulaşsın lütfen.
  • ibrahim de geldi yılmaz arkadaşımız kaldı dışarıda görünürde yeni gören aarkadaşlar varsa lütfen özel mesaj atsın skyplerini ekleyelim gruba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.