Merhaba,
Evde yıllardır boşta duran emektar kasamı yer açmak adına satmaya karar verdim. İşine yarayacak bir arkadaşa gitmesi umuduyla.
Tertemiz kullanıldı, hiçbir problemi yok, sistemden anlayanlar bu kasanın hala iş yapabileceğini biliyorlardır. Elbette 2024 çıkışlı AAA oyunları 120fps çalıştırmasını beklemek hayal kurmak olur.
Cooler Master HAF 912 Kasa
Cooler Master 750W güç kaynağı
Noctua NH-D14 İşlemci Soğutucu (Çift Kule + Çift Fan)
Noctua NF-A15 PWM 140mm 1200Rpm 19.2dB Kasa Fanı
Noctua NF-F12 PWM 120mm 1500Rpm 22.4dB Kasa Fanı
Asus VS229 Monitör. (Ekranda temizlemeden dolayı hafif lekemsi bir durum var, ama sorunsuz çalışıyor.)
TP-Link Archer T3U-Plus AC1300 Wifi adaptör
16gb (2x8gb) ram Kingston
Intel i5 3570K
Gigabyte Z77
Zotac GTX 760 Boost veta Ti öyle bir şey olması lazım hatırlamıyorum
Harddiski özellikle belirtmiyorum, çünkü onu satmayı düşünmüyorum, içeriğini başka yere sorunsuz taşıyabilirsem harddiski de fiyat farkı oluşturmadan eklerim.
CPU+Anakart+Ram+GPU eski diyenler için; bunların toplamına forumdaki muadil başlıklardan en düşük gördüğüm fiyatlardan seçtim.
Bu parçaların haricindeki diğer tüm parçalar (Noctua CPU soğutucu, Noctua fanlar, PSU, Kasa, Monitör) günümüzdeki sistemlerde de hala kullanılabileceği (ve kullanıldığı) için onların da internetteki aynı veya muadil modellerinin en ucuz sıfır fiyatlarını baz aldım, ve o fiyatları yarıya böldüm.
Bir çoğunun kutusu bulunuyor, kutuları isteyenler evar olan tüm kutuları gönderebilirim. Ayrıca yan malzemeler (örneğin Noctua'nın farklı kitleri gibi) ile birlikte gönderilecek.
Fiyatım 12500TL, bunun da büyük kısmını kasa, psu ve Noctua setler oluşturuyor. Abartılmadığı sürece tekliflere açığım.
Aşağıda fotoğraflar var, biraz tozlu çünkü kullanılmıyor ancak temizlenip gönderilecek. Kargo anlaşmalı şubemiz olduğu için görebileceğiniz en sağlam şekilde paketlenerek gönderilecektir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.