Şimdi Ara

35bin-40bin TL arası son kasa Ford Focus mu, JETTA mı yoksa ASTRA mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Malesef yeni fordlarda durum böyle hatta yeni mondeo'yada yansıyacağı söylenmekte bu durumun inş yalan haberdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu başka kullanıcı deneyimleri?
  • Hala karar veremedik. Var mı başka kullanıcı deneyimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aflika

Son kasa şekil olarak hoşuma gitmişti. Hem de modelli olsun diye son kasa dedim. Peki son kasa focus dar olduğu için mi beğenmiyorsunuz?

catik ve 01tuğra01 lütfen kendinize ait konular açın ki bu konu amacından sapmasın.

Dar falan değil kardeşim diğer modellere nazaran iç hacmi daha az bu sadece. Sebebi ise arkada bağımsız süspansiyon oluşu ve önden ağırlık merkezinin ortaya çekilmek istenmesi bu yüzden iç mekan genişliği diğer rakiplerine göre az ama sürüş keyfi rakiplerinden 40 gömlek üstün ve güvenli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

quote:

Son kasa şekil olarak hoşuma gitmişti. Hem de modelli olsun diye son kasa dedim. Peki son kasa focus dar olduğu için mi beğenmiyorsunuz?

catik ve 01tuğra01 lütfen kendinize ait konular açın ki bu konu amacından sapmasın.

Dar falan değil kardeşim diğer modellere nazaran iç hacmi daha az bu sadece. Sebebi ise arkada bağımsız süspansiyon oluşu ve önden ağırlık merkezinin ortaya çekilmek istenmesi bu yüzden iç mekan genişliği diğer rakiplerine göre az ama sürüş keyfi rakiplerinden 40 gömlek üstün ve güvenli.

Teşekkür ederim bugün inceledim de dar değilmiş gerçekten. Bindiğinde uçak kokpiti hissi veriyor. (Bu hissi daha önce civic'te hissetmiştim)

• Burada liseli ergenlerin lafına bakma deneyimle. Özellikle yabancı test sitelerini incele yerliler yanlı.
  • quote:

Burada liseli ergenlerin lafına bakma deneyimle. Özellikle yabancı test sitelerini incele yerliler yanlı.

Ne hikmettir insanımız her şeyin fanatiği. Herhangi bir marka, takım, parti vs...
    Oysaki her şeyin iyi ve kötü yanlarıyla değerlendirsek kazanan toplum olarak biz oluruz.
  • Bu paraya bu paralar nasi alincak bu piyasada bilmiyorum. Allah yardimcin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: muslera35

Bu paraya bu paralar nasi alincak bu piyasada bilmiyorum. Allah yardimcin olsun

Cümlenden hiçbir şey anlamadım.
  • aflika kullanıcısına yanıt
    Bu paraya bu arabalar demek istemistim

• muslera35 M kullanıcısına yanıt
    var birkaç tane de karar aşamasındayım açıkçası.
  • quote:

quote:

Burada liseli ergenlerin lafına bakma deneyimle. Özellikle yabancı test sitelerini incele yerliler yanlı.

Ne hikmettir insanımız her şeyin fanatiği. Herhangi bir marka, takım, parti vs...
    Oysaki her şeyin iyi ve kötü yanlarıyla değerlendirsek kazanan toplum olarak biz oluruz.

Çok doğru markaları körü körüne savunarak eline ne geçecek bunu bir düşünse insanımız bunlarla uğraşacaklarına üretseler kazansalar gelişseler büyüseler herkes kazanır ve bilinçlenir toplum olarak daha aydın ve daha mutlu oluruz. Ama kime diyorum ki kim takıcak!?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.