Şimdi Ara

35bin TL'ye kadar araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecen sene bende aynı seviyelerde arac baktım fakat bazı kriterleri göz önünde tutmadım sizin gibi ve 2005 megane hb aldım lpg li ve memnunum, 2-3 bin masraf cıkardı 1 senede bu da bu yastaki araba için normal
    1.6 manuel benim aracım, siz otomatigine bakabilirsiniz debriyaj la ugrasmak sıkıntı ama ben seviyorum tarfik olmadıgı zaman tabiki :)

Bir tane buldum buna benzer bakabilirsiniz bence ama otomatikleri nasıldır bilmem ama manuel de debriyaj ayarı kötü

• hoca o bütçeye o istekleri bulamazsın. jazz ın pestillerini alırsın o paraya. onun haricinde manuel 306 alırsın temizini 30 a bulursun. ben uzun süre sw sini kullandım. sıfır arıza,sıfır hata,yağ filtre değiştirip gidiyorsun.lpg sıkıntısı da yok.tamirci sorununda olmaz.dolusu iyidir . 2 veya 4 hava yastığı klima abs otomatik silecek falan filan gönlünü eder.
  • Teşekkürler herkese tekrar.

23 bin tlye nissan almera 1.5 tekna paket manuel aldım. Araç 185binde lpgli. 1-2 kazası var ama meblağ çok yüksek değil, ustalar motorda bişey yok dedi. Eksperde de değişenler vb çıktı ama çok kafaya takmadım açıkcası.

Şimdilik memnunum 1-2 binlira masraf çıkacak ön takımlarda ama onu almadan önce eski sahibi açık açık söyledi zaten. Araç yolda gezme sağa sola çekme yapmıyor, klima faal, airbaglerin 1'i hatalı.

Sonuçta bu paraya fena bir araç almadım diye düşünüyorum. Bu aralıkta bakan arkadaşlar varsa Almera'yı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.