adama bulaşmayın şu anda çünkü kafası normalin 2 kat üzerinde çalışıyordur muhtemelen ne zaman viski içsem sabah erkenden zıpkın gibi kalkarım, konuyu gece görmüş olsaydım sana sadece buzlu badem derdim başka bir şeye de gerek yok zaten.
Viskiyi bir oturusta bitirmekte sacma. Yavas yavas ve az iciceksin aslında. Bizim insanımız kafa yapma muhabbetine durmadan cekip duruyor. En azından viskiyi öyle icmemek gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: K.chaLi
quote:
Orijinalden alıntı: hanci86
quote:
Orijinalden alıntı: K.chaLi
Yok artık ne tuzu. Viski hazırlanırken karemel katan bazı markalar bile var. Viski varsa tuzlu hiç bir şey gitmez yanında. Kardesim snn yapacagın tek şey alıp sodanı ve cikolatını oturmak basına. Bir 35 lik faciaya yol acabilir bu arada. Eger saglam icici degilsen.
bi kerede olsa denemenizi tavsiye ederim
Dalga gibi snnki resmen. Denerm mutlaka bakalım. Ekşi elmayla ictgim cok oldu ama tuz ne alaka.
Dalga geçmiyorum, sevmeye de bilirsin ama biz içerken 4 kişiydik çokta hoşumuza gitti.
Viski biraz zor içerim artık fena kafa yaptı yaw
hiçbişi katma rezil edersin bence sade iç alışırsın güzelde oluyor bi süre sonra "pure" ararsın tamam D:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme