< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
360 Dikey Kablosuz Süpürge ( 360 UC-1XC10 ) (2. sayfa)
-
-
Seve seve hocam 👌
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyvallah hocam shermana sordum sadece resimdeki toplam yüksekliği söylediler...
Bu arada HB fiyatı şuan 1135 tl
50 tl de bana özel vardı 1085 tl ye verdim siparişi
ölçüler işime gelmezse kutuyu boşuna açmayayım pazartesi elimde olacakmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat gerçekten çok iyi pek tutulmadığından bu kadar düştüğünü düşünüyorum yoksa 1.5-2K bandını hak eden o civardaki dikey süpürgelerle rahatça boy ölçüşebilen bir model bence.
Bugün videosuna da başladım, videoda da söyledim bileğinizin en ufak dönüşü ile başlık da dönüyor gerçekten hiç bileği yormuyor yani girmesini istediğiniz alan nasıl bir alan tam bilmiyorum ama baya oynar başlığa sahip düz giremiyorsa yan girebiliyor yinede birazdan resimleri atacağım ona göre ölçüp biçip iadenizi yapabilirsiniz yada kullanırsınız. Bu arada hiç giremediği alanı uzun başlıkları ile hallediyorum tabi ana döner fırçalı başlığı gibi iş çıkartamıyor ama idare ediyor.
Robot+Dikey kombinasyonu gerçekten efsane rahatlık sağlıyor.
Yükseklik 4 CM
Uzunluk 25 CM
Genişlik 9.5 CM
Tekerlekten uzunluk 17 CM
Parmağımla tuttuğum yere kadar olan cm leri dikkate al dostum resimde açıdan kaynaklı kafa karışmasın diye böyle yaptım misal son resim 15.5 cm gibi görünüyor ama değil 17 cm, parmağımla tuttuğum yer doğru veridir...
Umarum işini görür olmazsa tekrar yazarsın şurayıda ölçebilir misin diye yardımcı olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 7 Ağustos 2021; 17:1:29 >
-
-
-
tekrar teşekkürler 👍🏻 gelsin bakalım deneyelim tecrübeleri yine burda paylaşalım
Robot KafalaryoutubeFiyat performans ürünleriyle ülkemizde dikkat çeken 360 markasının yeni çıkarttığı kablosuz dikey süpürgesinin daha önceden kutu açılışı ve ön incelemesini ayrıca desibel kıyaslarını yapmıştım şimdi de canlı canlı maharetlerini göstermek istedik, iyi seyirler. Sherman Teknoloji ürün linki : https://www.sherman.com.tr/uc-1xc10-127 Ürün ile ilgili Donanımhaberdeki konumuz : https://forum.donanimhaber.com/360-dikey-kablosuz-supurge-360-uc-1xc10--149073458#149149342 Kağıt üstü veriler ; Pil 22.2V/2200 mAh Şarj Süresi 4 Saat Şarj Girişi 100-240V~50-60Hz 0.5A Net Ağırlık 1.1 kg Kullanım Süresi 40 dk(Düşük) 15dk(Yüksek) Güç 180W Vakum Derecesi 18kpa Hava Hacmi 18m³/S Vakum Gücü 80W Toz Haznesi Kapasitesi 0.8L Boyut 1040×250×210mm Paket Boyutu 70x18.5x18.5cm Paket Ağırlığı 3.8KG 65 DB Ses seviyesi 4 Başlık ; Elektrikli zemin başlığı - Elektrikli Akar temizleme başlığı (UV) - 2 si 1 arada ara başlık - uzun ara başlık 1000 Saat çalışma ömrü 5 Aşamalı filtreleme 2 Emiş modu Dakikada 100.000 devir 18.000 Pa Emiş gücü Etiketler ; dikey süpürge kablosuz dikey süpürge şarjlı dikey süpürge dik süpürge kablosuz dik süpürge şarjlı dik süpürge 360 dik süpürge 360 dikey süpürge sherman teknoloji 360 kablosuz süpürge en hafif dikey süpürge en iyi dikey süpürge uygun fiyatlı dikey süpürge ucuz dikey süpürge en hafif dik süpürge en iyi dik süpürge uygun fiyatlı dik süpürge ucuz dik süpürge kaliteli dik süpürge kaliteli dikey süpürge 360 uc-1xc10 360 handheld uc-1xc10 360 Cordless Stick Handheld Vacuum Cleaner UC-1XC10 360 Cordless Stick Handheld 360 Cordless Stick Handheld Vacuum Cleaner 360 Handheld Vacuum Cleaner dikey süpürge yorumları dikey süpürge karşılaştırma dikey süpürge tavsiye dikey süpürge öneri dikey süpürge fiyatları dikey süpürge şarjlı dik süpürge modelleri dikey süpürge modelleri dik süpürge yorumları dik süpürge tavsiye dik süpürge tavsiyesi dik süpürge fiyatları dik süpürge şarjlı dik süpürge öneri altyazılı dikey süpürge videosu altyazılı dik süpürge videosu duyma engelliler için dikey süpürge duyma engelliler için dik süpürgehttps://www.youtube.com/watch?v=hSQ8COZ7PzE
-
Mükemmel bir fiyata düşmüş ilgilenen araştıran varsa değerlendirsin 999 TL
https://www.hepsiburada.com/360-handheld-uc-1xc10-kablosuz-sarjli-vakum-supurge-p-HBV000019YBBK?magaza=Sherman
-
Merhaba, 360 ve Viomi a9 arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tavsiye edersiniz ?
Gördüğüm kadarıyla çok ufak farklar var arada ama en önemlisi 360 400gr daha hafif ki bu aletlerde en önemli şey bu tabi viomi de ona göre emiş gücünü bir tık yüksek tutmuş, 500 TL fark var. Viomi kullanmadım ama 360 ı tavsiye ederim fiyatına göre çok iyi iş çıkartıyor 999 TL ye bulunmaz hint kumaşı gibi 👌
Konudaki videolarımızı da izlemenizi öneririm 👍
Bugün 899 olmuş ama hâlâ viomi a9 kafamı karıştırıyor
Biraz daha beklerseniz ya satıştan kalkacak yada bedavaya satılacak gibi 😄
Fiyat uçuk olmuş 👌
500-600 arasına bişeyler bakıyordum şarjlı, hem araç için hem evde anlık çocukların döktüğünü çekmek kablolu ile uğraşmamak için.
alınır mı 900 liraya
-
Her türlü alınır dostum bu rakamlara dikey bulmak çok zor fiyatıda baya düştü, bizde Robot süpürgede var ama paşamın yemekleri sonrası bu dikey evimizin olmazsa olmazı oldu 👌
teşekkürler hocam. sipariş vermeyi düşünüyorum şu anda ama. 2200mah pil bu kadar büyük cihaz için az değil mi ? o garip geldi bana
bir de garanti durumunda firma nasıldır, muhatap bulabilir miyiz ?
-
Çalışma sürelerini birebir test ettim hocam doğru videolarda da söylediğim gibi bu alet tam ev temizliği için değil sizin gibi araç içi ve evde dökülen şeyleri temizlemek ve oda temizlikleri için ideal uzun süre dayanmaz tabiki.
Garantisi distribütör olan shermana ait gayet iyilerdir ulaşılabilir firmadır, tek sorun yedek parçalarını satmıyorlar misal pil mi bitti yolla değişelim ana fırça mı kötü oldu yolla değişelim gibi bir süreçleri var yani satın alıp siz değişemiyorsunuz.
Ben hâlâ teslim alamadım yarın 4.gün hâlâ kargoda hepsijet. 😁
Banggood ya da gearbest aliexpressde falan yedek parça arattım ama bulamadim. Acaba orada başka marka ismi ile mi satılıyor ? 🤔
Kargoda o kadar beklememesi lazım hepsijet e ulaşın, başka marka olarak satılıyor mu bilmiyoeum ama görselle aratırsanız çıkar mutlaka özgün bir tasarım değildir birçok isimle satılıyordur mutlaka müsait zamanda bende bulursam yazarım 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X